Konu: [28.06.2021 - Jaylen_Lockwood] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 987 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.06.2021 19:30

Arkadaşımla konuştum çalmamış, body zaten rellenmiş bir body, aksesuar çanta texture vesaire çoğu zaten mod discordlarında var, bu bodyi serverde 2-3 kişi daha kullanıyor dediğim gibi rellenmiş bir body. Sanırım şikayet açma sebebi aramızda ıc bir sürtüşme geçti ondan kasıtlı açtı, ben saf niyetli düşünmüşüm teşekkürler.

Selam, savunman için teşekkür edeyim ancak bir şey eklemek istiyorum.

@quakeN'in skini, bu bodyden alınarak yapılmadı, çantalı bir skine fazla eklenti yapıldı ve birkaç şey düzeltildi. Boynundaki chain aynı duruyor, zaten çantanın LV textureleri bile aynı.

#11 - 01.07.2021 00:24
.
« Son Düzenleme: 01.07.2021 00:28 Cullenz »

#12 - 01.07.2021 00:28
Pekâlâ, belli ki bir şikayet daha açılacak. Arkadaşım, seninle hiçbir OOC problem yaşamadım, IC sürtüşme sebebiylede buraya başvuracak değilim. Skinin, şikayettede belirttiğim gibi özel rellenmiş body üzerinde birçok değişiklilik yapılıp eklenmiş şeklidir, bel altı, çanta, saat bilmem ne hepsi aynı, almışsın cacheden. Rellenen body ile alakası yok. Bacakları aynı zaten, bu özel olarak kendi elimizle yaptığımız bacaklar. Göstermiş olduğun body ile senin skininin alakası bile yok, benimkiyle aynı kopyalanmış, her yerinden belli, uzatmanın anlamı yok. Arkadaşınada şikayet açarım, belli ki oda benim bodymi kullanıyor söylediğine göre. Yönetici cevabı bekleyeceğim, her şey ortada gözüküyor zaten.
Arkadaşım bel altı çanta ve saat dffsi zaten tek tür yani bir tane var ve çoğu kişide var, discord sunucularında var, ne yapayım yani anlamış değilim. Bu arada skini indirip pantolon kısmına bakabilirsin neden acaba beni hala yalancı çıkarmaya çalışıyorsun?
Çanta, saat v.b her şeyin sıfırdan eklenmesi @Çaçakiri tarafından yapıldı ve bire bir aynı. Belirtmeden olmaz. Söylediğim gibi, detaylı incelenirse ortaya çıkacaktır.
hiç bir şey özel yapım değil yalan söylüyorsun, zincirim imvudan çekilmesi en kolay chain, saat ve çanta sunucudaki neredeyse herkesle aynı. Sırf aynı birliktesiniz diye ve onaylı diye böyle konuşuyorsun, her neyse yönetici kararı bekleyelim.

#13 - 01.07.2021 19:36
Pekâlâ, belli ki bir şikayet daha açılacak. Arkadaşım, seninle hiçbir OOC problem yaşamadım, IC sürtüşme sebebiylede buraya başvuracak değilim. Skinin, şikayettede belirttiğim gibi özel rellenmiş body üzerinde birçok değişiklilik yapılıp eklenmiş şeklidir, bel altı, çanta, saat bilmem ne hepsi aynı, almışsın cacheden. Rellenen body ile alakası yok. Bacakları aynı zaten, bu özel olarak kendi elimizle yaptığımız bacaklar. Göstermiş olduğun body ile senin skininin alakası bile yok, benimkiyle aynı kopyalanmış, her yerinden belli, uzatmanın anlamı yok. Arkadaşınada şikayet açarım, belli ki oda benim bodymi kullanıyor söylediğine göre. Yönetici cevabı bekleyeceğim, her şey ortada gözüküyor zaten.
Arkadaşım bel altı çanta ve saat dffsi zaten tek tür yani bir tane var ve çoğu kişide var, discord sunucularında var, ne yapayım yani anlamış değilim. Bu arada skini indirip pantolon kısmına bakabilirsin neden acaba beni hala yalancı çıkarmaya çalışıyorsun?
Çanta, saat v.b her şeyin sıfırdan eklenmesi @Çaçakiri tarafından yapıldı ve bire bir aynı. Belirtmeden olmaz. Söylediğim gibi, detaylı incelenirse ortaya çıkacaktır.
hiç bir şey özel yapım değil yalan söylüyorsun, zincirim imvudan çekilmesi en kolay chain, saat ve çanta sunucudaki neredeyse herkesle aynı. Sırf aynı birliktesiniz diye ve onaylı diye böyle konuşuyorsun, her neyse yönetici kararı bekleyelim.
bir yalan durumu yok, hele hele birlikler ile alakası yok, eğer ısrar edersen ve illa dersen "Kesinlikle birlikle alakası var! Idlewood bize ooc kin yapıyor! Bu yüzden bana skin şikayeti açtılar!", birkaç birlik arkadaşının tam tersine, size karşı kin beslemiyoruz ve ya sana göre "aramızda sürtüşme" yaşandığı için şikayeti açmıyoruz. bunun bir oyun olduğunun, şikayeti açan taraf farkında, lütfen konunun amacını saptırma. yönetici kararı.

#14 - 02.07.2021 04:02

Yalan söylediğinizi bir defa daha kanıtladım çanta dediniz ele değiyor, yok özel yaptım falan. Body ve çanta tüm VK samp sayfalarında rellenmiş.
« Son Düzenleme: 02.07.2021 04:03 Cullenz »

#15 - 02.07.2021 04:06

Yalan söylediğinizi bir defa daha kanıtladım çanta dediniz ele değişiyor, yok özel yaptım falan. Body ve çanta tüm VK samp sayfalarında rellenmiş.

Hâlâ skinin REL'ini gösteriyorsun dostum, kendi içinde ne yaşadığını anlamakta zorluk çekiyorum. Ya yazdıklarımızı okumada problemler yaşıyorsun(?) Ya da anlamak istemiyorsun, bu atmış olduğun body üzerine yapıldı bu skin, evet. Bacak ayrıntılarına kadar hepsinin UVF'sinde değişim yapıldı, LV texture'u bile yükletmiş olduğun benim skinimle aynı :p(kendimiz yapmamıza rağmen ef ufak kayma bile yok) bir ton REL skin atıp duruyorsun, ortada hâlâ bir şey yok. Cache'den çalmışsın dostum, özel editlenmiş body'nin REL'i yok, ben onu kullanıyorum. Hadi onu göster bakalım, gösteremezsin çünkü dosyaları sadece bende ve sunucunun Cache'inin içinde var. Yönetici kararı falan diyip hâlâ bir şeyler atmaya devam ediyorsun, baştaki savunman gibi çaldığını söylemen yeterli olacak.
« Son Düzenleme: 02.07.2021 04:07 quakeN »

#16 - 02.07.2021 11:56
Skin silinecek, skin hakkı iade edilmeyecek. Çalınma durumu mevcut.