Öncelikle merhaba, geçenlerde dalmışım, internette geziniyordum. Oyuna döndüğümde bu manzara gibi karşılaştım. OOC kinim falan yok fakat yaptıkları rol çok saçma, kareleri atıyorum. Arkadaşların AFK bir adama yaptıkları rol saçma,Screenshotta bile hata var, ''motora üç kişi biner'' cevap bile vermiyorsam klavye başında değilimdir, OOC kinim yok, arkadaşın hatalarını yüzüne vurmam hoşuna gitmemiş sanırım. Arkadaşlar üstüne beni düşürmüş, role gelmemi bekliyorlar, açıkçası sinirlendim. O an olayın etkisiylede küçük bir miktar abartmış olabilirim.
Brystal üyeleri tarafından yamyam gibi kovalanıyorum, üstüne kaçtım diye pmden ''?'' yazıyor,

İşlerine gelmeyince çoğu böyle, kaç gündür bu arkadaşlar yüzünden rol bile yapamıyorum, mahallelerinden geçsem pmden sorun mu var? neden mi geçiyorsun? soruları alıyorum. Geçen gün yan karakterimle takılıyordum yine Brystalli arkadaşlar taciz rolüne girdi, DM attı.
Olay bunlardan ibaret günlerdir belki de aylardır dişimi sıkıyorum, yine de bir kusurum varsa özür dilerim. O an olan sinirimle arkadaşları üzecek laflar etmişim, dediğim gibi. AFK adamı dövüp üstüne role gelmesini etrafını sararak bekliyorlar, sinirlendim açıkçası.