Konu: Jack_Monton | Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 279 defa)

#10 - 24.01.2022 11:20
Peki C2 Türkçe konuşan arkadaşım sen anladığını anlaşan yeter anlamasan beni ilgilendirmez yetkililer anlasada olur.
Tamam kanka, sen çok iyi türkçe konuştuğunu kanıtlıyorsun zaten, baksana şuna.

ne kadar iyi türkçen var rolde belli ediyon zaten ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

#11 - 24.01.2022 14:08
Rk'lı olduğuna rağmen saldırıyor diyor ben oraya özür dilemeye gittim bunların Ve olaydan 20 dakika geçti rk süremi bitirdim arkadaşlarından 1 kişi tank dediği elemanın yanında 2 de bir bana sallıyordu uyardım yoluma devam ettim bana tokat attı oranın ekran görüntüsünü almamış admin adam chat Clear çekmiş şuan yarıldım 😄 adamlar win oynuyor şuan.

#12 - 24.01.2022 14:15
Tamam sizin Türkçe çok iyi 👍

#13 - 24.01.2022 15:24
Son iletim, daha sonrasında yetkili bekleyeceğim
Rk süresi 20 dakika değil 4 saat. Kuralları bilmeden oyunu oynama.   :manifdog ::)
Savunma yapacağına bize sallamışsın sadece, kanıtın yoksa laf yapmanın anlamı yok. Yetkili kararı bekleyelim. 

#14 - 24.01.2022 16:27
Daha fazla ileti atmayacaktım fakat ihlallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.
@AgahBrian kendisini vuruyor, hiç bir yaralı rolü yapmadan küfürler ediyor. Kejuan karakteri kendisini maskeli şekilde vuruyor, daha sonra maskesiz halde geliyor ve Jack karakteri etrafındakilere ispikliyor. Illegal kural ihlali gerçekleştiriyor.
Kejuan karakteri maske takıyor, onu vuruyor.
Spoiler: GösterGizle

Başında toplanan oyuncular polisi arıyor, kendisi Kejuan karakterini ispiyonluyor. Küfür ediyor.

Attığı PM::)

#15 - 24.01.2022 17:02
Daha fazla ileti atmayacaktım fakat ihlallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.
@AgahBrian kendisini vuruyor, hiç bir yaralı rolü yapmadan küfürler ediyor. Kejuan karakteri kendisini maskeli şekilde vuruyor, daha sonra maskesiz halde geliyor ve Jack karakteri etrafındakilere ispikliyor. Illegal kural ihlali gerçekleştiriyor.
Kejuan karakteri maske takıyor, onu vuruyor.
[spoiler]

Başında toplanan oyuncular polisi arıyor, kendisi Kejuan karakterini ispiyonluyor. Küfür ediyor.

Attığı PM::)

[/quote][/spoiler]

Mahalleye geliyorum kendisi onaylı hoodda milleti dövüyor(rklı olmasına rağmen), elimde silahı görünce bunny yaparak kaçmaya başlıyor.

#16 - 24.01.2022 17:40
Karakter ağır cezalandırılacak.