Konu: [01.01.2021] Michael_Toreno , Micheal_Frak  (Okunma sayısı 389 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.01.2021 13:33
Bir sorun yaşıyorum oyun sürekli donuyor ticketdan yazdım bunu. Görsem cevap verirdim. Polis takmadıysa bu bizim suçumuz değil. Daha da uzatmayalım tatlıya bağlayalım daha dikkatli olurum.

#11 - 02.01.2021 13:35
Oyun sürekli donuyor ticket attım. Sizin uyarılarınızı görmedim. Tatlıya bağlayalım uzatmayalım daha dikkatli oluruz.

#12 - 02.01.2021 13:37
Kimden korkmak zorundayım ya? Korkunun ecele faydası yok. Sizden korkmak zorunda da değilim. Oyun olsa bile kimseden korkmam ben. Adam akıllı konuyu tatlı bir şekilde kendi aramızda kapatalım bitsin.
"Oyun olsa bile kimseden korkmam" kardeşim sen fear-rp ne demek bilmeyen bir adamsın, nasıl halen sunucuda barındırıyorlar seni şaşırıyorum. Hakkında açılan şikayetleri inceledim çoğunda "Konuyu aramızda tatlıya bağlayalım" vb. şeyler kullanıyorsun. Seni zaten rol esnasında arkadaşlarım pm ve /b kanalından uyardı tatlı dil ile ama siz kural ihlali yaparak rolü devam ettirdiniz. Cezası neyse çekmelisiniz.

#13 - 02.01.2021 13:39
Bir sorun yaşıyorum oyun sürekli donuyor ticketdan yazdım bunu. Görsem cevap verirdim. Polis takmadıysa bu bizim suçumuz değil. Daha da uzatmayalım tatlıya bağlayalım daha dikkatli olurum.
Oyun sürekli donuyor, iyi bahaneymiş.

#14 - 02.01.2021 14:17
Bahane değil kardeşim gerçekten, ticket bile yaptım.

#15 - 02.01.2021 14:18
Benimle konuştular ne yapmam gerektiğini anlattılar artık daha dikkatli olacağım.

#16 - 02.01.2021 23:13
Kimden korkmak zorundayım ya? Korkunun ecele faydası yok. Sizden korkmak zorunda da değilim. Oyun olsa bile kimseden korkmam ben. Adam akıllı konuyu tatlı bir şekilde kendi aramızda kapatalım bitsin.

Rol destek ekibimizden birilerini sizinle iletişime geçireceğiz, bu üslubunda size bir faydası olmadığını öğrenmeniz şart. Rol desteği alırken o süreçte ise cezai işlem göreceksiniz, bu platformda rol zevkini kaçırıcı ve hatalı konumda bulunmasına rağmen forumdan böyle iletiler gönderen insanlar cezasız kalmıyor.

K&A.