Konu: [14.12.2020 - Anastasia Malkova] DM.  (Okunma sayısı 560 defa)

#20 - 15.12.2020 11:57
Vurulduktan sonra nasıl koşarak aracını almaya gidebiliyorsun, lütfen açıklar mısın bana? :D
Aracımı almaya balık iskelesindeyken gittim seninle bir rolüm olmadı,arkadaşlarımı almaya gelirken kasabada vurdun bizi.

#21 - 15.12.2020 11:59
Vurulduktan sonra nasıl koşarak aracını almaya gidebiliyorsun, lütfen açıklar mısın bana? :D
Aracımı almaya balık iskelesindeyken gittim seninle bir rolüm olmadı,arkadaşlarımı almaya gelirken kasabada vurdun bizi.

Arkadaşlarını almaya gelmedin, Carl Jack isimli şahıs olay olduğunu, bizi dövmeye gelmen gerektiğini söyledi, onun için geldin. Ondan sonra vuruldun.

#22 - 15.12.2020 12:00
Ek olarak,vurulduktan sonra yaklaşık 5-7 dakika etraftaki insanlarla yaralı rolümü sürdürdüm,siz gidince yine gerekli rolleri yaparak aracıma binip ASGH'ye gittim,aksini iddia ediyorsan kanıt bekliyorun.

#23 - 15.12.2020 12:02

Arkadaşlarını almaya gelmedin, Carl Jack isimli şahıs olay olduğunu, bizi dövmeye gelmen gerektiğini söyledi, onun için geldin. Ondan sonra vuruldun.

Arkadaşımı almaya gelirken,Carl beni Yolda aradı,daha hızlı geldim,herşeyi kendi ağzınla itiraf ediyorsun,madem seni döveceğimi biliyordun,madem brawl olacağını biliyodun,niye silah çektin?

#24 - 15.12.2020 12:02
Son olarak şunu yazıyorum, artık ne yazarsan yaz, cevap yazmayacağım.

Açtığın şikayet DM adına, fakat DM'lik hiçbir olay yok, aksine sizin PM'den yaptığınız Mix ve hakaretler mevcut. Açtığın şikayet tamamıyla adminleri oyalamak adına, yediremediğin için açtığın çok belli. Herşey rollü gerçekleşti, fazlasıyla kışkırttı arkadaşın, uyarmama rağmen küfre devam ederek. Üstüne dövmek için seni çağırdı. Sen de gelip hakaret ettin. Silah kullanmam çok normal, IC olarak size sıkmamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Ortada DM hiçbir şekilde yok.

#25 - 15.12.2020 12:03
Son olarak şunu yazıyorum, artık ne yazarsan yaz, cevap yazmayacağım.

Açtığın şikayet DM adına, fakat DM'lik hiçbir olay yok, aksine sizin PM'den yaptığınız Mix ve hakaretler mevcut. Açtığın şikayet tamamıyla adminleri oyalamak adına, yediremediğin için açtığın çok belli. Herşey rollü gerçekleşti, fazlasıyla kışkırttı arkadaşın, uyarmama rağmen küfre devam ederek. Üstüne dövmek için seni çağırdı. Sen de gelip hakaret ettin. Silah kullanmam çok normal, IC olarak size sıkmamda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Ortada DM hiçbir şekilde yok.
Admin karar verecek.

#26 - 15.12.2020 19:45
Merhaba, incelendi.

Deathmatching kapsamındaki kurallarımız, politikamız 13 aydır hiç değişmedi ve açık ve net, biri size küfür ediyor diye ona ateş açamazsınız. Vice Roleplay platformunda bu hiçbir zaman kabul görülen bir durum olmadı.

Anastasia Malkova deathmatching kapsamından ceza görecek, ayrıca bu rolü yaptığı sıralarda karakterlerin Malibu Corporation'a bağlı olarak rol yapması ayrı bir hatalı konu.

Daisy Cassidy karakteri ise bu rolde bulunurken Malibu Corporation gibi legal bir birlikte bulunduğu için bu konu üzerine Malibu'dan çıkarıldı.

K&A.