Konu: [06.05.2021 - Angelica_Campbell] 3. parti yazılım  (Okunma sayısı 1315 defa)

#0 - 06.05.2021 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelica_Campbell @zeusbaris https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=7055

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyton_Lewis @KSZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov ile Buffalo hoodunu basıyoruz. Çatışmada Angelica_Campbell adlı oyuncunun hile kullandığı videoda net bir şekilde gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.06.2021 10:32 Trouble »

#1 - 06.05.2021 03:48
Benim hile kullandığım yok, zaten böyle bir şey yapmam nerde hile var? Anlamış değilim.
Hile kullanmıyorum Adminler de beni takip edebilir, izleyebilir, içim rahat.

#2 - 06.05.2021 14:40
Ben yine diyorum içim rahat çünkü hile kullanmıyorum. Yetkili de video'yu izleyince anlar "Klasik Samp Bugu".
Mesela arkadaşın da o kadar mermi yemesine canı azalmıyor, Buda klasik samp bugu. 9. saniyeden 13. saniye'ye kadar.
« Son Düzenleme: 06.05.2021 14:43 zeusbaris »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 09.05.2021 19:28
Videoda benim izlediğim kadarı ile samp bugu olduğu çok belli ve dm lerde çok sık yaşanıyor aynısı birkaç defa da banada oldu Angelica karakterinin pingininde olduğu'da çok belli.
 :vice:
Ne alakası var ya? Samp bug'ı dediğin şey brawllarda olur. Mermi attığın adamın canı gitmiyorsa bunun bugla alakası nedir? Üstelik adamın arkası dönükken Wayne'e mermi tutturuyor, olayın saçma kısmı bu.

#4 - 11.05.2021 12:12
Ben yine diyorum içim rahat çünkü hile kullanmıyorum. Yetkili de video'yu izleyince anlar "Klasik Samp Bugu".
Mesela arkadaşın da o kadar mermi yemesine canı azalmıyor, Buda klasik samp bugu. 9. saniyeden 13. saniye'ye kadar.
Canı gidiyor, /u içtiği için 100 cana inene kadar inmiyor olarak yansıyor :c

#5 - 12.05.2021 03:04
Baylar dediğim gibi benim içim çok rahat beni takip edebilirler hile kullanmıyorum o yüzden sıkıntı yok benlik, hatta orada bir kısım da zıplıyorum internetim kötü olduğu için video'da zıpladığım bile gözükmüyor.

#6 - 10.06.2021 10:42
Şikayeti açalı 1 ay geçti hala incelenmedi(?) Bu 1 aylık süreç içerisinde Angelica_Campbell'ın hile kullandığına dair 1 kanıt daha yakaladık.

Videoda bariz bir şekilde Angelica'nın ölümsüzlük hilesi yani godmode açtığını görebiliyorsunuz.

#7 - 10.06.2021 16:08
@zeusbaris son video için savunma bekleniyor. 24 saat içerisinde savunma yapmalısınız.

#8 - 10.06.2021 19:18
Canım nasıl gitmiyor anlamıyorum, ayrıca ben o gece bana sıktıklarında Kaleb Lehmkuhl adlı arkadaşa pm yolundan yazdım pingim vardı dedim ve o sırada /do kanalından sorulan soruya bile cevap veremiyorum çünkü aşırı pingim var.
Arkadaşım @Dipsy nin attığı ss'lerde pingim olduğu Chat'de belli oluyor ve nasıl hile kullanıyorum anlamıyorum ss'de karakter yeri yalıyor.

Ss'de gözüktüğü gibi aşırı ping'im var ve /do kanalından sorulan soruya bile cevap veremiyorum ayrıca hile olsa hiç yaralı durumuna düşmem ama ss'de karakterim yeri yalıyor.

Ayrıca Ping'im olduğunun bir kanıtı daha, motor dururken hızım 52 olarak gösteriyor.

#9 - 10.06.2021 19:24
Buda aktif olarak Discord'daki Ms'im;