Konu: Arşiv, K&A  (Okunma sayısı 659 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 24.05.2021 21:12
bana gelecek olursak köşede sistemsel yaralı bir şekilde halde yatıyorum, /b kanalından kaçıramazsınız diye defalarca uyarıyorum. /soru, kurallar, birçok yerden bakabilirsiniz.             
SİSTEMSEL YARALIYKEN KAÇIRMA ROLÜ YAPILAMAZ

#31 - 27.05.2021 15:38
bana gelecek olursak köşede sistemsel yaralı bir şekilde halde yatıyorum, /b kanalından kaçıramazsınız diye defalarca uyarıyorum. /soru, kurallar, birçok yerden bakabilirsiniz.             

Sen sistemsel yaralıyken kaçırılmıyorsun dostum seni kucağımıza alıyoruz ondan sonra sen emote veriyorsun ayağa kalkar üstünü silkeler etrafa bakınır diyorsun sonra role uymayıp oradanda kaçıyorsun yalan atma.

#32 - 27.05.2021 17:56

Sen sistemsel yaralıyken kaçırılmıyorsun dostum seni kucağımıza alıyoruz ondan sonra sen emote veriyorsun ayağa kalkar üstünü silkeler etrafa bakınır diyorsun sonra role uymayıp oradanda kaçıyorsun yalan atma.
kardeşim sıkıntılıysan söyle çekinme, kucağa alıyoruz ne anlama geliyor? biraz düşün, yönetim kararı bekleyebiliriz sanırım?

#33 - 28.05.2021 00:28

kardeşim sıkıntılıysan söyle çekinme, kucağa alıyoruz ne anlama geliyor? biraz düşün, yönetim kararı bekleyebiliriz sanırım?

Ben sana afedersiniz g*zekalı falan diyor muyumda sen bana sıkıntılı mısın sıkıntılıysan söyle çekinme falan diyebiliyorsun bu nasıl bir üslüb dostum biraz dikkatli konuş.

#34 - 11.06.2021 02:19
Oyuncular oyunu bırakmış, Ayrıca şikayetden çok uzun süre geçmiş adminlerin işini zorlaştırmanın manası yok.

ARŞİV, K&A

#35 - 11.06.2021 08:55
Şikayet kapatıldı.