Konu: MetaGaming ve Gbi Williams_Ronnie  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2020 13:47
MetaGaming

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Williams_ronnie adlı şahıs uyarılarıma rağmen beni tanımamasına rağmen (IC Olarak) OOC deki olayı ic ye taşımaktadır. Şahısla dün role girmiş olup yaptığı hatalar yüzünden rol ortasında  Jail yediği ve rolü devam ettiremiyeceğimiz için rollün dellendiği Sean_Morphine vede Douglas_Grisworld Tarafından onaylana bilirim. O rol dellendiği için şahıs beni tanımamaktadır. bir önceki şikayetimde (metagaming (Crus_Lee)) Bunu belirtmiştim ancak şahıs hayla ic ye ooc karıştırarak beni rahatsız etmektedir.Crus_Lee isimli şahısla beraber yanıma gelerek Hem ismim ile hitap edip küfür ettiler ayrıca gbi bölgede Yumruklamıştır. Bunu OOC olarak kendisine bildirmeme rağmen hayla rolü sürdürmeye devam etmiştir.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 20.12.2020 00:36
@BerkayMedusatr09 @Emre77x savunma yapın.

#2 - 20.12.2020 01:29
ne diyim 5. şikayetim oldu her önüne gelen şikayet açıyor.ve bu arkadaşın bize  3.şikayeti savunmam yok çünkü haksız 300 dk jail yediğimi düşünüyorum arkadaşımla olan rolün ortasına girip beni sürükliyor rolü baltalıyor.

#3 - 20.12.2020 12:12
Ss'lerde bir şey yaptığımı göremedim bana neden şikayet açtın? Bir de emote verip yanımıza gelmedin yani emote'ye uymadın williams'da rolü orada devam ettirdi.

#4 - 23.12.2020 00:15
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Williams Ronnie karakteri güvenli bölgede girdiği rolden dolayı güvenli bölge ihlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.