merhaba Raisa! Bu tarz rollerin yasaklı olmadığını herhangi bir şekilde tacize girmediğini belirtmek isterim. Burada abatılacak bir durum yoktur, dilersen beni pm üzerinden uyarırsın. Bende sürdürmem, gayet doğal. Bir çok roleplay sunucusunda oyun oynadım. Fakat böyle bir şikayet ile ilk kez karşılaşıyorum. Aslına bakarsan /me kişinin kalçasını keser. Bu emote'da dediğim gibi abartılcak bir şey yok. Kısacası, gereksiz bir şikayet.
Sonuç olarak, Amerika gibi bir yerde, hatta Vice da bu rolü döndürmem çok doğal. Müslüman bir ülkede yaşamıyoruz ve, Crossarms'ın üstüne lean 1'in sokak ortası çekildiği bir yerde roleplay yapıyoruz. Yakaladın mı dostum? Bundan rahatsız olmayan bir çocuk kalçasının kesilmesinden de rahatsız olmamalı, en azından ben böyle düşünüyorum. Daha fazla uzatmayacağım. Şikayetin en kısa sürede sonuçlanması taraftarıyım. Kişiyi her hangi bir şekilde taciz etmiyorum.

Bir şeye de değinmek istiyorum, normal bir şekilde durmuyordu, verdiğin anim /sexy 4 dostum. Yalansa yalan de? + olarak Karakter zaten pislik bir şey, bu tarz roller yapıyorum yani. Serseri.