Konu: [15.08.2021] Maske_1049| Deatmatch (DM)  (Okunma sayısı 206 defa)

#10 - 15.08.2021 18:37
Aktif çatışma bölgesi olduğunun kanıtı için buraya iki birliğin de liderini etiketliyorum. Etiketler için rahatsız ediyorsam özür dilerim.
@Chevalier @KSZ

Sadece beni vurdunuz, oradan benden başka geçen çoğu kişi var. Karıştırmanız benim sorunum değil, ben onlardan biri değilim ben sizin düşmanınız falanda değilim, karakterimin sizinle bir bağı yok. Rolsel olarak beni vurmak için bir nedeniniz yok, aktif çatışma bölgesi olması geçen herkesi vurabileceğiniz anlamına mı geliyor?

#11 - 15.08.2021 18:38
Ben de aktif çatışma bölgesi yaratayım, bu şekil de geçen herkesi vurabileyim sonra aktif çatışma bölgesi geçemezsin diyeyim. Ne hoş :)

#12 - 15.08.2021 18:41
Ben de aktif çatışma bölgesi yaratayım, bu şekil de geçen herkesi vurabileyim sonra aktif çatışma bölgesi geçemezsin diyeyim. Ne hoş :)

Ben aktif çatışma bölgesinde düştüğümde dm diye şikayet açmam. Kuralları biliyorum. Deneyebilirsin. Daha fazla yanıt gelmeyecek yetkili kararı bekleyelim.

#13 - 15.08.2021 18:42

Ben aktif çatışma bölgesinde düştüğümde dm diye şikayet açmam. Kuralları biliyorum. Deneyebilirsin. Daha fazla yanıt gelmeyecek yetkili kararı bekleyelim.

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.

#14 - 22.08.2021 23:41
Şikayet incelendi.

Büyük bir savaş dönenen iki bölgenin (Hood Onaylı bölgelerin) Tam ortasında vurulmuşsunuz. Aktif ve büyük savaşlarda böyle şeyler olabilir. Bu seferlik @Rone sizi uyarıyorum. Tekrarında ceza işlem uygulanacak.

Şikayet kapatıldı.