Bu SS'ler üzerinde bulunduğunuz birliğin lideri genel bir oluşum şikayeti açmıştı aynı kanıtlar ile oyuncu şikayeti açılması biraz

Her neyse ben kısaca şikayet açılan 3 karakter için genel savunma yapacağım.
Atılan ilk SS'te açılan oluşum şikayetinde de belirtildiği gibi rolsel olarak Gentilini tarafı ile Kasparov tarafı düşman olduğu için ve Forza'da Kasparov tarafında bulunduğu için Forza garajına da diğer baskınlar gibi baskın yapıldı ve garajda bulunan birlik üyeleri düşürüldü. Bu sebeple herhangi bir kural ihlali bulunmamakta.
İkinci ve üçüncü SS'te ise garajda vurulan birlik üyeleri Street tarafından kaçırılırken araç sürücüsü maskeli olduğu için Gentilini tarafından diye düşünülüp takip edildi ve ateş açıldı. Takibi yolda giderken fark ettiğim için hemen arkalarından ben geliyordum fakat yetişemedim ve geldiğimde araç içerisinde ki kişiler yerdeydi. RK ihlali kesinlikle yok çünkü dediğim gibi Forza üyeleri Gentilini tarafından kaçırıldığı düşünülüp ateş açıldı. RK'sı bulunan şahısları vuramamak mümkün değil. Verilen /sdo emotesi daha önceden verilmiş ve süresi geçtiği için görünümlüğünü yitirmişte olabilir, bu sebeple bunun belirtilmesi pek gerekli bir savunma olmayabilir.
Dördüncü SS'te ise benim adıma yapılan bir şikayet. Chatlog bölümüne bakıldığında gerekli emotelerimi verip /dene yaptım ve başarılı olduğu için şahısı baygın duruma düşürdüm vurmam RK ihlaline giremez bilinçli emotesiz bir şey yapmadım.
Belirttiğim savunmalar daha önce de söylediğim gibi şikayet açılan 3 kişi içinde geçerlidir.
Bildiğim kadarıylada RK isimli kural ihlali; Kişi RK durumuna düştükten başka birilerine hasar verebilecek hareketlerde bulunması RK'ya girer. Şikayette belirtilen kural ihlalinin hatalı olduğunu düşünmekteyim.