Merhaba, en baştan söylemek istiyorum ki birlik liderinizin de onayladığı üzere bizi kovduğunuz bölge Unity, yani rolde evimizin önü. Fakat biz yine de rollere yeni başladığımız ve orada bizden büyük birliklerin varlığının "bilincinde" olduğumuz için bize karşı yapılan roller gibi "burası bizim, güney yakası bizim" tarzı rollere girmedik. Ayrıca IC olarak bir kaç gün öncesinden bilgilendiğinizi söylemişsiniz, biz öyle bir bilgi vermedik. Veya bir karakter gelip burada biz set kuracağız gibi saçma sapan bir role girmedi, girmez de. Sırf sizin rolleriniz baltalanmasın, rol çakışması olmasın diye birlik liderinize Discord platformu üzerinden ulaşmıştım. Bunun sebebi oradaki evlerin açık olmaması, sahipsiz olmasıydı. Biz birliğimizi "UNITY" taraflarında kurmaya karar verdiğimiz için, oradan bir ev sahibi rolü yapacaktık. Bahsettiğim gibi birlik liderinize ulaşmamın sebebi de bu idi. Kendisiyle görüştüğümde bana El Corona taraflarında rol yaptığınızı belirtti. Benim sahiplendiğim yer zaten "UNITY" olduğu için bir sorun olmadığına karar verdim. Yani IC olarak size ulaşan bir bilgi yok, eğer varsa bu olası bir Mix işaretidir; bunu kendiniz belirtmişsiniz. Ayrıca sizin de bildiğiniz üzere bu SS'in öncesi de var, sokağın ortasında oturan üç siyah karaktere gelip "Burada ne işiniz var, ne yapıyorsunuz" demenin bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Sokağına bakınır emote'undan kışkırmışsınız, onu da tam anlayamadım. Bir insanın ikamet ettiği sokak onun sokağı olur, bunda garip bir şey göremiyorum. Ayrıca yine söylediğim gibi bu SS'in öncesi de var, bize gelip bir sebebi olmadan bulaştığınız kısım yani. Lamonte adlı arkadaşın attığı emote'lar bu kışkırtıcı rollerin sonrasında yaşandı yani, ki bu emote'un kışkırtacak bir tarafı yok. Xirau karakterinin Lamonte ile olan OOC sorunundan kaynaklanan Mix'leri şikayete dahil bile etmedik. Yine Qamall Layton adlı karakterin kışkırtıcı hareketlerinden bahsedilmiş, ikinci kere aynı şeyi yazmayı planlamıyorum. Lamonte karakterinin "kışkırtıcı" hareketlerinin aynısı diyelim. Ve evet, bir çok kez çete rolü yapmış insanlarız, bunu rolde yeteri kadar yansıttığımızı düşünüyorum. Ama rolden bahsedeceksek latin-siyahi ilişkilerini araştırmanızı şiddetle öneriyorum. Çete oluşturma muhabbetine gelecek olursak, bizden kimse "çete oluşturma" muhabbetine girmez. Sizin de bildiğiniz şekilde bu saçma olur. Yine dediğim gibi tarafımızdan kimse "biz çete açıyoruz, bölgeyi alacağız" demedi. Şahsın ve birliğiniz biraz yanlış anlamış. Bu tarz bir şeyi kastettiğimizi düşünmen için mantıklı bir açıklama bulamadım, bir şey diyemiyorum. Söylediğim gibi biz rolleri oturtmaya girdik sunucuya, daha tanıtımı atmamamızın sebebi de bu. Bir çoğunun aksine amacımız rol, ve "çete açacağız, bölgeyi sahipleneceğiz" gibi söylemler, birlikten herhangi biri için çok uzak. Bunu sizin anlamadığınızı varsayıyorum, bir insan yaşadığı yeri de "Mahallem" diye kastedebilir. Bu konuyu siz yanlış anlamışsınız, bizlik bir şey maalesef yok. Eğer bu rollerin öncesini alabilmiş olsaydım seve seve atardım, fakat dediğim gibi rolün o kadar düşeceğini tahmin etmemiştik.
Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir, iyi forumlar dilerim