Bu arada SS'lere göz gezdirirken bir şey gördüm, "bunlar burada birlik oluşturacakmış". Bu umarım ciddi bir rol değildir, yanlış bilmiyorsam rolde "birlik" diye bir şey yok. O OOC bir olay. 

Merhaba arkadaşım aktif olmadığından dolayı ben cevap vereyim, IC olarak birlik bir tık sıkıntı olabilir, sizin yaptığınız rolü yapan insanlar buna birlik demiyor. Aile bağınız olduğundan dolayı, "Aile, çete vb." birlik harici bir şey derler. 13 çetelerinde her zaman böyledir.
İkinci kısma, yani şu bizi "birlik açacakmışlar" tarzı terimlere maruz bıraktığınız ss'lere gelelim.
İlk yazılara bakınılırsa "evlerimizi alacaklar" tarzı cümlelere bir şey demiyoruz, ki olayı OOC konuşma ile döndürsek bile.
Öbür yazılara gelelim, "Bunlar burada birlik oluşturacaklarmış, ağızlarından laf aldım." gibi bir tabir kullanılıyorsa, güzel bir kanıtı olması gerekiyor, biliyorum ki kanıtı maalesef yok. Bizim ağzımızdan öyle bir şey çıkmadı, gidip kimseye biz burada birlik kuracağız demedik. Zaten siyahi çetecilerinde birlik kuracağız diye bir laf da geçmez. Yani arkadaşım sizin birlik liderinize OOC olarak ulaştı, bu cümleyi IC'ye çevirip yazmak hoş değil, bunun realistik açıdan tanımını bilmeniz gerekir. Şuana kadar yazdığınız mesajlar için size minnettarım, seviyeli bir biçimde şikayeti bitiricez gibi görünüyor.