0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Savunma bu kadar, RK'lı olduğunu bilmiyorduk dediğimiz gibi, önceden deme gibi bir durum yok, tam düştüğün sırada demişsin, her şey ortada, iyi forumlar
Merhaba, aktif çatışma halindeyiz ve düşman oluşumdan gördüğümüz herkesi vuruyoruz. Biz senin rk olduğunu bilemeyiz. Senin do kanalından veya pm üzerinden belirtmen gerekir. Biz gördük, vurduk. Kafanın üstünde rklı olduğun yazmıyor sonuçta değil mi?Ayrıca emoteler tam, araçta üç kişiydik üçümüzün de emote'ları gözüküyor.Üstelik seni düşürdükten 10 saniye sonra falan /b'den rk'lıyım dedin, düşürmeden önce söyleseydin zaten vurmazdık.
Alıntı yapılan: Misterio' - 01.11.2021 01:19Merhaba, aktif çatışma halindeyiz ve düşman oluşumdan gördüğümüz herkesi vuruyoruz. Biz senin rk olduğunu bilemeyiz. Senin do kanalından veya pm üzerinden belirtmen gerekir. Biz gördük, vurduk. Kafanın üstünde rklı olduğun yazmıyor sonuçta değil mi?Ayrıca emoteler tam, araçta üç kişiydik üçümüzün de emote'ları gözüküyor.Üstelik seni düşürdükten 10 saniye sonra falan /b'den rk'lıyım dedin, düşürmeden önce söyleseydin zaten vurmazdık.Bu arada düşten 10 saniye sonra yazdı demiştin, hatırlatmak istedim.
Alıntı yapılan: KerimYK - 01.11.2021 20:28Alıntı yapılan: Misterio' - 01.11.2021 01:19Merhaba, aktif çatışma halindeyiz ve düşman oluşumdan gördüğümüz herkesi vuruyoruz. Biz senin rk olduğunu bilemeyiz. Senin do kanalından veya pm üzerinden belirtmen gerekir. Biz gördük, vurduk. Kafanın üstünde rklı olduğun yazmıyor sonuçta değil mi?Ayrıca emoteler tam, araçta üç kişiydik üçümüzün de emote'ları gözüküyor.Üstelik seni düşürdükten 10 saniye sonra falan /b'den rk'lıyım dedin, düşürmeden önce söyleseydin zaten vurmazdık.Bu arada düşten 10 saniye sonra yazdı demiştin, hatırlatmak istedim. Ne fark eder? Tam düşürdüğümüzde demişsin, pek bir şey fark etmiyor, yine aynı şeyler olacaktı.
Alıntı yapılan: Misterio' - 01.11.2021 20:56Alıntı yapılan: KerimYK - 01.11.2021 20:28Alıntı yapılan: Misterio' - 01.11.2021 01:19Merhaba, aktif çatışma halindeyiz ve düşman oluşumdan gördüğümüz herkesi vuruyoruz. Biz senin rk olduğunu bilemeyiz. Senin do kanalından veya pm üzerinden belirtmen gerekir. Biz gördük, vurduk. Kafanın üstünde rklı olduğun yazmıyor sonuçta değil mi?Ayrıca emoteler tam, araçta üç kişiydik üçümüzün de emote'ları gözüküyor.Üstelik seni düşürdükten 10 saniye sonra falan /b'den rk'lıyım dedin, düşürmeden önce söyleseydin zaten vurmazdık.Bu arada düşten 10 saniye sonra yazdı demiştin, hatırlatmak istedim. Ne fark eder? Tam düşürdüğümüzde demişsin, pek bir şey fark etmiyor, yine aynı şeyler olacaktı.Videoyu ve ss'i görerek hayla düştüğünde yazdın diyorsan diyecek bir şey yok. Nathan karakteri araçtan inerken /b'den rklı olduğumu belirtiyorum ve ateş etmeye devam ediyor/ediyorsunuz. Yönetici kararı beklenebilir.