Konu: [01.01.2021] Michael_Toreno , Micheal_Frak  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2021 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Toreno @Jhon_Martin, Micheal_Frak @AtakanGüler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda bulunan bütün zenci karakterler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.01.2021 / 18:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP, Türkçe Terim, Rolu Kabullenmemek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahallemizde birlikte çete üyeleriyle rol çevirirken bu arkadaşlar gelerek bize sataşmaya başladılar, bizde rolsel olarak karşılık verdik gitmelerini rica ettik. Arkadaşlar Fear-rp kuralını ihlal ederek bize küfürler savurmaya başladı, bizde şahısları araçtan indirmeye çalıştık ama role uymadılar. Düzgünce /b kanalından arkadaşları defalarca nazik bir dilde uyardık. Dinlemedikleri için şikayet açmaya karar verdik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/uKuTyY ve

Ek açıklamalar(varsa): Bu iki arkadaşa bu tarzdan başka şikayetlerde açılmış, bu sunucuda bulunmaları rolleri bozuyor. Yasaklanmalarını talep ediyorum.

#1 - 01.01.2021 20:03
İçlerinden birisi uyuşturucu satıcısı. Bana teklif etti bende polisi çağırdım ve polis gelene kadar oyalamam gerekiyordu. Biz de bu şekilde oyalamaya çaılıştık. Ve içlerinden birisi benim para verip aldığım arabayı çalıyor sonra araba hurda oldu diyor. NE HAKLA BENİM ARABAMI ÇALAR ? Bunu yapmamızın tek sebebi polisin gelmesini beklemekti.

#2 - 01.01.2021 21:02
Küfür konusuna gelince sohbeti okuyunuz onların bize ettiği küfürleri görürsünüz.

#3 - 01.01.2021 21:10
Kardeşim, burası bizim rolsel olarak mahallemiz. Etrafında 10dan fazla zenci var ve fear-rp uygulamıyorsun.

#4 - 01.01.2021 22:24
Kimden korkmak zorundayım ya? Korkunun ecele faydası yok. Sizden korkmak zorunda da değilim. Oyun olsa bile kimseden korkmam ben. Adam akıllı konuyu tatlı bir şekilde kendi aramızda kapatalım bitsin.

#5 - 01.01.2021 23:36
Hayır, şikayeti geri çekmiyorum.

#6 - 02.01.2021 09:21
Tamam çekme küfürü eden sizsiniz arabamıza vuran sizsiniz benim arabamı çalan sizsiniz. Bizim yaptığımız tek şey polis gelene kadar sizi oyalamaktı.

#7 - 02.01.2021 13:12
Kimden korkmak zorundayım ya? Korkunun ecele faydası yok. Sizden korkmak zorunda da değilim. Oyun olsa bile kimseden korkmam ben. Adam akıllı konuyu tatlı bir şekilde kendi aramızda kapatalım bitsin.
Böyle bir kafamı var kanka?, bu kafa ile rp mi yapıyorsun sen. Karakterin allah falan mı acaba merak ettim. Açıkcası yazık kafana.

#8 - 02.01.2021 13:25
Bak emote felan kullanmadan çaldınız arabamı ve bizim orda yaptığımız tek şey polis gelene kadar sizi oyalamaktı.

#9 - 02.01.2021 13:27
Bak emote felan kullanmadan çaldınız arabamı ve bizim orda yaptığımız tek şey polis gelene kadar sizi oyalamaktı.
Polis rol ortasında bir kere geldi ve siz zaten söylediniz polis sizi takmayınca buna devam ettiniz ayrıca videoyu detaylı şekilde izlersen arabanızın camını beyzbol sopası ile kırıp içeriden kilit açıyoruz ve siz hala bu role uymuyorsunuz. Ayrıca burada tatlı şekilde kapatalım diyorsun ama seni pmden 3 kere uyardım hiç birinede geri dönüş sağlamadın.