Konu: Düzkontak sistemi ile ilgili.  (Okunma sayısı 529 defa)

#0 - 04.11.2021 22:42
Merhaba öncelikle, bu düzkontak sistemi ile alakalı bir şikayetimi bildirmek istiyorum. Hırsızlıkta altı seviyeyim, üç denememde de başarısız oldum ve cooldown süresi "9 saat" bence aşırı uzun bu süre. İllaki sunucu bize açık araba bulmaya zorluyor :( Bir ayar çekilirse muhteşem olur.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9, Lethal, sXe, Alper,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.11.2021 22:36
Katılıyorum, sunucuda yaklaşık 1 senedir rol yapıyorum, hırsızlık seviyem 10 ama şu anda kadar maksimum 5-6 defa düz kontakta başarılı olmuşumdur. Seviyelere göre ya süre azaltılmalı ya da başarı şansı attırılmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.11.2021 01:43
Desteklemiyorum. Düzkontak sistemi çok iyi hatta sandığınızdan bile iyi. Sadece ic yollar ile nasıl daha iyi yapıldığını öğrenmelisiniz. Benim levelim düşük ama neredeyse istediğim araca düzkontak atıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.11.2021 02:02
Desteklemiyorum. Düzkontak sistemi çok iyi hatta sandığınızdan bile iyi. Sadece ic yollar ile nasıl daha iyi yapıldığını öğrenmelisiniz. Benim levelim düşük ama neredeyse istediğim araca düzkontak atıyorum.

Düz kontak sisteminin bir mekaniği yok dostum, kilit kırma ile karıştırıyor olmayasın? aracın içine girip /duzkontak yap yazıyorsun işlem başlıyor, ardından işini şansa bırakıyorsun. Yani her istediğin araca nasıl düz kontak atabiliyorsun cidden merak ediyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.11.2021 09:52
Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.11.2021 09:59
Katılıyorum, maymuncuk sistemi gibi bir sistem yapılırsa şahane olur. Örnek vermek gerekirse ; 0 Hırsızlık yeteneğinde 7 pin olursa, 1 dakika süre verirse, 3 seviyede 6 pine iner ve süre 5 saniye uzatılırsa vs. vs. gibi bir sistem getirilirse tadından yenmez. Ne kadar rolsel olarak araç çalmasam da araç çalmayı odak belirlemiş karakterler için bu durum iç açıcı olur diye düşünüyorum.
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#6 - 06.11.2021 12:58
Arkadaşlara katılıyorum, maymuncuk gibi bir sistem getirilmeli. Çalışıp, sadece akşam saatleri oyuna girebilen oyuncular var ve araç hırsızlığı/ev soygunlarındna para kazanıyorlar. Bir düzkontağa kalkışıyor, şansa bağlı başarısız oluyor ve 12/9/6 saat boşa beklemek zorunda kalıyor. Günde birkaç saat giren oyuncu için bu üç gün veya fazlasına denk geliyor.

Böyle veya buna benzer bir sistem getirilmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 06.11.2021 16:48

Düz kontak sisteminin bir mekaniği yok dostum, kilit kırma ile karıştırıyor olmayasın? aracın içine girip /duzkontak yap yazıyorsun işlem başlıyor, ardından işini şansa bırakıyorsun. Yani her istediğin araca nasıl düz kontak atabiliyorsun cidden merak ediyorum.
Dostum /duzkontak yap komutu ile yapıyorum. Şuana kadar 10 araçtan 1 ine atabilmemişimdir düzkontak. Öyle her araca da atamazsın. İc yollar ile öğren.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 06.11.2021 16:50
Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.
Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 06.11.2021 17:32
• Düzkontak işlemi için alet çantasına ihtiyacınız vardır. Alet çantasını pawnshop dükkanından satın alabilirsiniz.
• Düzkontak işlemine başlamak için /duzkontak komutu kullanılır ve belli bir süre içinde düzkontak işlemi başarılı/başarısız olarak sonuçlanır.
Sistemler kısmında bile böyle bişey yazmıyor, umarım dalga geçmiyorsundur?  :garip:
Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok