Konu: [18.03.2021 - Dexter_Lef, Mado Agayan, Edgar_Karahanyan] - GBİ, Noob DM  (Okunma sayısı 293 defa)

#10 - 18.03.2021 04:59
Spoiler: GösterGizle
Savunma yaptığınızdan ötürü teşekkür ediyorum fakat yaptığınız savunmalarda kendinizle çelişiyorsunuz, güvenli bölge olduğunu söylemeden önce agresif role dair bir konuşma yapmadınız, hatta suçlu bile bulmuyordunuz beni. Fakat sonrasında suçlamaya başladınız, bütün yazdığınız savunmalarda yazdığım iki kelimeyi bana karşın savunma olarak gösteriyorsunuz, öncesinde Edgar karakteri bıçak çekti, siz drive by'a kalkacakmış gibi bir emote verdiniz, bana üstünlük kurmaya çalıştınız ve ben it köpek dediğim için suçlu oluyorum. Güvenli bölge ihlali izni istemem gerekmiyor, bana saldırarak bunu yapan sizdiniz, devamında benden izinsiz karakteri neredeyse CK'ye kadar sürükleyecek bir harekette bulunuyorsunuz. Realistik düşünelim, bir insan 3 kere bıçaklanırsa ne kadar dayanabilir? Benden izin almadan yaptığınız bir roldü.

Edgar konusunda gerçekten hak veriyorum, bıçakladıktan sonra kendisiyle pmden yazıştım ve rolü dellemesini istedim,oraya gittiğimizde sizi bulamadık. Edgar savunmasını yapmalı yaptığı ihlal bizi ilgilendirmez.

Açık sözlülüğünüzden ötürü sizi kutlarım. Onun da savunma yapmasını bekliyorum, bu rolleri birlikte gerçekleştirdiğiniz için öyle söylemiştim, Edgar karakteri yazana kadar yönetim kararı beklenebilir.

#11 - 18.03.2021 05:09
Savunma yaptığınızdan ötürü teşekkür ediyorum fakat yaptığınız savunmalarda kendinizle çelişiyorsunuz, güvenli bölge olduğunu söylemeden önce agresif role dair bir konuşma yapmadınız, hatta suçlu bile bulmuyordunuz beni. Fakat sonrasında suçlamaya başladınız, bütün yazdığınız savunmalarda yazdığım iki kelimeyi bana karşın savunma olarak gösteriyorsunuz, öncesinde Edgar karakteri bıçak çekti, siz drive by'a kalkacakmış gibi bir emote verdiniz, bana üstünlük kurmaya çalıştınız ve ben it köpek dediğim için suçlu oluyorum. Güvenli bölge ihlali izni istemem gerekmiyor, bana saldırarak bunu yapan sizdiniz, devamında benden izinsiz karakteri neredeyse CK'ye kadar sürükleyecek bir harekette bulunuyorsunuz. Realistik düşünelim, bir insan 3 kere bıçaklanırsa ne kadar dayanabilir? Benden izin almadan yaptığınız bir roldü.
Merhaba rolde size hiçbirşekilde agresif yapmadım, attığım emoteler ooc olduğu için role yansıtılamaz camdan sarkmaya hazırlanır emotesi agresiflik mi oluyor?  Orada normal bir şekilde çok güzel diyalog kuruyorduk sen bize it köpek diyene kadar. Karakterlerimiz illegal karakterler psikopat olmaları normal senin ettiğin hakaret karşısında sana saldırdılar olay bu kadar. Güvenli bölge olayına gelirsek evet haklısınız oranın Güvenli bölge olduğunu bilmiyorduk, bunun için üzgünüm. Madem güvenli bölge neden karakterlerimize hakaret ediyorsun? O halde herkes Güvenli bölgede birbirine küfür edip agresif yapsın, bizim kusurumuz varsa sizinde kusurunuz var sonuçta sizin güvenli bölgede ettiğiniz küfür için size saldırdık bu kadar konuyu uzatmanında pek mantığı yok iyi forumlar.

#12 - 18.03.2021 05:30
Spoiler: GösterGizle

Merhaba rolde size hiçbirşekilde agresif yapmadım, attığım emoteler ooc olduğu için role yansıtılamaz camdan sarkmaya hazırlanır emotesi agresiflik mi oluyor?  Orada normal bir şekilde çok güzel diyalog kuruyorduk sen bize it köpek diyene kadar. Karakterlerimiz illegal karakterler psikopat olmaları normal senin ettiğin hakaret karşısında sana saldırdılar olay bu kadar. Güvenli bölge olayına gelirsek evet haklısınız oranın Güvenli bölge olduğunu bilmiyorduk, bunun için üzgünüm. Madem güvenli bölge neden karakterlerimize hakaret ediyorsun? O halde herkes Güvenli bölgede birbirine küfür edip agresif yapsın, bizim kusurumuz varsa sizinde kusurunuz var sonuçta sizin güvenli bölgede ettiğiniz küfür için size saldırdık bu kadar konuyu uzatmanında pek mantığı yok iyi forumlar.

Sanki size magandalık yapıp saldırmışım, sanki size ölümcül tehditler savurmuşum gibi bir tavır alıyorsunuz. Benim yazdığım şeylerden sonra hala savunma yapmaya çalışıp uzatıyorsunuz. Bu kadar lafını yapacaksanız şikayeti kaldırabilirim de, PM atıp rahatsız edecek kadar büyük bir durum olduğunu düşünmüyorum, ceza alacağınızı kabul ediyormuşçasına rahatsız etmeye başladınız çünkü. Daha cevap vermiyorum, dilediğinizi yazabilirsiniz. Admin kararını bekleyeceğim, iyi roller dilerim.

#13 - 18.03.2021 05:39
Dostum pmden ailevi değerlerine hakaret etmedim , sana inancına milli görüşüne karşı birşey söylemedim, sadece şikayete gerek yoktu dedim ve gecenin iyi geçmesini dilediğimi söyledim bunu ekran görüntüsü alıp buraya atacak kadar içerlemiş olman beni üzdü açıkçası sanki ekrandan çıkıp gerçek hayatta dövmüşüz gibi hissettim, şikayetini sakın geri çekme her yaptığımız savunmaya bir admin edasıyla cevap verdiğin için konu bu kadar uzadı ve sana ufak bir tavsiye vereyim /pmkapat böylelikle insanların sana iyi geceler demesinden korunabilirsin ve lütfen bu savunmaya cevap verme rahatsız olmaya başladım kararı admin verir zaten.

#14 - 18.03.2021 14:09
Merhaba, güvenli bölge olduğunu bilmiyorduk fakat güvenli bölgeye güvenerek karşınızdaki kişiye agresiflik sergileyemezsiniz.
"it, köpek.." diyerekten fitili siz ateşlemiş oluyorsunuz. Bunun öncesinde size karşı siz şöylesiniz gibi bir hakarette bulunulmadı.
DM'lik bir durum yok.

#15 - 18.03.2021 15:29
Geçici-kalıcı hasar veya CK izni almadan karakterimi resmen ölümcül duruma sokuyordunuz, fakat DM'lik bir durum yok diyorsunuz. DM illaki ateşli silahların atıldığı bir ihlal değildir, keşke savunmaları yapmadan önce kuralları veya savunmalarımı okusanız. Üçünüz de aynı şeyleri yazıyorsunuz.

#16 - 18.03.2021 22:48
Güvenli bölgede bize agresif rol sergilediğin için hatalısın, hakaretine ithafen brawl başlattığımız içinde biz hatalıyız. CK izni vermediğin sürece CK olmazsın biliyorsun İbrahim Tatlıses kafasından vuruldu ve yaşamaya devam ediyor :) Her savunmayı yanıtladığın için sana cevap vermek durumunda kalıyorum çünkü kendini üste çıkartıyorsun ve biz sana durduk yere emotesiz saldırmışız gibi bir algı yaratıyorsun, yaptığın agresif rol ve hakaretler zaten sslerde mevcut bırak kararı admin versin.

#17 - 19.03.2021 14:18
Size emotesiz saldırdınız demiyorum, cevap vermeyin ben de vermeyeyim. Lafları çarpıtmaya çalışıyorsunuz. Sana söylediğim iki kelimeyle nasıl agresif sergilediğimi anlatmadınız. Madem siz İbrahim Tatlıses örneği veriyorsunuz -çok saçma olmasına rağmen tamam, bu da kabul- realistik bakın, Amerika'da herhangi bir polise küfrettiğinizde sizi 3 kere bıçaklamıyor. Benim muhattabım Edgar, yukarıda onu savunmadığınızı söylediniz fakat hala daha araya giriyorsunuz.

#18 - 19.03.2021 19:00
Merhaba güvenli bölgeye güvenerek üç kişiye "İt köpek siz oluyorsunuz" gibisinden korkusuzca rol yapıyorsun kullandığın kelimeler agresif ve kışkırtıcı role giriyor, bunun karşısında sana saldırıyoruz. Güvenli bölge olduğunu bilseydik saldırmazdık kimsenin sözünü çarpıtmaya çalışmıyorum fakat güvenli bölgede o şekilde rol yapamazsınız bizide şaşırttınız ve brawl başlattık neden güvenli bölge ihlali yapalım ki? Aylardır bu sunucuda oynuyorum hiç ceza almadım kural ihlali yapıp ceza almak istemem bilmediğimiz için saldırdık, ayrıca Amerika'da polisler suçlu üzerlerine yürüse bile ateş edebiliyor bunun yanında biz polis değiliz illegal karakterleriz şu şikayet umarım sonlanır size laf anlatmaya çalışmaktan sıkıldım gerçekten, rpgod gibi takılıyorsunuz ama güvenli bölgede agresif rol yaptığınızı bir türlü kabul edemiyorsunuz bunun ekran görüntüleri olmasına rağmen...

#19 - 20.03.2021 17:26
Merhabalar, şikayet incelendi.

Şikayette bariz ihlaller görünmekte, güvenli bölgede iki tarafında hatası bulunuyor. Hakaret eden karşı tarafından ötesi saldıran tarafın agresifliği ve bıçaklamasına kadar agresiflik gösterilmesi de ayrı bir hata.

Şikayette Dexter_Lef ,  Mado_Agayan ve Joseph Reigns karakterlerini uyarıyorum.
Edgar_Karahanyan(Aliaune_Wayne) karakteri Güvenli Bölge İhlalinden cezai işleme tabii tutulacak.

« Son Düzenleme: 20.03.2021 17:30 AlyX »