Konu: Vincenzo_Scaletta | GBİ  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 23:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo_Scaletta @EnisKocovali

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aleron_Cruse

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2021 23:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Diğer hapise düştüğüm arkadaşlarım ile rollerken şahıs arkadan geldi ve emotesini verip saldırdı. Herhangi bir rolümüz olmadı ve Güvenli Bölge'de "Brawl İzni" alınmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum, keyifli roller.

#1 - 20.02.2021 23:33
Şahitliğimi onaylıyorum. Orda bana vurduğuna dair ss'de var isterseniz atabilirim.

İyi günler. :vice:

#2 - 20.02.2021 23:38
Öncelikle merhabalar be iyi roller sayın andrea  bu şikayet alanını zevkine kullanıyor sanırım bu olaydan önce beni “emote vermeden” dövdüler ve yaralandım hatta buga düştüm ve rapor attım yetkililer önce los santosa ışınladılar ve hapise göndermediler ve tekrar rapor atıp onları uyardım bir karışıklık olduğunu söyledim teşekkür ettiler ve hapise geri ışınlandım o sırada birisini dövdüklerini gördüm ve emote verip bende onlara vurdum eksik bildiğim birşey varsa özür dilerim aka aekadaşlar bilmelerine rağmen beni niye yaraladılar onu sorarım sise sayın yetkili bende şikayet açabilirdim ama bu alanı boş yere işgal etmemek gerekriği için etmedim ve etmiyeceğim saygılarımla.

#3 - 20.02.2021 23:44
Orda kendi kendimize eğleniyorduk ve orda bayılınca ALT-TAB'a indim ve sen bize vurmaya başlamışsın orda yaptıklarımızı senin ile alakası bile yok sen neden gelip vuruyosun? afk'yız.

#4 - 20.02.2021 23:48
Öncelikle merhabalar be iyi roller sayın andrea  bu şikayet alanını zevkine kullanıyor sanırım bu olaydan önce beni “emote vermeden” dövdüler ve yaralandım hatta buga düştüm ve rapor attım yetkililer önce los santosa ışınladılar ve hapise göndermediler ve tekrar rapor atıp onları uyardım bir karışıklık olduğunu söyledim teşekkür ettiler ve hapise geri ışınlandım o sırada birisini dövdüklerini gördüm ve emote verip bende onlara vurdum eksik bildiğim birşey varsa özür dilerim aka aekadaşlar bilmelerine rağmen beni niye yaraladılar onu sorarım sise sayın yetkili bende şikayet açabilirdim ama bu alanı boş yere işgal etmemek gerekriği için etmedim ve etmiyeceğim saygılarımla.

Tekrardan merhabalar, ben size vurmadım vuran kişi içinde gerekli kanıtınız var ise şikayet oluşturabilirsiniz.

#5 - 20.02.2021 23:49
Afk olduğunuzu bilmiyordum eğlenebilirsiniz bende eğlencenize katılmıştım zaten bu konuyu neden buraya taşıdınız o zaman durduk yere boş sebeplerle meşgul ermiyelim burayı lütfen benlik bir sorun yok sizde konuyu kapatın rica ediyorum.

#6 - 20.02.2021 23:52
Ek olarakta IC kanaldan bağırarak "Gençler bu ne kalabalık sajdasjd" yazdı bunun ile ilgilide cezalandırılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.
Spoiler: GösterGizle

#7 - 20.02.2021 23:54
Ben nediyeyim artık sayın yetkili kendileri yapınca eğlence ben yapınca suç konuşarakda anlaşılmıyor arkadaşlarla ben diyeceğimi dedim  şuan bu yazıyı yazarkende biri beni yaraladı ama ben şikayerçi olmuyacağım daha büyük sebepler için kullanılması lazım buranın saygılarımı sunuyorum.

#8 - 21.02.2021 15:28
Merhaba,

Vincenzo_Scaletta karakteri, Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak. Aynı durumun tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Şikayet kapatıldı.