Üç sayfalık flame iletilerinin bulunduğu bir şikayete etiket olmak hiç de tasvir edebileceğim bir şey değil. Vice platformu üzerinde kurulduğu zamanlardan beri aktifim ve şu ana kadar rolümün bu kadar baltalandığını görmemiştim. Rol bilmeyen insanlarla rol keyfimin kaçtığı doğrudur ancak şu ana kadar yaşadığım hiçbir rolde bu tür bir olay yaşamadım, uğradığı rolleri oyun içerisinde değil de oyun dışarısında düşünüp hareket eden Venna'nın platformdan geçici veya kalıcı olarak yasaklanması da ayrı olarak şikayete bakan yetkili tarafından talebimdir.
Rol sırasında aldığım birkaç görüntüyü kanıt olarak aşşağıya bırakacağım, onu
sırf sistemsel yaralıya düşürdüğümüz için role uymaması; role devam etmeme isteğimi kabarttı, bunu da karakterime yansıtıp geçiştirmek için "
Hey, Damir. Neden uğraşıyoruz ki? Gidelim" tarzında bir tavır takındım.(tam olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum) Role devam etmeyeceğini belirttiğinde bunun ihlal olduğunu söyledim ancak bir yetkilinin müdahalesi geçene kadar role devamlılık sağlamadı. Allmight ve wercheg rolün devamlılığını istediği için devam ettik, devamında yine sorun yarattı. Kısaca bu arkadaşın platform üzerinde bir sorun olduğunu düşünüyor ve karakterinin veya hesabının yasaklanmasını talep ediyorum.
ek olarak bilmiyorsan Amerika'nın Florida eyaletinin Vice şehrinde rol yapıyoruz.