Sunucu da tam olarak VCPD zırh sistemini bilmemekle beraber polislerin full zırhla dolaşması benimde garibime gidiyor. Devriye atarken zırhsız ya da "25" dolduracak kadar zırhla devriye atılabilir, ancak operasyon durumlarda tam teçhizat olduğunu düşürsek "100" zırhla atmaları gerekiyor. Siviller için gelirsek uyuşturucu içince zırh gelmesini desteklemiyorum. Polisler çelik yelek giyiyor sonuçta, oyuncularda çelik yelek üretimi yapabilir üretim sistemine o şekilde olabilir. Ancak illegal-VCPD dengesini tutturmak için illegalin ürettiği zırh maksimum "50" olarak kalabilir. Ancak zırh olursa çelik yelek aksesuarı giymek takmak şart falan olmalı durduk yere kimse zırhla gezmemeli gibi kurallarda gelmeli. Ama çokta gerekli olmadığını düşünüyorum, oyuncular için çokta zırha gerek yok. Zaten bir yere VCPD baskın düzenliyorsa orasını VCPD kazanmalı. Amerika'da devlet hangi illegale karşı yenilmiş boyun eğmiş ki? Günümüzde bu çok mümkün değil, devlet her zaman üstündür. SAMP mekaniklerinden dolayı üstün durumdalar illegaller zaten, bir eve tek bir yerden giriş yapılabiliyor, camdan girilemiyor bu durumda içeriye herhangi bir şekilde duman oluşturacak bir şeyde yapılamıyor, zırh konusunda da üstün olabilirler ondan.
Ayrıca video da gözüküyor zaten karşıda tam teçhizatlı baskın yapılıyor, ellerinde tam otomatik taramalı silahlar yokken karşılık vermeye çalışılıyor. Böyle durumlar olduğu oyunculara zırh sistemi gelmesini desteklemiyorum.