Konu: Sem Johns Yetersiz rol bilgisi+FEAR RP+DM [24.04.2021]  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.04.2021 00:35
Sana şikayet açıldığı için OOC olarak kinlendin sakin olmanı öneriyorum. Kararı vereceklerdir.

#11 - 25.04.2021 00:52
Olayların başından itibaren ortamda bulunmaktaydım,şahitliğimi onaylıyorum.
Şahıs öncelikle duran araca yüksek hızla kaldırımdan geçerek çarptı, diğer şahıslar peşinden gitmese hiç bir şekilde rol yapma gereksinimi duymadan yoluna devam ediyordu. Sonrasında da araçtan inip direk agresif role girdi ve saldırmaya başladığını gördüm. IC olarak belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşında ki bir güvenlik görevlisine göre fazla cesaretli ve gereksiz bir rol olduğunu düşünüyorum hatta rol bile yoktu, direkt agresif ve direk DeathMatch odaklı bir girişim olduğunu söyleyebilirim.

#12 - 25.04.2021 03:02
Şahıs öncelikle duran araca yüksek hızla kaldırımdan geçerek çarptı, diğer şahıslar peşinden gitmese hiç bir şekilde rol yapma gereksinimi duymadan yoluna devam ediyordu. Sonrasında da araçtan inip direk agresif role girdi ve saldırmaya başladığını gördüm. IC olarak belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşında ki bir güvenlik görevlisine göre fazla cesaretli ve gereksiz bir rol olduğunu düşünüyorum hatta rol bile yoktu, direkt agresif ve direk DeathMatch odaklı bir girişim olduğunu söyleyebilirim.

Agresif rolü başlatan ben değilim sizsiniz arkadaşlar, bir kişiye söven adama kibar bir yanıt verecek insan tanımıyorum, buna göre yorum yaparsanız sevinirim.

#13 - 25.04.2021 03:08
Rollerde sslere edit yapılmış diyip suçluluk psikolojisi üzerine bize çirkince iftira atıp bizi suçlamaya çalışarak çok net bir şekilde yöneticiyi kandırmaya çalıştınız. Gelecek kararı bekleyelim.

#14 - 25.04.2021 03:18

Agresif rolü başlatan ben değilim sizsiniz arkadaşlar, bir kişiye söven adama kibar bir yanıt verecek insan tanımıyorum, buna göre yorum yaparsanız sevinirim.

Çoğul kullanmayalım lütfen, ben sadece olayları gördüğüm kadarıyla şahit yazıldığım için aktardım. Onun haricinde benim sizinle ve yaşanılan olayla doğrudan bir bağlantım yok, sadece orada bulunan bir karakter ve olayları dışarıdan gözlemleyebildiğim kadarıyla aktardım.

#15 - 25.04.2021 20:06
Kişi cezalandırılacak, belediye oluşumunda bulunan hiç kimse bu kadar agresif ve irrite edici roller YAPAMAZ. Özellikle de bu davranışları MALIBU CORPORATION üyelerine karşı asla yapamaz, kendisinin zaten birlikle bağlantısı kesilmiş, cezalandırılacak.