Konu: Sante Galeazzo - Oyuncu Şikayeti - DM, OOC KİN  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.10.2021 00:47
IC düşmanım olduğunuz için sıkıyorum ortada DM lik bir durum göremiyorum sonuş itibari ile IC de beni sattınız ve sizinle IC düşman olduk eğer siz isim değiştirmiş olsaydınız başka karakteri yönetseydiniz evet bu DM olurdu bu konuda haklısınız ben gene de adminlerimizin kararına bırakıyorum oluşum tanıtımlarından "GALEAZZO" birliğine bakarsa yetkili arkadaşlar göreceklerdir ki IC olarak rollerimizde gözükmekte iyi oyunlar dilerim. :)

Biz yeterli kanıtları aktardık, senin kanıtlarını bekliyoruz. Üstelik Sonny Mazzini karakterini hiç tanımıyorsun. Ayrıca yaptığın bir savunma değil. Yetkililer gerekeni yapacaktır. İyi roller dilerim.

#11 - 30.10.2021 00:49
IC düşmanım olduğunuz için sıkıyorum ortada DM lik bir durum göremiyorum sonuş itibari ile IC de beni sattınız ve sizinle IC düşman olduk eğer siz isim değiştirmiş olsaydınız başka karakteri yönetseydiniz evet bu DM olurdu bu konuda haklısınız ben gene de adminlerimizin kararına bırakıyorum oluşum tanıtımlarından "GALEAZZO" birliğine bakarsa yetkili arkadaşlar göreceklerdir ki IC olarak rollerimizde gözükmekte iyi oyunlar dilerim. :)

1. Olarak DM nedir bunu öğrenmeye davet ediyorum seni, sadece sebepsiz sıkmak değil EMOTE vermeden sıkmakta DM'dir. Ben maalesef hiçbir SS de emote görmüyorum. Ayrıca ben Mazzini Crime Family birliğinin birlik Lideriyim ve Tanıtımımız Onaylandı saat 20:00 civarlarında. Sen bize sıkarak İllegal rol yasağını bozuyorsun. Yani totelde DM'e 3 unsur saydım sana. İyi roller
Bu sunucuda rol öğretecek son kişi sensin :D lütfen güldürme beni arkadaşım fazla uzatmadan oyununuza bakın Vice Roleplay yetkililerimiz gerekeni yapacaktır.

#12 - 30.10.2021 00:52

Biz yeterli kanıtları aktardık, senin kanıtlarını bekliyoruz. Üstelik Sonny Mazzini karakterini hiç tanımıyorsun. Ayrıca yaptığın bir savunma değil. Yetkililer gerekeni yapacaktır. İyi roller dilerim.
Sonny Mazzini karakterini yanınızda gördüğüm için sıktığımı belirttim zaten ayrıca bunun savunma olup olmayacağına da sen karar vermiyorsun.kardeşim maalesef. burda da Graziano Enzo ve Luciano Salvaretti ile daha önce yaptığımız rolün ss'i var sadece bu ss'in yeterli olacağını düşünüyorum.

KANIT: https://cdn.discordapp.com/attachments/883794647049199636/900482029248979054/1.png

Ayrıca tekrar belirtiyorum. Yönetimi kandırdıkları için en ağır cezayı almalarını talep ediyorum, iyi günler.

#13 - 30.10.2021 01:03

Sonny Mazzini karakterini yanınızda gördüğüm için sıktığımı belirttim zaten ayrıca bunun savunma olup olmayacağına da sen karar vermiyorsun.kardeşim maalesef. burda da Graziano Enzo ve Luciano Salvaretti ile daha önce yaptığımız rolün ss'i var sadece bu ss'in yeterli olacağını düşünüyorum.

KANIT: https://cdn.discordapp.com/attachments/883794647049199636/900482029248979054/1.png

Ayrıca tekrar belirtiyorum. Yönetimi kandırdıkları için en ağır cezayı almalarını talep ediyorum, iyi günler.

Öncelikle iyi geceler dilerim. İlk olarak arkadaşla eskiden birliğinde rol yaptığımız doğrudur. Fakat birliğin dağılması OOC olarak oldu. Luciano Salvaretti ve Graziano Enzo karakterleri İC rolde asla bu arkadaşla bir kavga yaşamamıştır. Eğer IC bir kavga yaşandıysa, kendisi kanıt göstermelidir. İkinci olarak, @Hexa adlı arkadaş, yapmış olduğu yorumda belirttiği "NC Attık" kelimesini kendisi ve bir kaç arkadaşı için belirtmiştir. @wermidonn ve ben NC atmadık, attığımızı da söylemedik. Arkadaş o kadar OOC Kin güdüyor ki, olayları çarpıtmaya ve şikayeti kendi lehine döndürmeye çalışıyor. Daha fazla ikili diyaloğa girmeye gerek olmadığını düşünüyoruz. Bu rezil durum için okuyan tüm arkadaşlardan ve yetkililerden özür diliyor, tekrardan iyi geceler diliyorum.

#14 - 01.11.2021 17:39
Karakter DM sebebiyle cezalandırılacak, tek sivil karakter olarak eski birlikten düşmanız diye herkesi vurmak uygun bir ilerleyiş değil. Biat edeceksiniz" gibi saçma bir cümleden dolayı da ekstradan ceza verilecek.