0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaralı kuralı ihlali, Powergaming
Hood dışında rol yaptırmıyorsunuz, bu durumdan sıkıldığım için oyun oynama hevesim kalmadı. Gereken yapılabilir, hatamın farkındayım.
Alıntı yapılan: Punchofstreets - 21.04.2021 21:40Hood dışında rol yaptırmıyorsunuz, bu durumdan sıkıldığım için oyun oynama hevesim kalmadı. Gereken yapılabilir, hatamın farkındayım.Savaş rolünü seçen ben değildim. Böyle düşünecekseniz en baştan anlaşma yolunu seçebilirdiniz.Ki zaten RK kuralını düşündüğümüzde, 8 saatte 1 defa vurulabiliyorsun. Vurulduğun 180 saniyeyi çıkarırsak 28.620 saniyen kalıyor hood dışında rol yapmak için, kullanabilirsin bu vakti.
Alıntı yapılan: Orh4n - 21.04.2021 21:54Alıntı yapılan: Punchofstreets - 21.04.2021 21:40Hood dışında rol yaptırmıyorsunuz, bu durumdan sıkıldığım için oyun oynama hevesim kalmadı. Gereken yapılabilir, hatamın farkındayım.Savaş rolünü seçen ben değildim. Böyle düşünecekseniz en baştan anlaşma yolunu seçebilirdiniz.Ki zaten RK kuralını düşündüğümüzde, 8 saatte 1 defa vurulabiliyorsun. Vurulduğun 180 saniyeyi çıkarırsak 28.620 saniyen kalıyor hood dışında rol yapmak için, kullanabilirsin bu vakti. aynen kanka ondan her 2 saate bir skin değiştirip hood basıyorsunuz