Konu: Arşiv, K&A  (Okunma sayısı 661 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2021 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe_Garrido @Downtown + Pedro_Ruesada @insankasabı63 + Marco_Escribano @Heren Alejandro_Espinar  @humeyni

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Giovanny_Vittori @kerim, Rajan_Ajazi @canwe44r, Jamyron_Brooks @muhammedugur

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda herşey belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP (Kaza rolüne uyumsuzluk), MİXİNG, REFUSE RP, RETARTED RP, AKTİF ROLDE /Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi öncelikle biz bu arkadaşı kovaladık en sonunda bu arkadaş kaza yaptı aracı bozuldu. Bizde yanında durduk ve onu kaçırmaya çalıştık. Ve bu arkadaşlar araca binmemeye aşırı şekilde ısrar ettiler. Yapmadıklarını bırakmadılar. Neyse videoda zaten herşey açık onun dışındada bu arkadaşları kaçırmaya çalıştık ve /b Kanalından role uymuyoruz falan filan dediler. Gerekenlerin yapılmasını istiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli cezayı ağır bir şekilde almalarını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 11.06.2021 02:20 sCiEnLy_ »

#1 - 23.05.2021 18:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.05.2021 18:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 23.05.2021 18:42
Merhabalar, konuya az ve öz giriş yapacağım. Normalde bu rol kural ihlali olmasaydı bambaşka olabilirdi, fakat sizin yaptığınız şu rezillikleri göz önünde bulundurursak, Varan 1. Arkadaşın aracını burada üstüne çıkmış bozmaya çalışıyorsun. Video'nun 4:23 dakikalarında ise bunny ve çeşitli kural ihlalleriniz bulunuyor, 
(ARACI BOZMA ANI VARAN 1)

(Mix olmadığının kanıtı varan bir ve sizin kural ihlalleriniz.) (çeşitli)

« Son Düzenleme: 23.05.2021 18:46 insankasabı63 »

#4 - 23.05.2021 18:45
Merhabalar, konuya az ve öz giriş yapacağım. Normalde bu rol kural ihlali olmasaydı bambaşka olabilirdi, fakat sizin yaptığınız şu rezillikleri göz önünde bulundurursak, Varan 1. Arkadaşın aracını burada üstüne çıkmış bozmaya çalışıyorsun. Video'nun 4:23 dakikalarında ise bunny ve çeşitli kural ihlalleriniz bulunuyor, 

Kendi yaptığın ihlallere karşı savunmanı yap dostum. Bir sorunun varsa bir şikayetin varsa git şikayet oluştur.

#5 - 23.05.2021 18:48

Kendi yaptığın ihlallere karşı savunmanı yap dostum. Bir sorunun varsa bir şikayetin varsa git şikayet oluştur.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=109963.10 Herhangi ihlal görmüyorum, ve size açtığım şikayette de aynı konu belirtilmiş. Denildiği gibi önceden bu arkadaşlarla ve bana brawl ile giriştiniz zaten ve yaptığınız kural ihlallerini açtığım şikayette daha detaylı görebilirsin, araçtan atmalar falan filan zaten Dillimore bizim birliğimizin aktif olarak rol sürdürdüğü ve tanıtımı aktif halde kullandığımız bir bölge, yani sizin her gün bmx bunny yaparak ve birbirinze yumruk atarak yaptığınız haraketleri keşke ss alsaymışım.

#6 - 23.05.2021 18:48
Bu sizin yaptığınız kural ihlallerini örtmez insanlarında sabrı var rp hayatımda bu kadarını görmedim sayın vice adminleri.Birde bir şikayetin varsa farklı şikayet oluşturabilirsin sadece savunmanı yapmanı rica ediyorum.

#7 - 23.05.2021 18:50

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=109963.10 Herhangi ihlal görmüyorum, ve size açtığım şikayette de aynı konu belirtilmiş. Denildiği gibi önceden bu arkadaşlarla ve bana brawl ile giriştiniz zaten ve yaptığınız kural ihlallerini açtığım şikayette daha detaylı görebilirsin, araçtan atmalar falan filan zaten Dillimore bizim birliğimizin aktif olarak rol sürdürdüğü ve tanıtımı aktif halde kullandığımız bir bölge, yani sizin her gün bmx bunny yaparak ve birbirinze yumruk atarak yaptığınız haraketleri keşke ss alsaymışım.
Orada ben senin adına mixing diğer arkadaşın adına Role uymamak görüyorum adminlerinde göreceğine inanıyorum ayrıca lütfen kanıtlarla konuşalım.

#8 - 23.05.2021 18:51
Bu sizin yaptığınız kural ihlallerini örtmez insanlarında sabrı var rp hayatımda bu kadarını görmedim sayın vice adminleri.Birde bir şikayetin varsa farklı şikayet oluşturabilirsin sadece savunmanı yapmanı rica ediyorum.

Sen ikide bir tribünlere oynayıp duyar kasma peşindesin, ilk kendi yaptığın ihlallere bak. İkincisi zaten videodada nasıl ihlal yaptığınız gözüküyor. Emotesiz düşürmeler falan rol baltalamaya geldiğiniz bariz belliydi bende hiç uğraşmadım ve uğraşmamda çünkü geliş amacınız bu zaten. Üçüncüsü bu videoyu yapan arkadaşıda kutlarım, bu alanda kendini geliştirmeyi devam etmeli müzikler falan güzel seçim.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 18:52 Downtown »

#9 - 23.05.2021 18:52

Sen ikide bir tribünlere oynayıp duyar kasma peşindesin, ilk kendi yaptığın ihlallere bak. İkincisi zaten videodada nasıl ihlal yaptığınız gözüküyor. Emotesiz düşürmeler falan rol baltalamaya geldiğiniz bariz belliydi bende hiç uğraşmadım ve uğraşmamda çünkü geliş amacınız bu zaten.
Bak artık sabrım taşıyor seninle üslubumu koruyorum savunmanı yap kararı bekle