Konu: [19.11.2021 - Nuritsa_Vartuhi] - Fear RP, Refuse RP, Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 428 defa)

#20 - 19.11.2021 04:31
Spoiler: GösterGizle

Şikayetteki şahitleri tanırım, kolay kolay ihlal yapmazlar. ve rolleri güzel insanlar. Karşı taraf yaklaşık iki gün önceye kadar aynı şekil bizede bulaşıp duruyordu, legal karakter olup bize pompalı vesayre çekiyordu. Alt tarafı bi övgü aldı diye kendisini sanırım rp dahisi sanıyor. Bir ceza alması gerekiyor bence, sunucuya zararlı birisi.
  :sampanya:

Sayfayı neden kirletiyorsun arkadaşım? ( @Venna )  Savunmanı yaptın mı? Yapmamışsın. Burası ağlama duvarı değil, lütfen sana açılan şikayete savunmanı yap. Bu kadar uzatıp basit bir şikayeti 2 sayfa yapmanın anlamı yok. 8 sayfalık ileti sıralamana şöyle bir baktığımda her sayfası şikayetle dolu, lütfen bu davranışlarına hakim ol, sunucu yararına bir şeyler yapmaya/çabalamaya uğraş. Yarın savunmanı bekliyoruz.
@AllMighty şikayet konusuna ortak nezaket de ekleyebilirsin. Bu tarz konuşmalarına dikkat etmelisin, karşında bir insan var.

#21 - 19.11.2021 04:35
Ağlama diye cümle kuran ilk sensin eklesin.

#22 - 19.11.2021 04:36
Ağlama diye cümle kuran ilk sensin eklesin.

İki şikayette de gereksiz bir şekilde flood atıyorsun. Yıldırdın artık, her mesaja cevap vermek zorunda değilsin. Ortak nezaket yetmezmiş gibi forumu da kirletiyorsun, boş ileti kasıyorsun. Lütfen cevap yazma, rica ediyorum. İnsan gibi söylüyorum, lütfen.
« Son Düzenleme: 19.11.2021 04:39 AllMighty »

#23 - 19.11.2021 04:41
Savunma yarın yapılacak dedim kardeşim konuyu uzatan sensin, bekleyeceksin.

#24 - 19.11.2021 17:05
Üç sayfalık flame iletilerinin bulunduğu bir şikayete etiket olmak hiç de tasvir edebileceğim bir şey değil. Vice platformu üzerinde kurulduğu zamanlardan beri aktifim ve şu ana kadar rolümün bu kadar baltalandığını görmemiştim. Rol bilmeyen insanlarla rol keyfimin kaçtığı doğrudur ancak şu ana kadar yaşadığım hiçbir rolde bu tür bir olay yaşamadım, uğradığı rolleri oyun içerisinde değil de oyun dışarısında düşünüp hareket eden Venna'nın platformdan geçici veya kalıcı olarak yasaklanması da ayrı olarak şikayete bakan yetkili tarafından talebimdir.

Rol sırasında aldığım birkaç görüntüyü kanıt olarak aşşağıya bırakacağım, onu sırf sistemsel yaralıya düşürdüğümüz için role uymaması; role devam etmeme isteğimi kabarttı, bunu da karakterime yansıtıp geçiştirmek için "Hey, Damir. Neden uğraşıyoruz ki? Gidelim" tarzında bir tavır takındım.(tam olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum) Role devam etmeyeceğini belirttiğinde bunun ihlal olduğunu söyledim ancak bir yetkilinin müdahalesi geçene kadar role devamlılık sağlamadı. Allmight ve wercheg rolün devamlılığını istediği için devam ettik, devamında yine sorun yarattı. Kısaca bu arkadaşın platform üzerinde bir sorun olduğunu düşünüyor ve karakterinin veya hesabının yasaklanmasını talep ediyorum.

Spoiler: GösterGizle

ek olarak bilmiyorsan Amerika'nın Florida eyaletinin Vice şehrinde rol yapıyoruz.
« Son Düzenleme: 19.11.2021 17:34 zift in kift »

#25 - 21.11.2021 16:16
Merhabalar, oyuncu platformdan kalıcı olarak uzaklaştırıldı.