Konu: Zırh konusu  (Okunma sayısı 680 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 28.03.2021 18:20
Kesinlikle destekliyorum, sunucuda zaten polis sayısı yüksek ve silahları kolaylıkla elde edebiliyorlar, illegal rol yapan birisi için silahı çok önemli VCPD illegal rol yapan birisinden üstün bunun yanında rolsel olarak üstünlükleri de var. Polisler nasıl çelik yelek giyebiliyorsa İllegal oluşumlarda rol yapan insanlarda giyebilmeli diye düşünüyorum, bu uyuşturucu tüketilince kazanılabilir veya üretilebilir. VCPD illegal oluşumlardan üstün olmalı konusuna gelirsek burada yanılıyorsunuz, bence hak eden güçlü olmalıdır ve bence gerçek hayatta ki düzeni oyuna tamamen yansıtmaya gerek yok. Gerçek hayatta kurşun geçirmez yelekler temin edilebiliyor. Bunun sistemsel olarak üzerinde görünmesine gerek yok gizli balistik yelekler var çelik yelek denilince üstünde kabarık duran sağında solunda bomba olan hücum yelekleri aklınıza gelmesin.

(Gizli kurşun geçirmez yelek örneği)
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 28.03.2021 20:34
Bende destekliyorum. Eğer real'e dökersek devlette rahatlıkla kafa tutabilen illegal birlikler var. Yani PD güçlü olacak diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Rol mantığıyla gidilirse craft olabilir. Yada ilaç sistemi gelebilir(Ben sunucuya başlayı 3 - 4 oy oldu tam sayıyı hatırlamıyorum bu sistem varsa da bilgim yok). Belirli miktarlarda alınıp kullanılabilir. Bu da canı doldurabilir. Canı tamamen doldurmasa da belirli miktarda doldurulursa yeterli olacaktır.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 29.03.2021 06:05
Konuyu oluşturan arkadaşın dediği çok doğru uyuşturucu kullanıldığında can arttırması yerine 1 gramı 10 armor verebilir. İyi forumlar DESTEKLİYORUM.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 29.03.2021 11:39
Uyuşturucu saçma olur ama zırhı kaptan vice'den vipler alıp satışını yapacak şekilde bir sistem olabilir diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 29.03.2021 12:47
Craft ile aşırıya kaçmadığı sürece üretilebilir, bu konuda sıkıntı yok. Destekliyorum. 20.00'dan sonrasında zaten teçhizatlı dolanmamız zorunlu durumda, haricinde tehlike barındıran bölgelerde devriye sürdüren ekipler de bir insan. Güvenliğini önemsediği için yeleğini o bölgede giyinebilir, her vakit dolaşılıyor diye bir şey yok.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 07.05.2021 10:51
up
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 11.06.2021 21:43
up
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 11.06.2021 23:16
Craft sistemiyle %50 zırh olacak şekilde üretilebilir, destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 12.06.2021 00:27
Sunucu da tam olarak VCPD zırh sistemini bilmemekle beraber polislerin full zırhla dolaşması benimde garibime gidiyor. Devriye atarken zırhsız ya da "25" dolduracak kadar zırhla devriye atılabilir, ancak operasyon durumlarda tam teçhizat olduğunu düşürsek "100" zırhla atmaları gerekiyor. Siviller için gelirsek uyuşturucu içince zırh gelmesini desteklemiyorum. Polisler çelik yelek giyiyor sonuçta, oyuncularda çelik yelek üretimi yapabilir üretim sistemine o şekilde olabilir. Ancak illegal-VCPD dengesini tutturmak için illegalin ürettiği zırh maksimum "50" olarak kalabilir. Ancak zırh olursa çelik yelek aksesuarı giymek takmak şart falan olmalı durduk yere kimse zırhla gezmemeli gibi kurallarda gelmeli. Ama çokta gerekli olmadığını düşünüyorum, oyuncular için çokta zırha gerek yok. Zaten bir yere VCPD baskın düzenliyorsa orasını VCPD kazanmalı. Amerika'da devlet hangi illegale karşı yenilmiş boyun eğmiş ki? Günümüzde bu çok mümkün değil, devlet her zaman üstündür. SAMP mekaniklerinden dolayı üstün durumdalar illegaller zaten, bir eve tek bir yerden giriş yapılabiliyor, camdan girilemiyor bu durumda içeriye herhangi bir şekilde duman oluşturacak bir şeyde yapılamıyor, zırh konusunda da üstün olabilirler ondan.

Ayrıca video da gözüküyor zaten karşıda tam teçhizatlı baskın yapılıyor, ellerinde tam otomatik taramalı silahlar yokken karşılık vermeye çalışılıyor. Böyle durumlar olduğu oyunculara zırh sistemi gelmesini desteklemiyorum.

Bunlarla beraber söylemek istediğim bir şey var. Sabahları (15.00 ve civarı -20.00 )memurların %90ı %20-%25 zırh ile dolaşıyor(Realite ve oyuncu sayısı göz önüne alındığında, akşam vakitleri daha tehlikeli olduğundan 20.00'dan sonra operasyon yeleği yani zırhı fullemek zorunlu). Suç oranının yüksek olduğu doğu tarafında (Idlewood, Ganton, East Los Santos tarafları) devriyesini sürdürüren bir memur yeleğini giyerek kendisini korumak isteyebilir.(Realistik kısım bir yana sunucunun doğu tarafında bir çok onaylı-onaysız hood var. Burada hızlıca düşüp hasat olmamak için zırhını %100e çekmek istemesi gayet doğal. Hood'da bir savaşa denk gelse, 3-4 kişinin ateş etmesiyle zaten zırhı full olsa da olmasa da düşer. Hood'da olmadığınız süreçlerde de maalesef VCPD her türlü bir tık üstün oluyor olabilir ama bu illegallerin şansı yok anlamına gelmiyor.) Kısaca PD'deki oyuncular kazanmaya değil, rol dışı kısımda eşitliğe oynuyor -ki rol kısmında da aslında olması gerektiğinden çok daha fazla rol pası ve alttan almaya oynayan bir politika var-. Bazı oyuncular %100 zırhı cidden fazla kafaya takıyor, ondan dolayı biraz uzun yazdım. Umarım iki üç kişinin de olsa fikirleri değişir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok