Konu: [06.05.2021 - Angelica_Campbell] 3. parti yazılım  (Okunma sayısı 1314 defa)

#20 - 12.06.2021 02:02
Savunmam bu şekildedir, kesinlikle hile falan asla ama asla kullanmadım.. Kullanmam da lagımın olduğu hile olduğumu göstermez sadece internetimin kötü olduğunu gösterir son kararı admin belirler iyi forumlar dilerim.
Ayrıca videoda lagımın olduğu çok belli :D yani bir yerlere normal koşuyorum duruyorum falan çok garip değil mi sizcede??? Onu geçtim bir anda mermi yiyip düşmem mesela? hile olsam neden öleyim hmm.. Laglı birisine hile demek burada çok saçma değil mi sizece veya masum birisini gelip burada suçlamak? savunmamı yaptım dediğim gibi son kararı admin verir iyi forumlar dilerim.
 :vice:
Ben savunmamı yaptım eğer yöneticiler inanmıyorsa ve ya bende hile olduğunu düşünüyorsa loglara bakabilirler benim içim rahat. Ban yersem üzüldüğüm şey haksız yere ban yemem ve verdiğim o kadar emek, yatırdığım paraya olur.

#21 - 17.06.2021 18:52
İnceleme yapıldı, ortada hile durumu yok. Ancak uyarmam gereken çok bariz bir nokta var. Bağlantınızın kötü olması, oyunu böyle oynayabileceğiniz anlamına gelmez. Karşı tarafın oyun zevki de, sunucunun oynanılabilirliği açısından önemli bir nokta. Sizin kötü bağlantınız, burada bir çok insanın oyununda sıkıntılara yol açıyor. Bağlantınızı düzeltmeden böyle "brawl, çatışma" gibi rollere girmenizi sağlıklı bulmuyorum. Benzeri bir şikayette "Lag/Abuse" kapsamında inceleneceksiniz. İnternetinizin kötü olması, bunu suistimal edebileceğiniz anlamına gelmez. Lütfen bağlantınızı düzeltmeye çalışın ya da alternatifler düşünün.