Selam kanka, attığın ekran görüntülerinde gördüğün üzere bariz bir kişi sayınız yok. Normal bir şekilde laflaşıyoruz ve ilk lafı sen ediyorsun, tamam diyip gitmek yerine bende laf atıyorum atışıyoruz.
Son görüntülere bakınca bariz bir şekilde üstün bir sayımız ve hood bölgemizde olduğunu görüyoruz.
Sana küfür edilmiyor? Direkt olarak olaya "Annenin amına zıplarım, salak ucube" gibi bir role giriyorsun? Şehirde yeni bir karaktersin ve köklü bir çeteye tek başına bu şekilde nasıl yaklaşabiliyorsun? Mantıklı değil.
Onun dışında RK ihlaline gelirsek, arkadaş beni bisiklette darp etmek için "/me adama saldırır." emotesi atıyor, sistemsel olarak beni yumrukluyor ve sistemsel yaralıya düşürüyor. Bende yaralı sürem dolduğunda bisikletimde olduğumu farz ederek devam ediyorum, yaptığım şeyin her hangi bir RK ihlali olduğunu düşünmüyorum.
Yaralı süren dolduktan sonra emote bile vermeden bisiklete atlayıp gidiyorsun, bu da bir ihlaldir. Sürekli rol diye bir şey var. Orada dayak yiyip hiç bir şey olmamış gibi kalkıp bisiklete binip gidiyorsun, her şey görünüyor.
PM kanalından bir arkadaşım ile chatleşiyorum ve "/r" yerine "r/" yazıyorum, sizi alakadar eden bir durum yok. Video konusuna bağlamana şaşırdım moruk, zaten attığım video üstüne hapis işlemine tabi tutuldum. Oynadığımız şeyin bir oyun olduğunu var sayıyorum ve kimseye OOC olarak kin tutmuyorum.
Evet attığın videoda yaptığın ihlallerden dolayı ceza aldın? Yaptığın ihlalli videonun 2.'sini çekeceğini arkadaşına yazıyorsun ve komik bir duruma düşme istersen, OOC kin tutmuyorum falan diyorsun, bunun anlamı ne o zaman? Bariz bir şekilde bize DM girişiminde bulunacağını arkadaşına PM'den yazarken yakalanıyorsun, burada rol yapıyoruz, OOC düşüncelerinle hareket ettiğini belli ediyorsun.
Troll sohbetine gelirken, gelip rol sen atıyorsun dostum bende rol yapıyorum. Kimseyi trollediğim yok, yanlış bir "/pm" yüzünden böyle düşünüyorsan yanılıyorsun, trolleyeceğim bir sunucuya zaten para yatırıp bisiklet almam. Böyle düşünürsen sağlıklı bir insan olarak sonuca ulaştırabileceğini düşünüyorum. Asılsız suçlamalar ile dolu bir şikayet, iyi roller iyi eğlenceler. Daha fazla ileti tarafımca sağlanmayacak.
Mahallenin ortasında bisikletin ile Bunny up yapıyorsun, arkadaşımız sana ne zıplıyorsun diyor. El Corona sokağındasın, mahallede bölgemiz ve sayı üstünlüğümüz var. Karakterinin de bir konumu yok ayrıca, sana zıplayıp durma diyen birine direkt olarak küfür ediyorsun, yaptığın rol komik bariz troll bir davranış yani realistik değil bence kurallara tekrardan göz gezdir. İyi forumlar...
Sonuçlanabilir, arkadaş savunma yaptı.