Konu: Giovanny Bernardi Aimbot - 11.04.2021  (Okunma sayısı 636 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#10 - 12.04.2021 01:04
Youtube de bir sürü attığın video gibi videolar var, eğer açık arıyorsan videodan inceleyebilirsin.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#11 - 13.04.2021 04:13

Bu resimde şey demişsin adama doğrultuyor bana geliyor hayır dostum ikisinin arasından sana vuruyorum aim bot dediğin bir kişiye odaklanmaz en yakındakş herkese odaklanır yani seni ben istiyerek vuruyorum videoda belli oluyor.

Youtube aim bot yazınca çıkan bir video dikkatli bakarsan aim bot kitleniyor ve izliyor umarım anlamışsındır.

Sana açılan her şikayetteki videoların hepsi hızlandırılmış bir şekilde burdaki videonun hızlandırılmasına gerek yok diye düşünüyorum (?) Hızlandırdığında hiç bir şey belli olmuyor karakterler ap açık hızlı koşuyor senin aimin hızlı bir şekilde aralardan bana geliyor videonun default halini atarsan sevinirim.

#12 - 13.04.2021 15:25
Video editsiz zaten dostum ne bu kin anlamıyorum herşeye bı bahaneniz var videoda bir saniye bile hızlandırma yok haa inanmıyorsan discordan yayın bile açabilirim.

Ryu

*
#13 - 13.04.2021 18:21
Karakterlerin hıp hızlı koştuğu bariz ortada gözüküyor, videoda hızlandırma var. Adına açılan her şikayette videoları hızlandırıyorsun aiminin kayması böyle belli olmuyor. Videonun editsiz halini atarsan sevinirim.

Ryu

*
#14 - 13.04.2021 18:22
Ek olarak ; Benim attığım videodaki karakterlerin hızlarına bakın arkadaşın attığı videodaki karakter hızlarına bakarsak her şey belli oluyor.

#15 - 13.04.2021 20:35
Karakterlerin hıp hızlı koştuğu bariz ortada gözüküyor, videoda hızlandırma var. Adına açılan her şikayette videoları hızlandırıyorsun aiminin kayması böyle belli olmuyor. Videonun editsiz halini atarsan sevinirim.

Adıma açılan her şikayete hızlı video atıyorum dostum senin büyük sorunların var o videoyu ben şikayet için attım yani bana açılmadı bunu anlamıcak ne var hala anlamıyorum hayır ne gibi bir problemin var videoda edit yok diyorum yok hızlandırdın yok şunu yaptın benim videomda böyle benim videomda şöyle lan sen kendin demedin mi videoyu yavaşlattım hitler belli olsun diye daha ne yazdıgından haberin yok bak kafayı yicem ileti cezası yemek istemiyorum ama bakalım ne kadar dayanıcam videonun orjinel hali zaten bu bana inanmıyorsan discord üzerinden yayın açabilirim.

Şu sunucuda ilk defa şikayet videosu atarken hızlandırdım sanki her şikayette hızlandırmışım gibi boş boş konuşuyorsunuz lan 55 dakkikalık videoyu yetkili nasıl incelesin robot mu adam neden benim mix şikayetim için 55 dakika boyunca videomu izlesin zaten atıcağı jail 200dk deliricem ya.

Ryu

*
#16 - 14.04.2021 00:49
&feature=emb_title
&feature=emb_title

Hızlara bakabiliriz, yediğin iki yüz dakika jailden sonra konuşma tarzın değişmiş hızlara bakabiliriz her şey bariz ortada kendisi videoyu hızlandırılmış bir şekilde foruma atıp savunma yapıyor. Kendisine açılan şikayette "adminler robot mu" yazısına cevabım, açtığın şikayette de bir şey görünmüyor en yüksek hıza almışsın burda da videoyu hızlandırmışsın attığım iki videonunu hızına bakalım hız var mı yok mu görürüz

Ryu

*
#17 - 14.04.2021 00:50
Arkadaşın attığı videoda 00:01'den itibaren benim karakterim hıp hızlı koşuyor burada hızlandırdığı belli oluyor zaten, yalan atmaya gerek yok

#18 - 14.04.2021 02:26
Kuran çarpsın deliricem allah çarpsın deliricem ya 200dk jail diyor hala kafayı yicem dostum seni ıcde 1 kere gördüm ve düşürdüm bune kin beslemek arkadaş videoda 1 saniye hızlanma yok dediğim gibi discord üzerinden yayın açabilirim sana bişey kanıtlamak zorunda değilim ama kanıtlamaya uğraştıkca yine bi yerden açık aramaya çalışıyorsun saçma saçma konuşmak yerine yetkili kararını bekle videoda 1 saniye bile hızlandırılmadı.

#19 - 14.04.2021 02:34
&feature=emb_title
&feature=emb_title

Hızlara bakabiliriz, yediğin iki yüz dakika jailden sonra konuşma tarzın değişmiş hızlara bakabiliriz her şey bariz ortada kendisi videoyu hızlandırılmış bir şekilde foruma atıp savunma yapıyor. Kendisine açılan şikayette "adminler robot mu" yazısına cevabım, açtığın şikayette de bir şey görünmüyor en yüksek hıza almışsın burda da videoyu hızlandırmışsın attığım iki videonunu hızına bakalım hız var mı yok mu görürüz

Bak güzel kardeşim kafanı biraz kullanırsan sen arkadaşının videosunda ilk saniyeden beri gözüküyorsun ama benim videomda yani saniye 0:01 de gözüküyorsun yani benim videomda gözüktüğün yer arkadaşının videosunda 0:09 oluyor yani buda demek oluyor ki benim gözümde koşarken yani şöyle anlatayım güzel kardeşim benim videomda saniye 0:01'de gözüküyorsun ve tam 0:02'de karşıma geçiyorsun benim arkadaşının videoda yani saniye 0:09'da tam benim karşıma gelmen 0:10 yani 1 saniye sürüyor buda demek oluyor ki eğer senin dediğine göre ben hızlandırdıysam senin arkadaşında hızlandırmış oluyor anladın mı?