Dün gece realde doğum günüm olduğu için alköllüydüm, bunu sadece bilgi olarak söyledim.
Ben aracım ile polislerden kaçıyordum, en son ana yol üzerinde motorum bozuldu ve koşarak kaçmaya başladım. Polislerin çoğunu atlattım ve arkamdan bir stajer polis memuru aracı tek başına kullanırken her hangi bir emote vermeden aracı ile beni ezdi, üstüme çıktı canımı biraz götürdü. Pizza'cının orada Sadler marka araç vardı ve sahibinin aracı çalıştırmasını bekledim, o sırada hareket ederken emote hazırlıyordum. Sadler marka araç çalışınca F bastım fakat Pizzacı motoruna gitti. Beni Polis aracı ile ezen stajer memur her hangi bir emote vermeden silahını çekti ve Deagle marka silah ile bana 3 el ateş etti, 1 tanesini kaçırdı fakat 2 mermide düştüm. Bende sinirlendiğim için öyle bir lafta bulundum tamam bu bir hata fakat bunları çekmek zorunda değilim. Beni yanlış anlamayın sivil insanlar TROLL yapıyor ona eyvallah diyip rolüme devam ediyorum ama bunu VCPD'den beklemiyordum, ben realde bunalmadığım kadar oyunda fazla bunalıyorum ve sinirleniyorum.
Polis yönetim ekibinden bir ricada bulunacağım, lütfen VCPD oyuncularımıza uyarıda bulunun, dün bir yetkili uyarı yapmış, PM'den kısaca konuşmuştuk. Eğer bir suçum varsa canınız sağ olsun, cezamı çekeyim. Benim tek diyeceğim şey var, haklı durumdayken böyle insanların rolümüzü bozmasını istemiyorum, bu oldukça can sıkıyor.
Teşekkür ederim, iyi roller, iyi forumlar.