Konu: [08.05.2021] Vincent Corozzo - David Shaw DM  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 05:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent_Corozzo @gayrimeşru David_Shaw @lonewolf97

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edmund Klaus @samedaozmen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/05/2021 02:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın :

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kim olduğunu bilmediğim birkaç kişi gelip beni vuruyor, birliğim bir savaş rolüne giriyor. Birlikler arası savaşta bizde bir tarafa yardımcı oluyoruz, olaydan bağımsız, daha önce görmediğim kişiler gelip bana ateş açıyor. Daha önce hiç karşılaşmadığım, role girmediğim birliğin üyesinde nasıl bir yeterli sebep oluyor ki bana ateş açabiliyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Umarım her yoldan çevirdiğimiz arkadaşımızı birlik savaşına dahil edemiyoruzdur.
Aynı zamanda olaya şahit olan arkadaşıma da aynı kişiler ateş açmış, referans olması adına onun şikayetini de bırakıyorum; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108860.0

#1 - 08.05.2021 05:35
Ben öyle bir olaya dahil olmadım ne alaka? Silah bile sıkmadım karşı taraf relog attığında idler karışıp ben olarak gozukmus olabilirim. Silah alma loglarıma bakılabilir böyle bir olaya karışmadım karakterim bu zamana kadar eline AK47 almadı, id karışıklığıdan oluşan bi olay.
Aynı savunmam geçerli, sistem bugu ile oluşan bir şey.

#2 - 08.05.2021 22:35
Biri relog attı, o anda bende oyuna girdiğim için idler aynı olup hasar loglarına yansımış olay bundan ibaret. Chatte vurduğuma dair hiç bir şey yok emote, söz cümle.

#3 - 10.05.2021 18:06
Karakterimin aynı şekilde silahı yok, o olay anında rol yapıyordum. İD karışıklığı olduğu için, hasar loglarına benim ismim yansımış.

#4 - 11.05.2021 16:21
İncelemeye alındı, şikayet kapatıldı. Sistem bugu olabilir, düzeltilecek. Her an karar değişebilir, bilginize. @gayrimeşru