Konu: @AloneAnqel, @Laurier  (Okunma sayısı 692 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2020 20:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl_Jack @AloneAnqel  -  Shequil Rashard @Laurier

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clifford Casey, @zynaX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:01 - 19:15   07.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER(Her ikisi adına eklendi.)
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
**7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)

8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER(Her ikisi adına eklendi.)

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

— Taciz / Tecavüz

3-) POWERGAMING(Shequil Rashard adına, üzerine çullanmam halinde ayağa beni iteklemeden kalkması sebebiyle eklendi; Carl Jack adına ise ensesine yumruk atmam halinde, /do kanalından aldığı etkinin emote'u vermemesi ve ölümsüz gibi takılması sebebiyle eklendi.)

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölge; sebebi meslek bölgesinin yakınında olmamız ve mesleğe aracı öğelerin yani gemilerin bulunması, meslek amacımız olsa da olmasa da engellendik.
Yasaklı Rol ve Retarded-RP: Retarded-RP ile birlikte taciz rolü de yaptıları bu kısım rolün girişinde başlıyor, geniş zamanlı eylem emotelerinde(... saldırmaya başlar.) kapanıyor. Chatlog ekli kanıtlar kısmında.
Powergaming, Shequil Rashard adına, üzerine çullanmam halinde ayağa beni iteklemeden kalkması sebebiyle eklendi; Carl Jack adına ise ensesine yumruk atmam halinde, /do kanalından aldığı etkinin emote'u vermemesi ve ölümsüz gibi takılması sebebiyle eklendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Tam chatlog, rolün başlangıcı ve tüm anlarını içeriyor: GösterGizle
[19:01:29] Milane LeBlanc: Kıyıya bakalım.

[19:01:31] (( Harry James kendi isteğiyle sunucudan ayrıldı. ))

[19:01:35] Saatlik bonus {00CC00}$160{C8C8C8} ve {00CC00}1{C8C8C8} vCoin kazandınız.

[19:01:37] Clifford Casey: Bakalım kanka.

[19:01:39] * Milane LeBlanc sağ eliyle kontağı çevirir ve aracın motorunu kapatır.

[19:02:16] Clifford Casey: Bekle.

[19:02:22] Clifford Casey: Şuraya gidelim.

[19:03:19] (( James Rogers kendi isteğiyle sunucudan ayrıldı. ))

[19:03:47] Carl Jack: Hey.

[19:03:54] Carl Jack: Selam güzelim.

[19:03:59] * Milane LeBlanc Carl'a döner.

[19:04:02] * Clifford Casey Carl'a mimiksiz şekilde döner.

[19:04:12] Carl Jack: N'aber?

[19:04:15] Carl Jack: Takılalım mı?

[19:04:20] * Clifford Casey kaşlarını havaya kaldırıp dişlerini sıkar.

[19:04:28] Clifford Casey: Zaten moralim bozuk.

[19:04:31] Carl Jack: Ne oldu güzelim ki?

[19:04:38] Shequil Rashard: Bu kadın mı amına koyayım?

[19:04:38] Carl Jack: Gel bi bar'a gidelim hallederiz.

[19:04:39] Clifford Casey: Eğer dalga geçiyorsan götüne şu yatı sokarım.

[19:04:44] Carl Jack: Kadın kanka.

[19:04:48] Shequil Rashard: Erkek oğlum bu

[19:04:50] Carl Jack: Tamam sakin bebeğim.

[19:04:54] Shequil Rashard: Arkadakide onun menejeri.

[19:04:57] Carl Jack: Kız kardeşin mi kanka?

[19:05:00] Shequil Rashard: Çantaya falan bak.

[19:05:04] Clifford Casey: Sikeceğim ama.

[19:05:10] Shequil Rashard: Kadın mısın

[19:05:14] Carl Jack: Sakin ol güzelim.

[19:05:21] Shequil Rashard: Gay bu amına.

[19:05:24] Clifford Casey: Bela mı istiyorsunuz oğlum? Gidin başka yerde uğraşın.

[19:05:26] * Milane LeBlanc sağ yumruğunu sıkar, Carl'ın ensesine yumruğu geçirir.

[19:05:35] * Clifford Casey ellerini sıakrak yumruk haline getirir.

[19:05:41] Carl Jack: Hey, heyy ahh.

[19:05:43] Shequil Rashard: Ne şimdi bu tavır?

[19:05:44] Carl Jack: N'oluyoruz?

[19:05:46] * Clifford Casey Carl'ın yakasından kavrar.

[19:05:48] Screenshot Taken - sa-mp-295.png

[19:05:58] * Milane LeBlanc Shequil'in üzerine çullanıri yere düşerler.

[19:06:03] Clifford Casey: Yemin ediyorum götüne yatı sokarım.

[19:06:08] * Shequil Rashard ayaklanır ve silkenelir.

[19:06:10] Carl Jack: Az ileri gelsene.

[19:06:13] Carl Jack: Orda sokarsın.

[19:06:15] Shequil Rashard: Sikerim sein he.

[19:06:22] Shequil Rashard: Gel yukarı gel

[19:06:30] * Milane LeBlanc ayağa kalkar, Shequil'i ittirir.

[19:06:33] Clifford Casey: Amına koyayım uğraşacak adam mı bulamadınız?

[19:06:33] Milane LeBlanc: Siktirin gidin!

[19:06:38] Carl Jack: Gitmiyoruz?

[19:06:40] * Shequil Rashard ayağa kalkar.

[19:06:45] Carl Jack: Bana bak pembeli bok.

[19:06:49] Carl Jack: Benim ayarlarımla oynama.

[19:06:52] * Milane LeBlanc sol eli ile Carl'ın ensesinden çekip arkaya doğru itekler.

[19:06:53] * Shequil Rashard Milane'nin omuzundan tutar ve arkaya ittirir.

[19:06:57] * Clifford Casey Carl'ı yakasından kendine çeker, alnına alnını vurur.

[19:07:00] Shequil Rashard: Sikerim sizi.

[19:07:12] Milane LeBlanc: Sıkıntı ne lan

[19:07:13] Shequil Rashard: Yukarı gelin.

[19:07:18] * Lan türkçe terim. (( Shequil Rashard ))

[19:07:19] * Clifford Casey elini geri çekip derince nefes alır.

[19:07:23] [DCA Media] - Geleceğe güvenle bakan müşerref bir  ITALYAN-AMERİKAN  için hizmet veriyoruz. - Washington Plaza 16.kat

[19:07:23] Reklam Sahibi: Joseph Ventimiglia | 07/12/2020, 19:07

[19:07:26] * Shequil Rashard yumruklarını sıkar ve saldırmaya başlar.

[19:07:27] (( [177] Milane LeBlanc: delete lan** ))

[19:07:33] * Milane LeBlanc karşılık verir.

[19:07:51] * Carl Jack sağ ve sol ellerini saldırıya hazırlar, adama girişir.

[19:07:51] Shequil Rashard (bağırır): OROSPU ÇOCUĞU NE KAÇIYON

[19:08:17] (( << Brando Norscio (22): ss aldın değil mi ))

[19:08:21] (( << Clifford Casey (2): hatalı ))

[19:08:36] [Vice News] - [Design for Vice!] Evlerinizi baştan sona dizayn ediyor, yeniliyor! Mimarlarımızla iletişim için! Ara; 6079699

[19:08:36] Reklam Sahibi: Sarita Jan | 07/12/2020, 19:08

[19:08:52] ID: 93 - İsim: Carlos Alvarez - Level: 8 - Ping: 95

[19:08:52] ID: 148 - İsim: Salva Carlos - Level: 1 - Ping: 104

[19:08:52] ID: 162 - İsim: Carlos William - Level: 21 - Ping: 75

[19:08:52] ID: 203 - İsim: Carlo Sacrimoni - Level: 12 - Ping: 87

[19:08:52] ID: 359 - İsim: Carla Jennings - Level: 1 - Ping: 105

[19:08:52] ID: 384 - İsim: Carl Jack - Level: 12 - Ping: 70

[19:08:52] ID: 398 - İsim: Carlos Clay - Level: 27 - Ping: 87

[19:09:49] [NEWS] - Gününe renk katmak istemez misin? Downtown Social Club'a davetlisin! A: Downtown, 239.

[19:09:50] Reklam Sahibi: Haik Kalashnikov | 07/12/2020, 19:09

[19:10:08] Milane LeBlanc (bağırır): Siktir git

[19:10:14] Milane LeBlanc (bağırır): Orospu çocuğu seni!

[19:10:39] {99C794}[ARAÇ]:{C8C8C8} Bu araç bir firmaya aittir. (Marcher Rent A Car)

[19:10:39] {99C794}[ARAÇ]:{C8C8C8} Model: Admiral - Plaka: RENT-6

[19:10:41] (( << Clifford Casey (2): kanıtları aldın değil mi ))

[19:10:42] * Milane LeBlanc Admiral model aracın motorunu açmayı dener.

[19:10:47] * Aracın motoru çalıştı. (( Milane LeBlanc ))

[19:11:21] * Milane LeBlanc sağ eliyle kontağı çevirir ve aracın motorunu kapatır.

[19:11:41] (( >> Clifford Casey (2): bu rol ne ))

[19:11:42] Milane LeBlanc (bağırır): Tamami bırakın arkadaşımı!

[19:11:48] Milane LeBlanc (bağırır): Siz güçlüsünüz!

[19:11:54] Milane LeBlanc (bağırır): Bırakın, lütfen!

[19:11:59] (( Clifford Casey kendi isteğiyle sunucudan ayrıldı. ))

[19:12:46] Milane LeBlanc: Lütfen bırakın.

[19:12:47] Shequil Rashard: Sen napıyo'n hala burda?

[19:12:50] Shequil Rashard: Bırakıcaz.

[19:12:50] [VC] {C8C8C8}Yaralandın. 90 saniye bekledikten sonra ayağa kalkacaksın.

[19:12:52] Screenshot Taken - sa-mp-296.png

[19:12:53] * Clifford Casey kolunu burnuna getirir, kolunun tersiyle burnundaki kanı siler.

[19:13:05] Carl Jack: Birdaha uğraşacakmısınız bizimle?

[19:13:09] Shequil Rashard: Carl bırakalım şunları.

[19:13:14] Shequil Rashard: Bu pembeli piç.

[19:13:19] Shequil Rashard: Taşaklının oğluna benziyo.

[19:13:21] Carl Jack: Benim gitmem lazım.

[19:13:23] * Clifford Casey dudağındaki kanı parmağıyla siler, gözlerini kısarak gökyüzüne bakar.

[19:13:23] Shequil Rashard: Sikmesinler sonra bizi.

[19:13:24] Shequil Rashard: :D,

Ek açıklamalar(varsa): Selamlar, ihlaleri buradan ve kendi perspektifimizden, daha doğrusu kendi perspektifimden açıklamak istiyorum.
 Yaptıkları, adını rol koydukları şeyden önce bizim rolümüzde arkadaşım sevgilisine ulaşamıyor, ve bundan kaynaklı gayet gerginiz, sevgilisini arıyoruz. Nereye baksak, nereye baksak; bakmadığımız delik kalmamış ne de olsa. En son kıyıya indik, /pedmove 28'de yürüyoruz. Arkadan birisi, bir erkek karakter bize kankisiyle yaklaşıyor ve arkadaşıma kadına hitap edilecek, maksimum iyi arkadaşların birbirine kullanacağı kelimeler sarfedip, eşcinsel gibi giyindiğini belirtiyor vs. Ardından anın gerginliği, işimizin başından aşkınlığından kendisine uyarılarımıza rağmen bunu sürdürünce ilk emote'u atıyorum, kendisinin ensesine rolsel olarak yumruk atıyorum. Lowest-RP arkadaş(Jack) ise kafasına aldığı yumruğu saatlerce hayatsız gibi kastığı gym ile yumuşatabileceğini zannediyor sanıyorum ki, ensesine yediği yumruğu "Hey, heyy, ah" diyerek bir yazı ile geçiştiriyor. :DDDD Ardından, kanasının üzerine çullanıyorum, beni üzerinden savuşturmadan ayağa kalkıyor adam. Üzerinize birinin atladığını ve onu savuşturmadan kalktığınızı hayal edin, 150kg 1.90boyunda bodybuilder mısınız, zannetmiyorum? Ardından rol bitiyor zaten, geniş zaman eylem emote'unu kankisi(Shequil) yapıştırıyor, gym hünerlerini sergiliyorlar ve dövüyorlar bizi. Kendilerine güvenli bölge oldukları için sistemsel hit atmadık, kendileri de azıcık insanlarsa zaten bunu doğrularlar. Rol üzerinden ilerledik, fakat rol amaçları olmadıkları baştaki taciz etmelerinden anlamalıydık.
 Yine de Refuse-RP yapmadık, kural ihlallerine kural ihlali ile cevap vermedik. Şahidim ve rol sırasında aynı ihlallere maruz kalmış arkadaşımın da ekleyeceği, gözümden kaçan ihlaller varsa buyursun. Gerekenin yapılmasını ve en ağır cezayı almalarını arz ve rica ederim.

« Son Düzenleme: 09.12.2020 02:06 Grey59dollarsign »

#1 - 07.12.2020 20:26
Şahidimin ekleyeceği kural ihlalerini de ekleyeceğim.

#2 - 07.12.2020 20:52
Öncelikle selamlar ben Shequil Rashard

Konuya şu şekilde başlamak istiyorum, şahıs üstteki açıklamasında bile hala bizi küçük düşürecek ithamlarda bulunuyor (Lowest-RP), öncelikle şahıslar arası rolü başlattığımızda ss'lerdede görüyoruz ki, her zaman ilk saldırı emot'unu karşı taraf veriyor, sürekli bizi ittirmeler vs. Ayrıca haritalarda detaylıca bakıldığında bizim rol yaptığımız bölümde Yeşil alan görülmemektedir, biz zaten bu işleme güvenerek role girdik, burdaki ss'de şahıslar öncelikli davranıyor zaten onlar belki orada bu tarz emotları vermeseler idi böyle bir durumla karşı karşıya kalmayabilirdik;https://hizliresim.com/GHsWfk.       Ve anlam veremediğim halde rol ihlali sunmuş şahıs, yaptığımız rolün taciz rolü ile gram alakası yok, bu ss'de https://hizliresim.com/pmPDFa sürekli şahıslara "Bu ne aah" "Bu ne tavır" gibi ithamlarda bulunmamız bu role girişmelerinde sıkıntı olabileceğini belirtmeye çalıştık fakat şahıslar bunu anlamamaya gayret etti, Rolün bitiminde Clifford Casey adlı şahıs bizi pm'den "Tebrik ediyorum" gibi aşşağılama ithamında bulunuyor. Zaten şahısın buradaki ss'de https://hizliresim.com/RWHMSu "Lan" kelimesinin kullanıp sonra ben uyarmasam farkında olmayıp delete etmeyeceği bir rol kişiliğine sahip olduğu için (Lowest-RP) kişiliğine kimin sahip olduğu görülmekte.  Dediğim üzere şahıs rol bitiminden hemen sonra https://hizliresim.com/3O7nrU ss'teki gibi bir tahrik edici pm atıyor, bana değil üstelik Carl Jack karakterinede bunu yapıyor, Olayda Retarted RP bulunmamakta şahıslarla role girmek istedik ve girdik şahısların tavırları yüzünden bu duruma gelmiş bulunmaktalar, biz şahısların biz gelmeden önceki yaptığı rolü veya yaşadığı duyguyu bilemezdik onların bu role göre ayak uydurmaları gerekirdi herşey ss'lerde bariz.

#3 - 07.12.2020 21:00
Bu role şu https://www.vice-rp.com/harita/ konudaki haritalarda bulunan yeşil radar (GBİ) alanlarının verdiği güvenle sağladım, olduğumuz-rol çevirdiğimiz bölgeye kadar uzanmıyor radar.

#4 - 07.12.2020 21:12
Selamlar ben Carl Jack saldırdığımız alan öncelikle görüldüğü üzere gbi değildi ve şahıs aynı zaman da bize gbi'da agresif rol yaptı buna ne denmeli?
https://i.hizliresim.com/H3B6zr.png [bunu saldırdıkları alanda söyledi şahısın ss ini incelemedim fakat ordada agresif rol yaptıklarına dair başka kanıtlar olabilir bi bakın derim]

#5 - 07.12.2020 21:17
Öncelikle selamlar, böyle bir saçma ve gereksiz rol neden gerçekleşti anlamış değilim.  Kanıtlar yetersiz olabilir, buraya olayın giriş gelişme ve sonucunu teker teker bırakacağım

Karakterimin morali bozuk, bunu sürekli role yansıtıyorum. Kız arkadaşıyla arası bozuk olduğu için biraz sinirli ve gergin. Milane karakteriyle dertleşmesi için kiraladığı arabasıyla bize uygun olabilecek yer olan East Beach'e gidiyoruz.

Biliyorsunuz East Beach meslek bölgesi olduğu için güvenli bölgeye dahil oluyor. Biz de oraya gidiyoruz ve sahilde animasyonla yürüyoruz. Şimdi yürüme animasyonu devam ettiği için güvenli bölgeden çıkıyoruz, ancak bu şikayet açılan şahısların bize taciz ve kışkırtıcı rol yapacağı anlamına gelmez. Sahilde devam ederken Carl Jack adlı karakter arkamızdan gelerek "Hey!" diyor, biz de normal bir insanın verebileceği ifadeyi vererek animasyonu durduruyoruz ve Car Jack karakterine dönüyoruz. Karakter saçma bir şekilde şahısıma "Selam güzelim." diyor. Karakterimin zaten morali bozuk ve sinirli, Carl Jack karakterine "Efendim canım" cevabını veremez. Normal hayatta da durduk yere sokaktan geçen herhangi birisine böyle bir şey diyemezsin ki karakterden karaktere göre değişiyor. Şimdi biz animasyonla güvenli bölgeden çıktığımız için şahıslar yanımıza gelip, güvenli bölgede olmamamıza güvenerek sözlü taciz rolü ve kışkırtma rolü gerçekleştiriyorlar. Neyse, yanlış anlaşılma olmuştur diye emote veriyoruz, ben o sırada Carl Jack karakterine emote vererek döndüğüm için erkek olmasını anlamasına yardımcı oluyorum. Fakat şahıs trolling, kışkırtma ve taciz rolüne devam edip;"N'aber? Takılalım mı?" diyor. Bu olay zaten sürekli başıma geliyor, benim karakterimde sinirli ve gergin olduğu için uyabileceğini düşündüğüm "Clifford Casey kaşlarını havaya kaldırıp dişlerini sıkar." Emote'unu veriyorum ve "Zaten moralim bozuk." diyorum. Carl karakteri şahısıma hala sözlü taciz rolü yapmaya devam ederek;"Carl Jack: Ne oldu güzelim ki?" diyor ve olaya saçma bir şekilde dahil olan Shequil Rashard karakteri gelip;"Shequil Rashard: Bu kadın mı amına koyayım?" dedikten sonra Carl karakteri "Carl Jack: Gel bi bar'a gidelim hallederiz." diyor ve karakterimin yapması gereken rolü başlatıyorum, zaten sinirli ve gergin, biraz agresif role kaçabilir ama olması gereken bu olduğu için "Eğer dalga geçiyorsan götüne şu yatı sokarım." cevabını veriyor. Başta da belirttik zaten. Kendini korumak adına karakterlerle normal bir diyaloğa giremez, üstünlüğünü koymaya çalışır. Zaten legal rol yaptığım için fazlaya kaçırmıyorum, Carl karakterininde bu rolü devam ettirmesini istemiyorum çünkü beni ve karakterimi rahatsız ediyor.
Ancak bu gereksiz role devam ederek ;
Milane karakterine ve bana böyle söylemlerde bulunuyorlar. Sinirlendiğim için "Clifford Casey: Sikeceğim ama." cevabını veriyorum ama karakterleri hala bu saçmalığa devam ederek bana "Shequil Rashard: Kadın mısın, Carl Jack: Sakin ol güzelim. Shequil Rashard: Gay bu amına." cevaplarını veriyorlar. Şimdi ortada kışkırtıcı rol olduğu ve retarted yaptıkları için:"Clifford Casey: Bela mı istiyorsunuz oğlum? Gidin başka yerde uğraşın." cevabını veriyorum. Milane'de Clifford'un yakın arkadaşı olduğu için şahıslara "Milane LeBlanc sağ yumruğunu sıkar, Carl'ın ensesine yumruğu geçirir." Emote'unu veriyor. Ancak GYM'de kamp kuran ve taa rolün başında /incele yapan Carl karakterine bir şey olmuyor, "Carl Jack: Hey, heyy ahh." cevabını veriyor. Brawl rolü de başladığı için "Clifford Casey ellerini sıakrak yumruk haline getirir." Emote'unu veriyorum, zaten karakterlerine sistemsel olarak hit vermiyoruz, çünkü güvenli bölgeye yakınız.
Spoiler: GösterGizle
[19:06:52] * Milane LeBlanc sol eli ile Carl'ın ensesinden çekip arkaya doğru itekler.
[19:06:57] * Clifford Casey Carl'ı yakasından kendine çeker, alnına alnını vurur.
[19:07:23] [DCA Media] - Geleceğe güvenle bakan müşerref bir  ITALYAN-AMERİKAN  için hizmet veriyoruz. - Washington Plaza 16.kat

Bu adamlar sanırım bu oyuna OOC'deki sinirini ve stresini atmak için giriyor, o yüzden GYM'den çıkmıyor ve yaptığımız hitsiz emote'lara rağmen role uymuyor. Zaten niyetleri başta belli olduğu için /incele yapıyorlar. GYM'den asla ayrılmayan carl karakteri gelip"* Carl Jack sağ ve sol ellerini saldırıya hazırlar, adama girişir." Emote'unu vererek saldırıyor ve sistemsel olarak bayılıyorum, role uymadığımı asla düşünmesinler. Çünkü orada Emote vererek burnumdaki ve dudağımdaki kanı siliyorum, yerdeki baygın adam ne yapabilir ki zaten?
Daha sonrasında Milane karakteri kaçtığı için Shequil Rashard karakteri gelip yerdeki hazır baygın adamı buluyor ve tüm stresini sinirini atacak şekilde emotelar verip retarted rp yapıyor. Daha sonrasında saçma bir şekilde bana emote vererek elini uzatıyor, kalk, iyisin diyerek saçmalıyor. Önce döv sonra yerde can çekişen karakteri başına bela olmasın diyerek kaldırmaya çalış. Orada oyunda düşmüştüm sanırım, tekrar girdiğimde /fall 5 yapıp yaralı rolüne devam ettim, fakat onların karakterleri demir adam olduğu için sapasağlam bir şekilde ayakta duruyordu. Kimseye sırf kas güçlerin ondan fazla diye kimse böyle bir rolü gerçekleştirmez. Yerde yatarken yaralı rolümü yapmaya devam ediyordum fakat şahıslar yerde yatan adamlara hakaret ederek, üstüne hırslarını alamayıp yine dövmeye devam ettirdikten sonra "Hadi bb knk grşrz" dermiş gibi bunny yaparak bölgeden uzaklaştı. Bunny yapmalarını sorgulamıyorum çünkü role giriş anından kalitelerini anlamıştım. Kendilerine PM'den ulaşmaya çalıştım, sinirimde bozuktu zaten. Kendileri pmden "Kardeşim" diyerek üstünlük kurmaya çalıştılar, herkes yapıyor zaten... anlatacaklarım bu kadardı, burada birden fazla kural ihlali söz konusu. Benim de rolde hatalarım olabilir, elimden geldiğince uymaya çalıştım.
Umarım verilen karardan sonra kimsenin huzurunu kas puanlarıyla bozmaya çalışmaz.

#6 - 07.12.2020 21:31
Öncelikle selamlar ben Shequil Rashard

Konuya şu şekilde başlamak istiyorum, şahıs üstteki açıklamasında bile hala bizi küçük düşürecek ithamlarda bulunuyor (Lowest-RP), öncelikle şahıslar arası rolü başlattığımızda ss'lerdede görüyoruz ki, her zaman ilk saldırı emot'unu karşı taraf veriyor, sürekli bizi ittirmeler vs. Ayrıca haritalarda detaylıca bakıldığında bizim rol yaptığımız bölümde Yeşil alan görülmemektedir, biz zaten bu işleme güvenerek role girdik, burdaki ss'de şahıslar öncelikli davranıyor zaten onlar belki orada bu tarz emotları vermeseler idi böyle bir durumla karşı karşıya kalmayabilirdik;https://hizliresim.com/GHsWfk.       Ve anlam veremediğim halde rol ihlali sunmuş şahıs, yaptığımız rolün taciz rolü ile gram alakası yok, bu ss'de https://hizliresim.com/pmPDFa sürekli şahıslara "Bu ne aah" "Bu ne tavır" gibi ithamlarda bulunmamız bu role girişmelerinde sıkıntı olabileceğini belirtmeye çalıştık fakat şahıslar bunu anlamamaya gayret etti, Rolün bitiminde Clifford Casey adlı şahıs bizi pm'den "Tebrik ediyorum" gibi aşşağılama ithamında bulunuyor. Zaten şahısın buradaki ss'de https://hizliresim.com/RWHMSu "Lan" kelimesinin kullanıp sonra ben uyarmasam farkında olmayıp delete etmeyeceği bir rol kişiliğine sahip olduğu için (Lowest-RP) kişiliğine kimin sahip olduğu görülmekte.  Dediğim üzere şahıs rol bitiminden hemen sonra https://hizliresim.com/3O7nrU ss'teki gibi bir tahrik edici pm atıyor, bana değil üstelik Carl Jack karakterinede bunu yapıyor, Olayda Retarted RP bulunmamakta şahıslarla role girmek istedik ve girdik şahısların tavırları yüzünden bu duruma gelmiş bulunmaktalar, biz şahısların biz gelmeden önceki yaptığı rolü veya yaşadığı duyguyu bilemezdik onların bu role göre ayak uydurmaları gerekirdi herşey ss'lerde bariz.
Şimdi saldırı emoteunu veriyoruz, neden veriyoruz? Çünkü karakterleriniz bizi kışkırtıyor, sözlü taciz ediyor. Bu durumda normal bir diyalog kuralacağını falan sanma, gayet normal bir şekilde kendini koruyor. Ayrıca güvenli bölgeye güvendiğini kendin söylemişsin, rol güvenli bölgenin içinde başladı, bizim yürüme animasyonlarımız yüzünden güvenli bölgeden çıktık. Ve milyon tane OOC cezası olan Carl karakteriyle gelip bize sözlü taciz uygulamaya başladınız. Sözlü taciz sadece güvenli bölgede yapılmayacak diye bir şey yok. Ayrıca izin almayı da deneyebilirdiniz. Rol ihlali sunduğumu söylemişsin, orada zaten chati yukarı kaydırmışsın, ss aldığın sırada da ben yerde yatıyordum, o sırada zaten yaralı rolüyle meşguldüm fakat sen gelip hırsını alamayıp retarted yaparak şiddet uygulamaya devam ettin. Bize role girmek istemişsiniz, ama sarkıntılık yaptığınızı hala kabul etmeyip, rol hakkı tanınmadığını söylemişsiniz. Bir karakterle role girmeden önce sarkıntılık yapmak yerine gayet normal diyalog kurmayı tercih edebilirsiniz. Çünkü yaptığınız şey kışkırtıcı ve sözlü taciz rolü.

#7 - 08.12.2020 02:34
ATTIĞI SS'DE MIX YAPTIKLARI GÖZÜKÜYOR, BİR DE ATMIŞ :ddddddddddddddd

#8 - 08.12.2020 03:53
ATTIĞI SS'DE MIX YAPTIKLARI GÖZÜKÜYOR, BİR DE ATMIŞ :ddddddddddddddd

Attığınız SS'lerde pmleriniz gözüküyor

#9 - 08.12.2020 10:53
Öncelikle selamlar, böyle bir saçma ve gereksiz rol neden gerçekleşti anlamış değilim.  Kanıtlar yetersiz olabilir, buraya olayın giriş gelişme ve sonucunu teker teker bırakacağım

Karakterimin morali bozuk, bunu sürekli role yansıtıyorum. Kız arkadaşıyla arası bozuk olduğu için biraz sinirli ve gergin. Milane karakteriyle dertleşmesi için kiraladığı arabasıyla bize uygun olabilecek yer olan East Beach'e gidiyoruz.

Biliyorsunuz East Beach meslek bölgesi olduğu için güvenli bölgeye dahil oluyor. Biz de oraya gidiyoruz ve sahilde animasyonla yürüyoruz. Şimdi yürüme animasyonu devam ettiği için güvenli bölgeden çıkıyoruz, ancak bu şikayet açılan şahısların bize taciz ve kışkırtıcı rol yapacağı anlamına gelmez. Sahilde devam ederken Carl Jack adlı karakter arkamızdan gelerek "Hey!" diyor, biz de normal bir insanın verebileceği ifadeyi vererek animasyonu durduruyoruz ve Car Jack karakterine dönüyoruz. Karakter saçma bir şekilde şahısıma "Selam güzelim." diyor. Karakterimin zaten morali bozuk ve sinirli, Carl Jack karakterine "Efendim canım" cevabını veremez. Normal hayatta da durduk yere sokaktan geçen herhangi birisine böyle bir şey diyemezsin ki karakterden karaktere göre değişiyor. Şimdi biz animasyonla güvenli bölgeden çıktığımız için şahıslar yanımıza gelip, güvenli bölgede olmamamıza güvenerek sözlü taciz rolü ve kışkırtma rolü gerçekleştiriyorlar. Neyse, yanlış anlaşılma olmuştur diye emote veriyoruz, ben o sırada Carl Jack karakterine emote vererek döndüğüm için erkek olmasını anlamasına yardımcı oluyorum. Fakat şahıs trolling, kışkırtma ve taciz rolüne devam edip;"N'aber? Takılalım mı?" diyor. Bu olay zaten sürekli başıma geliyor, benim karakterimde sinirli ve gergin olduğu için uyabileceğini düşündüğüm "Clifford Casey kaşlarını havaya kaldırıp dişlerini sıkar." Emote'unu veriyorum ve "Zaten moralim bozuk." diyorum. Carl karakteri şahısıma hala sözlü taciz rolü yapmaya devam ederek;"Carl Jack: Ne oldu güzelim ki?" diyor ve olaya saçma bir şekilde dahil olan Shequil Rashard karakteri gelip;"Shequil Rashard: Bu kadın mı amına koyayım?" dedikten sonra Carl karakteri "Carl Jack: Gel bi bar'a gidelim hallederiz." diyor ve karakterimin yapması gereken rolü başlatıyorum, zaten sinirli ve gergin, biraz agresif role kaçabilir ama olması gereken bu olduğu için "Eğer dalga geçiyorsan götüne şu yatı sokarım." cevabını veriyor. Başta da belirttik zaten. Kendini korumak adına karakterlerle normal bir diyaloğa giremez, üstünlüğünü koymaya çalışır. Zaten legal rol yaptığım için fazlaya kaçırmıyorum, Carl karakterininde bu rolü devam ettirmesini istemiyorum çünkü beni ve karakterimi rahatsız ediyor.
Ancak bu gereksiz role devam ederek ;
Milane karakterine ve bana böyle söylemlerde bulunuyorlar. Sinirlendiğim için "Clifford Casey: Sikeceğim ama." cevabını veriyorum ama karakterleri hala bu saçmalığa devam ederek bana "Shequil Rashard: Kadın mısın, Carl Jack: Sakin ol güzelim. Shequil Rashard: Gay bu amına." cevaplarını veriyorlar. Şimdi ortada kışkırtıcı rol olduğu ve retarted yaptıkları için:"Clifford Casey: Bela mı istiyorsunuz oğlum? Gidin başka yerde uğraşın." cevabını veriyorum. Milane'de Clifford'un yakın arkadaşı olduğu için şahıslara "Milane LeBlanc sağ yumruğunu sıkar, Carl'ın ensesine yumruğu geçirir." Emote'unu veriyor. Ancak GYM'de kamp kuran ve taa rolün başında /incele yapan Carl karakterine bir şey olmuyor, "Carl Jack: Hey, heyy ahh." cevabını veriyor. Brawl rolü de başladığı için "Clifford Casey ellerini sıakrak yumruk haline getirir." Emote'unu veriyorum, zaten karakterlerine sistemsel olarak hit vermiyoruz, çünkü güvenli bölgeye yakınız.
Spoiler: GösterGizle

Bu adamlar sanırım bu oyuna OOC'deki sinirini ve stresini atmak için giriyor, o yüzden GYM'den çıkmıyor ve yaptığımız hitsiz emote'lara rağmen role uymuyor. Zaten niyetleri başta belli olduğu için /incele yapıyorlar. GYM'den asla ayrılmayan carl karakteri gelip"* Carl Jack sağ ve sol ellerini saldırıya hazırlar, adama girişir." Emote'unu vererek saldırıyor ve sistemsel olarak bayılıyorum, role uymadığımı asla düşünmesinler. Çünkü orada Emote vererek burnumdaki ve dudağımdaki kanı siliyorum, yerdeki baygın adam ne yapabilir ki zaten?
Daha sonrasında Milane karakteri kaçtığı için Shequil Rashard karakteri gelip yerdeki hazır baygın adamı buluyor ve tüm stresini sinirini atacak şekilde emotelar verip retarted rp yapıyor. Daha sonrasında saçma bir şekilde bana emote vererek elini uzatıyor, kalk, iyisin diyerek saçmalıyor. Önce döv sonra yerde can çekişen karakteri başına bela olmasın diyerek kaldırmaya çalış. Orada oyunda düşmüştüm sanırım, tekrar girdiğimde /fall 5 yapıp yaralı rolüne devam ettim, fakat onların karakterleri demir adam olduğu için sapasağlam bir şekilde ayakta duruyordu. Kimseye sırf kas güçlerin ondan fazla diye kimse böyle bir rolü gerçekleştirmez. Yerde yatarken yaralı rolümü yapmaya devam ediyordum fakat şahıslar yerde yatan adamlara hakaret ederek, üstüne hırslarını alamayıp yine dövmeye devam ettirdikten sonra "Hadi bb knk grşrz" dermiş gibi bunny yaparak bölgeden uzaklaştı. Bunny yapmalarını sorgulamıyorum çünkü role giriş anından kalitelerini anlamıştım. Kendilerine PM'den ulaşmaya çalıştım, sinirimde bozuktu zaten. Kendileri pmden "Kardeşim" diyerek üstünlük kurmaya çalıştılar, herkes yapıyor zaten... anlatacaklarım bu kadardı, burada birden fazla kural ihlali söz konusu. Benim de rolde hatalarım olabilir, elimden geldiğince uymaya çalıştım.
Umarım verilen karardan sonra kimsenin huzurunu kas puanlarıyla bozmaya çalışmaz.

Kardeşim senin rol hakkını eleştirmeye hakkın yok isteyen istediği yerde saatlerce takılır saatlerce kalır, unutma GYM'deki harcanan saatler boşa değil o harcanan saatler ile ne tür roller dönüyor haberiniz yok, sizin işiniz anca böyle millete boş beleş laflar uydurmak, sen saatlerce oynamışsında ne olmuş o zaman, gram işlememiş karakterine, oyuncunun rol hakkını eleştirme iznin yok varsada oluk ortalık yerde çıkıp "saatlerce GYM'den ayrılmayanlar" diyemezsin, ben sana saatlerce niye rol yapıyorsun diyor muyum? niye saatlerce sevgilisini arıyor rolü yapıyor diyor muyum? gerekli savunma yapıldı, fazlasına gerek yok. Geri kalan yönetimin kararıdır.