Konu: RK İhlali [Cascio_Baronyan -Sevan_Hermine - Samuel_Klauss]  (Okunma sayısı 511 defa)

#0 - 27.06.2021 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cascio_Baronyan @EmreHakan0  - Sevan_Hermine @BatuhanC  - Samuel_Klauss @Monky   
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jimmy_Colon

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Şahıslar RK'lı olduğumu bildiği halde tekrar düşürdüler.   

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merhabalar, bugün SS'te belirteceğim gibi garajımızın önünde düşürüldüm ve rolüme uydum. Şahıslar bizi kaçırırken /sdo vererek yaralı olduğumuzu Jimmy_Colon ile belirttik, hatta atacağım SS'lerden birisinde belli olmakta. Sonrasında araç ile kaçırılırken başkası tarafından tarandık ve tekrar düştük. Ordan çıktık bir yerde bizi durdurdular, orda da Samuel_Klauss karakteri tamamen RK'lı olduğumu bildiği halde yumruk ile düşürdü. Şikayetim bu kadardı, savunmalarını yapmalarını ve şikayetin düzgün bir şekilde sonuçlanmasını istiyorum. İyi roller.   

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:         

Ek açıklamalar(varsa): Üçüncü SS'te görüldüğü üzere Jimmy ve ben /sdo belirterek yaralı olduğumuzu söylemişiz fakat şahıslar direk taradı.

#1 - 27.06.2021 18:10
Onaylıyorum.

#2 - 27.06.2021 18:30
Bu SS'ler üzerinde bulunduğunuz birliğin lideri genel bir oluşum şikayeti açmıştı aynı kanıtlar ile oyuncu şikayeti açılması biraz  :garip:

Her neyse ben kısaca şikayet açılan 3 karakter için genel savunma yapacağım.

Atılan ilk SS'te açılan oluşum şikayetinde de belirtildiği gibi rolsel olarak Gentilini tarafı ile Kasparov tarafı düşman olduğu için ve Forza'da Kasparov tarafında bulunduğu için Forza garajına da diğer baskınlar gibi baskın yapıldı ve garajda bulunan birlik üyeleri düşürüldü. Bu sebeple herhangi bir kural ihlali bulunmamakta.

İkinci ve üçüncü SS'te ise garajda vurulan birlik üyeleri Street tarafından kaçırılırken araç sürücüsü maskeli olduğu için Gentilini tarafından diye düşünülüp takip edildi ve ateş açıldı. Takibi yolda giderken fark ettiğim için hemen arkalarından ben geliyordum fakat yetişemedim ve geldiğimde araç içerisinde ki kişiler yerdeydi. RK ihlali kesinlikle yok çünkü dediğim gibi Forza üyeleri Gentilini tarafından kaçırıldığı düşünülüp ateş açıldı. RK'sı bulunan şahısları vuramamak mümkün değil. Verilen /sdo emotesi daha önceden verilmiş ve süresi geçtiği için görünümlüğünü yitirmişte olabilir, bu sebeple bunun belirtilmesi pek gerekli bir savunma olmayabilir.

Dördüncü SS'te ise benim adıma yapılan bir şikayet. Chatlog bölümüne bakıldığında gerekli emotelerimi verip /dene yaptım ve başarılı olduğu için şahısı baygın duruma düşürdüm vurmam RK ihlaline giremez bilinçli emotesiz bir şey yapmadım.

Belirttiğim savunmalar daha önce de söylediğim gibi şikayet açılan 3 kişi içinde geçerlidir.

Bildiğim kadarıylada RK isimli kural ihlali; Kişi RK durumuna düştükten başka birilerine hasar verebilecek hareketlerde bulunması RK'ya girer. Şikayette belirtilen kural ihlalinin hatalı olduğunu düşünmekteyim.
« Son Düzenleme: 30.06.2021 20:53 Monky »

#3 - 27.06.2021 18:44
Ben RK'lı olduğumu /sdo komutu ile belirttim, bunun üzerine tekrar düştüm. Bundan dolayı şikayetçiyim, kararı yönetime bırakıyorum. İyi roller dilerim.

#4 - 27.06.2021 19:15
Bu SS'ler üzerinde bulunduğunuz birliğin lideri genel bir oluşum şikayeti açmıştı aynı kanıtlar ile oyuncu şikayeti açılması biraz  :garip:

Atılan ilk SS'te açılan oluşum şikayetinde de belirtildiği gibi rolsel olarak Gentilini tarafı ile Kasparov tarafı düşman olduğu için ve Forza'da Kasparov tarafında bulunduğu için Forza garajına da diğer baskınlar gibi baskın yapıldı ve garajda bulunan birlik üyeleri düşürüldü. Bu sebeple herhangi bir kural ihlali bulunmamakta.

İkinci ve üçüncü SS'te ise garajda vurulan birlik üyeleri Street tarafından kaçırılırken araç sürücüsü maskeli olduğu için Gentilini tarafından diye düşünülüp takip edildi ve ateş açıldı. Takibi yolda giderken fark ettiğim için hemen arkalarından ben geliyordum fakat yetişemedim ve geldiğimde araç içerisinde ki kişiler yerdeydi. RK ihlali kesinlikle yok çünkü dediğim gibi Forza üyeleri Gentilini tarafından kaçırıldığı düşünülüp ateş açıldı. RK'sı bulunan şahısları vuramamak mümkün değil.

Dördüncü SS'te ise benim adıma yapılan bir şikayet. Chatlog bölümüne bakıldığında gerekli emotelerimi verip /dene yaptım ve başarılı olduğu için şahısı baygın duruma düşürdüm vurmam RK ihlaline giremez bilinçli emotesiz bir şey yapmadım.

Belirttiğim savunmalar daha önce de söylediğim gibi şikayet açılan 3 kişi içinde geçerlidir.

Arkadaşın yazdıklarına katılıyorum, benim savunmam da bu şekilde. iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 27.06.2021 21:34 EmreHakan0 »

#5 - 27.06.2021 21:25
Ben RK'lı olduğumu /sdo komutu ile belirttim, bunun üzerine tekrar düştüm. Bundan dolayı şikayetçiyim, kararı yönetime bırakıyorum. İyi roller dilerim.
/sdo attığını pek görmedim, bunun için kanıt atmanı bekliyorum.

Attığım SS'leri incelemeden savunma yaptığın çok belli oluyor, attığım SS'lere bakarsan emotenin olduğunu görebilirsin.

#6 - 28.06.2021 19:54
Bu oyunu bu kadar oynayıp bu kadar bilgisiz olmak, her neyse /sdo emotesi attığımız zaman da orada /Do olarak çıkar güzel kardeşim. Jimmy_Colon karakterininki SS'te gözüküyor zaten. Benim kendi /sdo emotemin SS'ini almam imkansız, bende kendi emotem sadece chatte gözükür. Daha fazla uzatmayalım yönetici kararını bekleyelim.

#7 - 30.06.2021 20:49
Spoiler: GösterGizle

İkinci ve üçüncü SS'te ise garajda vurulan birlik üyeleri Street tarafından kaçırılırken araç sürücüsü maskeli olduğu için Gentilini tarafından diye düşünülüp takip edildi ve ateş açıldı. Takibi yolda giderken fark ettiğim için hemen arkalarından ben geliyordum fakat yetişemedim ve geldiğimde araç içerisinde ki kişiler yerdeydi. RK ihlali kesinlikle yok çünkü dediğim gibi Forza üyeleri Gentilini tarafından kaçırıldığı düşünülüp ateş açıldı. RK'sı bulunan şahısları vuramamak mümkün değil.

Bildiğim kadarıylada RK isimli kural ihlali; Kişi RK durumuna düştükten başka birilerine hasar verebilecek hareketlerde bulunması RK'ya girer. Şikayette belirtilen kural ihlalinin hatalı olduğunu düşünmekteyim.

Tek savunmam bu dur, bir an önce yanıtlanması için gereksiz yorumlarımı sildim. Yönetici kararı beklemekteyiz.

#8 - 01.07.2021 06:41
Merhaba,

silahla düşürülen taraflar için savunma yeterli bulundu. En sondaki yumruk olayında ise ihlal bulunmakta, eğer birini rolle bir şey yapıyorsanız bunu sisteme dökmenize gerek yok. Ek olarak "bayıtlmaya çalışır" diye bir emote vermek hatalı emote sayılır. Samuel karakteri hatalı emote ve çatışma/brawl kural ihlalinden uyarıldı. Tekrarı halinde ceza alacak.