Konu: Giovanny Bernardi Aimbot - 11.04.2021  (Okunma sayısı 635 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 14.04.2021 02:36
Anlamazsın diye daha kolay yoldan anlatıyorum arkadaşının videosunda saniye 0:09'a bak ve 0:10'da durdur.

Ve sonra gir benim videoma bak saniye 0:01'de durdur ve saniye 0:02'ye bak daha iyi anlarsın.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#21 - 14.04.2021 10:38
Reload animini ne kadar hızlı atıyorsun görüyoruz, benim karakterimin o kadar hızlı koşma sebebi ne? Video hızlı lütfen editsiz halini at

#22 - 14.04.2021 14:34
Admin kararı videoda hızlandırma yok admin kararını bekle.

#23 - 14.04.2021 16:46
Anlamazsın diye daha kolay yoldan anlatıyorum arkadaşının videosunda saniye 0:09'a bak ve 0:10'da durdur.

Ve sonra gir benim videoma bak saniye 0:01'de durdur ve saniye 0:02'ye bak daha iyi anlarsın.

Saniyelere dikkatli bak ve düştüğüm kısımda oyun yaralıya düşünce değişik bir hal alıyor ve q e yapıp mermiyi dolduruyor yaralıda silah sürekli elinde gözükür yani yaralıya düştüğümde silah kendi kendini otomatik doldurdu ve elimde gözükmeye devam etti.

Senin hızlı koşman diye bişey yok normal koşuyorsun arkadaşının ve benim videomdaki saniyelere dikkatlice bak.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#24 - 14.04.2021 21:08
Şaka mısın sen? Ordaki hızıma bak sendeki hızıma bak hızlandırmışsın videoyu belli işte uzatmaya gerek yok

#25 - 15.04.2021 02:12
Ahahahahahhaha hayatımda gördügüm en garip insan olabilirsin ciddiyim aimbot ile açılan şikayet hızlandırma üzerinde devam ediyor videoda bir saniye hızlandırma yok herkes senin gibi sağ sola boşluğa sıkmak zorunda değil herkes hile kullanmıyor yani kendi kolsuzluğun için bizi suçlama sen kötüsün diye herkes kötü olucak diye bişey yok.

Videoda hızlandırma yok dememe rağmen hala ısrarla videoyu tekrar at dedin garip bir insansın discord üzerinden yayın açıyorum dedim ama hala cevap alamadım ben şimdi buraya video atsam sen yine aynı şekilde hızlandırılmış demeye devam ediceksin o yüzden ya gel yayından izle yada birdaha hızlandırılmış gibi saçma suçlamalarda bulunma videoda aim olmadığı ap açık ortada ama sen bi yerden açık aramaya devam ediceksin :D

#26 - 15.04.2021 08:41
Şikayet incelendi. Birinci sayfada sonlanması gereken suçlama ve savunma mesajları gereksiz bir şekilde üçüncü sayfaya kadar uzamış. Bu şikayet saçma bir şekilde saniyeler ve saliseler sayılmasına kadar ilerlemiş. Hile şüphesine rastlanılmadı, tartışmaya giren taraflar şikayet bölümündeki hatalı mesajlarından dolayı uyarı aldı.