Bu tarz rolleri sıklıkla yaptığımızı kanıtlayamazsın, çünkü her rolünüze karşılık verdik bu bardağı taşıran son damla oldu. Oluşumum yeni ve sizde bunları biliyorsunuz henüz nasıl ilerleyeceğimizi planlarken sahip olduğumuz işletmeye gelip agresif rollere giriştiniz sonrasında size hiç karşılık verilmedi siz defalarca ama defalarca oluşumumda bulunan kişilere ateş açıp sunucudan bezdirmeye çalıştınız bir ara oluşumu kapatıp cidden gitmeyi düşündük fakat sizin gibi DM meraklılar her yerde var. Henüz oluşumun yeni olduğunu bildiğiniz halde bizi soğutmaya çalışıp PM'den bu sunucuda barınamazsın gibi cümleler kurmanız saçma, onaylı hood sahibi bir yerlere gelmiş bir birlik olmanız beni duraksatıyor. Sizlere defalarca şikayet açabilirdim fakat açmadım bir iki gün sıkıp hevesini alıp gidersiniz sandım fakat siz her gördüğünüz yerde sıkmaya devam edince iş çığrından çıktı. Henüz oluşumu yerine oturtmadan Oluşum hooduna gelip Zoran Karchagin karakterine defalarca sıktınız, kaçırdınız, patakladınız birlik liderine onur kırıcı, küçük düşürücü şeyler yaptığınız aşikar. Sizi benim oluşumun üyelerinden çok oluşum hoodunda görüyorum günde dört defa gelip sıktığınıza da şahit oldum. Oluşumumda bulunan karakteri öldürdünüz ona rağmen size rolde pasladım fakat bu böyle ilerlemez. Yarın birgün ben açacaktım açtığın iyi oldu şikayeti. Henüz yeni birlikken birliğinizden kişiler gelip kışkırtıyor ardından on dakika sonra ateş açılıyor herkesi kaçırıyorsunuz sonra ic olarak yanınızdaki kişiye "Köpek" kelimesini kullanınca sinirlenip tekrar ateş açıyorsunuz, sizin tek amacınız DM, sizin rol yaptığınız yok.
Haftalık on bin dolar size haraç vermeyi de kabul ettik, 1 hafta geçmeden yine gelip sıktınız. Yeni oluşumu sunucudan soğutmaya çalıştığınız aşikar, rolü kabul etmediğim doğrudur. Her gün bu olayla karşılaşıyoruz herhangi bir oluşum üyesini alıp götürüyorlar, CK'ya zorluyorlar. Bunu yeni oluşuma yapamazsınız, açıkçası ben sunucudan soğuduğumu farkediyorum, sen ve senin gibiler yüzünden sunucudan keyif almamaya başladım.