1-)İlk öncelikle hood içine pembe limuzin ile girip trollüyormuşuz, burada trolle ait bir şey göremedim. Alt tarafa SS'leri bırakıyorum, altımızda limuzin olabilir, gezeriz? Bu seni ne kadar ilgilendiriyor.
--- Limuzin bize ait olduğu için ilgileniyor olabilir miyim? Neyse devam edelim.
2-) Evet. Yolu tekrar döndüğümüzde ise kişi anlamsızca *DM* atmaya başlıyor, bu savunmadan sonra zaten *DM* şikayeti açacağım. (IC) karakterim o limuzinin Pakrad Kasparov'a ait olduğunu bilmiyor, karakterim o limunizini nasıl boyayabilir, boyatabilir? 17 Yaşında karakter yönlendiriyorum ve karakterim arkadaşlarıyla buldukları limuzinde takılıyor. Ayrıca dün gece savaş olduğundan o limuzin Buffalo MC birliğinin oradaydı savaş sonrası oranın sahipleri boyamış olabilir, loglara da bakınılabilir, iyi günler.
--- Pakrad Kasparov'un aracı pembe rengine boyanmış ve hoodun içerisinde geziniyorsunuz, bunun için size teşekkür etmemi mi bekliyordunuz? Yaptığınız kışkırtıcı bir hareket.
3-İlk attığım SS'te ise kare içerisine aldığım yerde ilk düştüğüm yer. "İkinci SS'te ise arkadaş kendine yediremeyip yanıma geliyor, bana o limuzini neden boyadın diye söyleniyor." Benim karakterim ilk vuruluyor, düşüyor. Normal olarak karakterim sinirli yapıya gereksinim duyuyor ve öyle konuşuyor.
---Karakterin sinirli yapıya sahip olabilir ama ölümsüz değil, onaylı hood içerisinde yaptığın rol gerçekçi değil. Vurulmuşsun ve tehlikeli bir bölgedesin "Aptal" gibi kelimeler kullanıyorsun.
4- "Koçum" Kelimesine gelirsek o an o arkadaşı uyardım ve hâlen "DM" atmaya devam etti. O anlık sinirime geldi, öyle bir şey yazdım. Buna yetkililer karar verecek.
---Açtığım bütün ihlallerin en önünde bu geliyor, kimseye koçum vs. şeklinde hitap edemezsin, sana bu hakkı kim veriyor? Üslubundan rahatsız oldum.
Şikayet açmak istiyorsan açabilirsin, savunma yaparken savunma yapmalısın. İyi forumlar.