Konu: @AloneAnqel, @Laurier  (Okunma sayısı 617 defa)

#20 - 10.12.2020 16:51
Bizi kışkırtmak adına 2-3 şikayet açtınız tamam buna eyvallah ama yok mix bilmemne hala saygıdan mı bahsediyorsun sen? @zynaX
Ayrıca senin veya arkadaşının hangi konseptli roleplay sunucusundan geldiği bizi ilgilendirmez adam gibi yapın rolünüzü
İhlallere ortak nezaketi de koymalıydık sanırım :P Savunma yapmadan önce nerede yanlış yaptığınızı anlayıp, kurallara da baktıktan sonra düzgün ve karşı tarafa ortak nezaket ile uygun bir üslupla savunma yapmayı öğrenebilseniz keşke.. Çünkü cidden rahatsız etmye başladınız, yapacaksanız doğru düzgün savunma yapın. Karşı tarafın kusuru sandığınız şeyleri buraya kanıt diye atıp da, şikayet dışına çıkacak şeylerle konuyu daha fazla uzatmayın. Önce size neden şikayet açılmış diye bakın. Savunmada "Boş yapma" Ya da "Kardeşim" gibi şeyler yazarak inceleyen adminlerin işini zorlaştırmayın. "adam gibi yapın rolünüzü" yazdığın şeye çok güldüm bu arada, sizin adam gibi rol yapmayı sandığınız şeyi defalarca buraya yazdım ve anlattım. Belli ki doğru ve gerekli savunma gelmeyecek ve savunmada bizi kışkırtmaya devam edeceksiniz. Daha fazla uzatmayın konuyu, admin kararı bekleniyor."Daha fazla tek tük, savunma sandığınız şeyler atarak konunun amacından çıkan yanıtlar atacaksanız şikayeti geri çekip konuyu kilide aldıracağız."

#21 - 10.12.2020 19:07
Peki emredersin konuyu uzatmıyoruz. @Laurier

#22 - 11.12.2020 02:34
Merhaba,

Atılan kanıtlar detaylı bir şekilde incelendi. Milane karakterini Türkçe Terim kullanımından dolayı uyarıyorum, tekrarı halinde ceza alabilirsiniz. Shequil karakterine gelecek olursak kişilerin saldırdıkları yer sunucu haritasından da görülebileceği gibi güvenli bölge değil, herhangi bir sorun yok bu konuda. Powergaming konusuna gelecek olursak Shequil karakterini uyarıyorum, bir kereliğine. Bir kişi üstünüze atladığı zaman onu içermeden, onu görmezden gelerek rol yapmamalısınız. Kişiyi de üstünüzde bulundurarak tepki vermeli, rolünüzü ona göre şekillendirmelisiniz. Atılan kanıtlardan mixing başlığı altındakiler incelendiğinde MIX yapıldığı bariz olarak görülüyor, bu kapsamdan dolayı cezalandırılacak. Carl karakteri de /do üzerinden değil, tepkisini IC olarak vermiş, herhangi bir sorun bulunmuyor. Carl karakteri de MIX kapsamında cezalandırılacak.

Bunlara ek olarak ortak nezaketinizi korumalısınız, ortak nezaketini bozan kişilere forum uyarı puanı eklendi.

Şikayet kapatıldı.