Konu: Düzkontak sistemi ile ilgili.  (Okunma sayısı 540 defa)

#10 - 06.11.2021 17:38
• Düzkontak işlemi için alet çantasına ihtiyacınız vardır. Alet çantasını pawnshop dükkanından satın alabilirsiniz.
• Düzkontak işlemine başlamak için /duzkontak komutu kullanılır ve belli bir süre içinde düzkontak işlemi başarılı/başarısız olarak sonuçlanır.
Sistemler kısmında bile böyle bişey yazmıyor, umarım dalga geçmiyorsundur?  :garip:
Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.
Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten.
:garip: Malesef  :garip: dalga  :garip: geçmiyorum  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 06.11.2021 17:40
• Düzkontak işlemi için alet çantasına ihtiyacınız vardır. Alet çantasını pawnshop dükkanından satın alabilirsiniz.
• Düzkontak işlemine başlamak için /duzkontak komutu kullanılır ve belli bir süre içinde düzkontak işlemi başarılı/başarısız olarak sonuçlanır.
Sistemler kısmında bile böyle bişey yazmıyor, umarım dalga geçmiyorsundur?  :garip:
Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.
Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 06.11.2021 22:33

usta gümledim... bu arada destek  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 03.12.2021 04:44
Sunucuda 400 kişi olduğunu ve her oyuncunun bir aracı olduğunu varsayalım. Bu 400 oyuncunun 200-250si illegal olsa zaten hedef araç sayısı 150ye düşüyor. Siz daha az sürede bunu yaparsanız çalacak araç bulamazsınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok