Konu: 05.09.2021 - 23.09.2021 - Puzant Dadrian] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2021 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Puzant_Dadrian @recoltofficialx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2021 - 23.09.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.09.2021 tarihinde 2.el araç satışından Elegy marka araç aldım. Ksenia Cherry karakteri rolde beni aradı ve onu almamı istedi. Elegy ile Ksenia'ı almaya gittim ve Ganton'a geri döndüm. Aracı alalı yaklaşık olarak 5 veya 10 dakika oldu, bir anda beyaz Infernus yanımıza geldi ve AK-47 ile Drive-by atmaya başladılar. Bilgisayarım kötü olduğu için video kaydedemiyorum, Drive-by attıkları sırada aracımız bozuldu ve kaçmaya başladım. Arkadaş arabasından indi ve AK-47 marka silahıyla bana ateş açmaya devam etti. Bu sırada sıktığı her mermi direkt olarak kafama isabet ediyordu, bunu kanıtlayamıyordum çünkü videom bulunmuyordu. Arkadaşın kendi videosunu izlediğimde ise direkt olarak karakterimin sırtına(gövdesine) ateş ediyor ancak "/hasarlar" kaydında her mermi kafa görünüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Hile videosu burada, dakikayı 2:03'e alıp devamını izlerseniz crosshair'i karakterimin gövdesine tuttuğunu göreceksiniz.
v

Burada ise bana sıkılan mermilerin hasar kayıtları bulunmakta.
v

Tarih 23.09.2021 / 00:36

Tekrardan Puzant Dadrian adlı arkadaşımız Drive-by atıyor, tekrar araçtan iniyor ve AK-47 marka silahı ile araç dışından sıkmaya devam ediyor. (Kırmızı oduncu gömlekli skin Puzant Dadrian karakteri.)
v

Burada ise Ryan Stchall karakterine sıkılan mermilerin hasar kayıtları bulunmakta.
v

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımız yüksek ihtimalle Drive-by'da AK-47 sekmiyor, aracın içindesiniz ve kafanıza sıkıyorum diyecek ancak öyle değil. Yaklaşık olarak 90-100 ile giden araca Drive-by atıldığında kusursuz bir şekilde "Kafa" vuruşu yapılamaz. Ayrıca bu araç düz gitmeyip manevralar yapıyorsa, yapılacağının imkanı yok diyebilirim. Yetkililerden ricam gerekli cezayı alması, iyi akşamlar iyi forumlar dilerim.

#1 - 29.09.2021 19:54
Harbiden kafayı yiyorum  :D :D :D :D :D Eğer hasarların üst kısmına bakarsan eğer, orada kafana gelmiş evet. Neden???? Çünkü arabadasın ahbabiiim!
Araçtan indikten sonra nerene sıkıyorum?? Videoda neresi gözüküyor?? Karnına. Maske34775 benim. Diğer arkadaş da kafana kafana sıkmış. O da mı hile? Vay arkadaş. 9.9 eline ve 9.9 karnına son hiti atmışım. O da videonun sonuna doğru zaten kaçarken avlıyorum seni kardeşim, şaka mı yapıyorsunuz siz? ,

Bu ss de ki şikayet zaten sonuçlandı sen hala ne anlatıyosun kardeşim??? O kadar toxicsiniz ki size dayanamıyorum bilader.

Hiçbir şey bilmediğiniz o kadar belli ki kafayı yiyorum. Şu yazıyı yazana kadar sigara paketim bitti!!!!!!!
O kadar sinirliyim ki yemin ediyorum ihlal olmasa küfür edicem yani. Bir de diyorsun ki 2:03 e alırsanız cross u gövdeme tutuyor, eee araçtan iniyorsun orada zaten tutturamamışım mermileri, sen araçtan indiğinde o kadar ateş ettiğim de o mermiler tutmuş olsa sen diğer sokağa kadar kaçabilir miydin??? Hayır kaçamazdın kardeşim benim aslan kardeşim. O kafana gelen mermileri, sen arabadayken kafana kafana attım işte anlamıyor musun?
O aşağıda ki attığın ss varya, oradan şikayet açıldı ve sonuçlandı!!
Ayrıca o ikinci ss de ben araçtan inip sıkana kadar Partogh adamı düşürmüüüüüş!!!!!
Sen bu şikayete ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim ta ki adminler beni etiketleyip soru sorarsa, o zaman cevap vericem daha da sana cevap mevap yok.

@Lia
« Son Düzenleme: 29.09.2021 20:41 recoltofficialx »

#2 - 01.10.2021 17:29
Savunma geçerli, yetersiz kanıt.