Oyuna 2 gündür girmiyorum rozetim üstümde kalmış açık olduğunu bilmiyordum arkadaşım söyledi ve öyle ayıktım. Benim vurduğumun kanıtı orada yok ayrıca benim emote vermediğimi nerden biliyorsunuz? PED-İFP kullandığınız için yerdeymiş gibi gözüküyorum ama İC'de kaslı olduğum için ilk önce tek arkadaşın bana karşı geldi ve onu yatırdım, daha sonra diğer bir arkadaşı daha geldi desteğe onuda yatırdım kısacası arkadaşları yanında ve sadece NPC gibi duruyor bu yüzdende Fear RP'lik bir durum yok, Kaza rolü oluyor burada, yetersiz rol bilgisi ne alaka şikayet eklenmek için eklenmiş bir ihlal. Onu anlamadım. Arkadaşına çarptım diyede öyle sözler kullanması İC olarak bir kavgayı başlatır fakat benim vurduğumun bir kanıtı yok. Arkadaşlarıda dediğim gibi herhangi bir emote yada buradan git, veya herhangi bir söz kullanmadıkları için İC'de arkadaşlarının olduğunu bilmiyorum, ondan üstün olduğum için İC'de saygılı olmasını dile getiriyorum. DM = Bir kişiye sebepsiz ve nedensiz bir şekilde sıkmak öldürmektir. Açtığınız şikayetteki ihlal ile alakası yok kısaca. Kasttetttiğiniz ve adlandırdığınız ihlal NOOB-DM ama ortada böyle birşey yok.

Savunmam bu kadar, herşey ortada hiç birşey yazmama gerek yok. Her zaman rolü yenmek olmaz sonuçta, rolde yenildiğiniz için açılmış bir şikayet.
Noob-DM ise burada yok, adminler gerekli saatteki logları kontrol ederse /Ame üzerinden verilmiş bir emotem mevcut, görebiliriler fakat benim elimde bunun için kanıt yok, karşı tarafta bundan yararlanıp şikayet açmış, rica ediyorum inceleyen adminden, o rolün saatine ait loglara bakılırsa /ame ellerini sıkar, karşısındaki adama yumruklar savurur gibisinden bir emotem mevcut.
https://cdn.discordapp.com/attachments/543860496265248790/835608677607931935/sa-mp-081.png Bu üstteki attığım linkteki şikayeti açan kişinin kanıtı editlenmiş bir kanıttır, chati detaylı incelerseniz yazılarda gölgelendirme mevcut fakat diğer ssler öyle değil, yönetim kandırmaya çalışmakta var burada.
İyi günler, iyi roller.