0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu resimde şey demişsin adama doğrultuyor bana geliyor hayır dostum ikisinin arasından sana vuruyorum aim bot dediğin bir kişiye odaklanmaz en yakındakş herkese odaklanır yani seni ben istiyerek vuruyorum videoda belli oluyor.Youtube aim bot yazınca çıkan bir video dikkatli bakarsan aim bot kitleniyor ve izliyor umarım anlamışsındır.
Karakterlerin hıp hızlı koştuğu bariz ortada gözüküyor, videoda hızlandırma var. Adına açılan her şikayette videoları hızlandırıyorsun aiminin kayması böyle belli olmuyor. Videonun editsiz halini atarsan sevinirim.
&feature=emb_title&feature=emb_titleHızlara bakabiliriz, yediğin iki yüz dakika jailden sonra konuşma tarzın değişmiş hızlara bakabiliriz her şey bariz ortada kendisi videoyu hızlandırılmış bir şekilde foruma atıp savunma yapıyor. Kendisine açılan şikayette "adminler robot mu" yazısına cevabım, açtığın şikayette de bir şey görünmüyor en yüksek hıza almışsın burda da videoyu hızlandırmışsın attığım iki videonunu hızına bakalım hız var mı yok mu görürüz