Konu: Zırh konusu  (Okunma sayısı 683 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2021 01:17
Öncelikle herkese selam, sunucuya bence uyuşturucu içilerek veya başka bir takviye yapılarak zırh eklenmesi gelebilir. Sunucuya baktığımızda sadece VCPD üyelerinde var, bunun sadece VCPD üyelerinde olması onlara üstünlük sağlıyor. Örnek olarak verebilirsek bir çatışma veya bunu bir video ile daha çok gösterelim.

Videoya baktığınızda görecek olursunuz ki, bir sürü polis arkadaşlar var ve sadece onlarda zırh var.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, iyi forumlar

Not: Videonun şahsımla hiç bir alakası yok, platformda gezinirken buldum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 08.03.2021 09:08
Sunucu da tam olarak VCPD zırh sistemini bilmemekle beraber polislerin full zırhla dolaşması benimde garibime gidiyor. Devriye atarken zırhsız ya da "25" dolduracak kadar zırhla devriye atılabilir, ancak operasyon durumlarda tam teçhizat olduğunu düşürsek "100" zırhla atmaları gerekiyor. Siviller için gelirsek uyuşturucu içince zırh gelmesini desteklemiyorum. Polisler çelik yelek giyiyor sonuçta, oyuncularda çelik yelek üretimi yapabilir üretim sistemine o şekilde olabilir. Ancak illegal-VCPD dengesini tutturmak için illegalin ürettiği zırh maksimum "50" olarak kalabilir. Ancak zırh olursa çelik yelek aksesuarı giymek takmak şart falan olmalı durduk yere kimse zırhla gezmemeli gibi kurallarda gelmeli. Ama çokta gerekli olmadığını düşünüyorum, oyuncular için çokta zırha gerek yok. Zaten bir yere VCPD baskın düzenliyorsa orasını VCPD kazanmalı. Amerika'da devlet hangi illegale karşı yenilmiş boyun eğmiş ki? Günümüzde bu çok mümkün değil, devlet her zaman üstündür. SAMP mekaniklerinden dolayı üstün durumdalar illegaller zaten, bir eve tek bir yerden giriş yapılabiliyor, camdan girilemiyor bu durumda içeriye herhangi bir şekilde duman oluşturacak bir şeyde yapılamıyor, zırh konusunda da üstün olabilirler ondan.

Ayrıca video da gözüküyor zaten karşıda tam teçhizatlı baskın yapılıyor, ellerinde tam otomatik taramalı silahlar yokken karşılık vermeye çalışılıyor. Böyle durumlar olduğu oyunculara zırh sistemi gelmesini desteklemiyorum.
« Son Düzenleme: 08.03.2021 09:16 darkangel07 »
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
CaptainKebab, Arda,, Caillaus, Zephonis,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.03.2021 09:21
Denildiği gibi, devlete bağlı olan bir kurumun üstün olması oldukça normal. Departman içerisinde akşamları hariç memurlar %20 zırh ile geziyor zaten.

Uyuşturucu ile değil de başka sistem ile, örneğin craft ile gelebilir belki?
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Arda,, Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 08.03.2021 10:08
Çoğu hit zaten zırha değil direkt olarak cana gidiyor.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 08.03.2021 10:27
Uyuşturucu kullanınca zaten maksimum can artıyor. Craft sistemi ile gelirse belki bir tık olabilir. Ama yukarıdada söylendiği gibi aksesuar takmak zorunlu olabilir.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 09.03.2021 01:24
Sunucu da tam olarak VCPD zırh sistemini bilmemekle beraber polislerin full zırhla dolaşması benimde garibime gidiyor. Devriye atarken zırhsız ya da "25" dolduracak kadar zırhla devriye atılabilir, ancak operasyon durumlarda tam teçhizat olduğunu düşürsek "100" zırhla atmaları gerekiyor. Siviller için gelirsek uyuşturucu içince zırh gelmesini desteklemiyorum. Polisler çelik yelek giyiyor sonuçta, oyuncularda çelik yelek üretimi yapabilir üretim sistemine o şekilde olabilir. Ancak illegal-VCPD dengesini tutturmak için illegalin ürettiği zırh maksimum "50" olarak kalabilir. Ancak zırh olursa çelik yelek aksesuarı giymek takmak şart falan olmalı durduk yere kimse zırhla gezmemeli gibi kurallarda gelmeli. Ama çokta gerekli olmadığını düşünüyorum, oyuncular için çokta zırha gerek yok. Zaten bir yere VCPD baskın düzenliyorsa orasını VCPD kazanmalı. Amerika'da devlet hangi illegale karşı yenilmiş boyun eğmiş ki? Günümüzde bu çok mümkün değil, devlet her zaman üstündür. SAMP mekaniklerinden dolayı üstün durumdalar illegaller zaten, bir eve tek bir yerden giriş yapılabiliyor, camdan girilemiyor bu durumda içeriye herhangi bir şekilde duman oluşturacak bir şeyde yapılamıyor, zırh konusunda da üstün olabilirler ondan.

Ayrıca video da gözüküyor zaten karşıda tam teçhizatlı baskın yapılıyor, ellerinde tam otomatik taramalı silahlar yokken karşılık vermeye çalışılıyor. Böyle durumlar olduğu oyunculara zırh sistemi gelmesini desteklemiyorum.

Bunlarla beraber söylemek istediğim bir şey var. Sabahları (15.00 ve civarı -20.00 )memurların %90ı %20-%25 zırh ile dolaşıyor(Realite ve oyuncu sayısı göz önüne alındığında, akşam vakitleri daha tehlikeli olduğundan 20.00'dan sonra operasyon yeleği yani zırhı fullemek zorunlu). Suç oranının yüksek olduğu doğu tarafında (Idlewood, Ganton, East Los Santos tarafları) devriyesini sürdürüren bir memur yeleğini giyerek kendisini korumak isteyebilir.(Realistik kısım bir yana sunucunun doğu tarafında bir çok onaylı-onaysız hood var. Burada hızlıca düşüp hasat olmamak için zırhını %100e çekmek istemesi gayet doğal. Hood'da bir savaşa denk gelse, 3-4 kişinin ateş etmesiyle zaten zırhı full olsa da olmasa da düşer. Hood'da olmadığınız süreçlerde de maalesef VCPD her türlü bir tık üstün oluyor olabilir ama bu illegallerin şansı yok anlamına gelmiyor.) Kısaca PD'deki oyuncular kazanmaya değil, rol dışı kısımda eşitliğe oynuyor -ki rol kısmında da aslında olması gerektiğinden çok daha fazla rol pası ve alttan almaya oynayan bir politika var-. Bazı oyuncular %100 zırhı cidden fazla kafaya takıyor, ondan dolayı biraz uzun yazdım. Umarım iki üç kişinin de olsa fikirleri değişir.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
darkangel07,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.03.2021 16:28
Selam,

Aslında bakarsanız illegal olan birisi polisten üstün olabilir. Tabii polis ekstra olarak uyuşturucu kullanmıyorsa. Peki bu nasıl oluyor? Size şöyle açıklamak isterim; sunucudaki zırh tamamen gerçekteki ile aynı işliyor. Eğer kafaya ya da bacağa isabet ettirirseniz kişinin canı gider. Gövdesine ateş ederseniz ise zırhı gider. Dayanıklılığınız tamamen doluysa, yani dayanıklılığınız son seviyeyse yanılmıyorsam 154 canınız oluyor. Uyuşturucu içerek bunu 200 ve üstüne çıkartmanız mümkün. Şimdi 100 zırhı ve 100 canı olan bir polisle, 200 canı olan suçlunun çatışmaya girdiğini düşünün. Suçlu bacaklara ve kafaya ateş etmesi gerektiğini biliyor ve az çok silah kullanmasını biliyor. Peki bu durumda hangisi üstün gelir? O yüzden ekstra zırha gerek olmadığını düşünüyorum.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Arda,, Caillaus, Zephonis,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 09.03.2021 19:32
Desteklemiyorum.
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 09.03.2021 19:35
@Negan Desteklememenizin sebebini açıklar mısınız? Desteklemiyorum klişesi lütfen yaşanmasın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 09.03.2021 20:26
Uyuşturucu biraz saçma olur. Onun yerine başka bir sistem gelebilir, suyu çıkartılmadığı sürece.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Caillaus,
Tepki yok
Tepki yok