0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana gelecek olursak köşede sistemsel yaralı bir şekilde halde yatıyorum, /b kanalından kaçıramazsınız diye defalarca uyarıyorum. /soru, kurallar, birçok yerden bakabilirsiniz. SİSTEMSEL YARALIYKEN KAÇIRMA ROLÜ YAPILAMAZ
Alıntı yapılan: humeyni - 24.05.2021 21:12bana gelecek olursak köşede sistemsel yaralı bir şekilde halde yatıyorum, /b kanalından kaçıramazsınız diye defalarca uyarıyorum. /soru, kurallar, birçok yerden bakabilirsiniz. SİSTEMSEL YARALIYKEN KAÇIRMA ROLÜ YAPILAMAZSen sistemsel yaralıyken kaçırılmıyorsun dostum seni kucağımıza alıyoruz ondan sonra sen emote veriyorsun ayağa kalkar üstünü silkeler etrafa bakınır diyorsun sonra role uymayıp oradanda kaçıyorsun yalan atma.
Alıntı yapılan: sCiEnLy_ - 27.05.2021 15:38Alıntı yapılan: humeyni - 24.05.2021 21:12bana gelecek olursak köşede sistemsel yaralı bir şekilde halde yatıyorum, /b kanalından kaçıramazsınız diye defalarca uyarıyorum. /soru, kurallar, birçok yerden bakabilirsiniz. SİSTEMSEL YARALIYKEN KAÇIRMA ROLÜ YAPILAMAZSen sistemsel yaralıyken kaçırılmıyorsun dostum seni kucağımıza alıyoruz ondan sonra sen emote veriyorsun ayağa kalkar üstünü silkeler etrafa bakınır diyorsun sonra role uymayıp oradanda kaçıyorsun yalan atma. kardeşim sıkıntılıysan söyle çekinme, kucağa alıyoruz ne anlama geliyor? biraz düşün, yönetim kararı bekleyebiliriz sanırım?