Konu: Raskolnikov Rasskazov - Aim Lock, Nospread  (Okunma sayısı 399 defa)

#10 - 25.06.2021 01:41

Selam dostum, videoyu detaylıca yaklaşık 10 dakika boyunca inceledim ve "No Spread, No Recoil" kullandığının kanısına vardım. Biraz araştırdım ve kullandığın cleo eklentisinin tanıtım videosuna, linkine kadar buldum. Şikayetle ilgilenen bir yönetici bana ulaşırsa video linkini özel mesaj yoluyla atacağım. Crosshair büyüyen bir NoSpread'da varmış, bu sefer kurtulamayacaksın dostum. Gerçekten üzgünüm.

2004 yapımı bir oyun oynuyor olsak bile oyunun fizikleri yapıldığı tarihe göre yeterince gerçekçi. Uzun süredir SAMP oynayan veya elinde 1-2 kez AK tutmuş biri bile senin AK-47 ile o kadar stabil ateş edemeyeceğini bilir. Mermilere fısıldayıp yön mü veriyorsun dostum, lütfen. Üstte attığım karşılaştırma videosuna bakarsanız silahın daire şeklinde sektiğini, göğüsün ortasından alt kısımlara doğru inip sağa sola yükseldiğini görebilirsiniz. Daha fazla arkadaşın yazmasını, kendini savunmaya çalışmasını istemiyorum. Drive-By videosunda da gördüğünüz kişilerde de muhtemelen aynı cleo söz konusu. Üstünlük sağladığınız açıkça belli, burada insanları ve yönetimi yanıltmaya çalışmanız cidden can sıkıcı bir durumdu. Hoşçakal dostum, kendine iyi bak.
Kusura bakmayın ama hayatımda ben böyle şikayet açmak için açan bi adam görmedim kaç yıldır samp oynuyorum ilk defa duydum Crosshari büyüyen nospread videoyu at çok merak ettim.

Herhangi bir yetkili isterse atacağımı açık açık belirttim. Forumda hile paylaşımı yasak. Yetkili kararı bekliyoruz, yeterli savunma ve cevaplar yazıldı. Zorlamaya gerek yok. Kendine iyi bak, iyi günler.

#11 - 25.06.2021 02:09
Kanıt geliyor birazdan.

#12 - 25.06.2021 02:10
ek süre istiyorum videolu savunma yapacağım.

#13 - 25.06.2021 02:19
Hile değil, bu kanıya vardım. Şikayet altından tartışmaya girenler, gereksiz kanıya varanlar forum uyarısı alacak. Bırakın işimizi yapalım dostlarım. Bizlere yardımcı olmak isteyen dostlarımız için ekip başvurularımız periyodik olarak açılıyor.