Konu: [4.12.2020_Kasparov] DM  (Okunma sayısı 302 defa)

#10 - 04.12.2020 16:47
Selam, son birkaç gündür fotoğraflanıyoruz. Senin geldiğin sırada mekanda bizi fotoğrafladılar, biz de kameraları kontrol ediyorduk ki sen o sırada ses cihazı yerleştiriyorsun. Fotoğrafçıların üstüne geldin. @Krallend şahitlik yapacaktır.

Ses cihazı değil ben tuvalete boombox koyacaktım fakat zaten mekanda boombox olduğundan koyamadım bile, teknik olarak bir şey koymamış oldum yani aslında bakarsak. Bana direk olarak fotoğraflar çektiğim söylendi fakat bunların hiç birisini de yapmadım. Sanırım yanlışlık sonucu beni öldüresiye dövdünüz.
İncelenirse yerleştirdiğin görülür zaten.

#11 - 04.12.2020 16:50
İncelenirse yerleştirdiğin görülür zaten.

JBL BT hoperlörü koydum ben tuvalete, hoperlör o dostum böcek koymadım tuvalete :D Bak üste de attım zaten emotesini.

Alıntı

#12 - 04.12.2020 16:53
Oluşumu kapsayan bir durum yok, Oyuncu şikayetlerine taşındı.

#13 - 04.12.2020 16:53
Gün içerisinde Davros'un telefonuna fotoğrafımızın çekildiği birkaç görüntü geliyor. Durumu kendi aramızda konuşuyoruz, konu hakkında bilgi arıyoruz.  Öncelik ile konunun Krikor karakteri ile bir alakasının olmadığını belirteyim. Geçmişte yaşadığınız IC sorunlardan haberim var. Gelen fotoğrafta fotoğraflarımızın olması bizi konunun peşine düşmemize sürekledi. Stephan karakterinin seni içeriye aldığını gördüğümde yanına geldim, konu hakkında bilgi edindim. Başımızda fotoğraflarımızın çekilmesi gibi bir olay varken senin karakterinin şüpheli davranışı üzerine Stephan seni odasına çekiyor. Fotoğraflarımızı çeken birileri ve üstüne ortada şantaj gibi bir olay döndüğü için hareketlerden şüphelendik. Gün içerisinde bu işi yapanlar mekana uğradı, onlardan biri olduğunu düşündük. Karakterlerimizin yapısı nedeniyle konuşmayacağını düşünerek şiddete başvurmuş olabiliriz. Yalan söyleyebilirsin ya da gerçekleri söylemekten kaçınabilirdin. Bu neden ile seni hırpaladık, sana niye DM atalım? Başımızda bunca olay varken yaptığın hareketler şüphelendirdi ve buna göre rol sergilendi.

Size gerçekleri anlatmama izin vermeden döverek olaya başladınız. Karakterime karşı böyle bir rol yapmayı en baştan tasarlamış olduğunuzu gösterir bu. Ortada doğru düzgün bir sebep yokken ilegal bir birliğin üst rütbeli üyelerinin, legal bir karakteri tenhaya çekip dövmeleri durumundan doğan apaçık DM bu, bazı platformlarda NOOB DM olarak da adlandırıyorlar. Şuan sen sunucuda önüne geleni dövüp sonra "sen busun busun, ben seni bununla itham ediyorum şimdi dövdüm" gibi bir anlayışla insanlara saldırırsan sen DM cezası yersin.

Ayrıca karakterlerin sözde tuvalette yer alan güvenlik kameralarına baktıklarını kanıtlayan bir ekran görüntünüz varsa atar mısınız? Çünkü ben tuvaletteyken tüm birlik üyeleri masalarda oturmuş sohbet ediyordu. Ben çıktım birden karşıma dikildiler. Ne ara güvenlik kameralarını kontrol ettiniz de böyle yanlış düşüncelere sebep verecek videoyu gördünüz?
« Son Düzenleme: 04.12.2020 16:58 Peritowski »

#14 - 04.12.2020 16:59
Senin karakterine niye daha önceden kurulayım? Seni tanımıyorum bile. Olayın içine istemeden girmiş olabilirsin fakat dayak yemenin sebebini sana söyledim. Şantaj gibi bir olay ortada dönerken yaptığın olay bizi şüphelendirdi. Ortada DM yok, olay seni fazla sinirlendirmiş olmalı. Sana eğer o insanlardan çıkar isen yatak odandan alacağımı belirttim. Yoksa seni niye alayım? Düzgünce sormak yerine şikayet açman ne kadar şikayet yanlısı birisi olduğunu gösterdi. Niye böyle bir rol sergilediğimizi PM yoluyla sorgulasaydın sana düzgünce cevap verirdim.

#15 - 04.12.2020 17:01
Düzgünce sormak yerine şikayet açman ne kadar şikayet yanlısı birisi olduğunu gösterdi. Niye böyle bir rol sergilediğimizi PM yoluyla sorgulasaydın sana düzgünce cevap verirdim.

Bana neden böyle bir rol yaptığınız merak ettiğimden değil, yaptığınız rolün kurallara aykırı ve insanların rol zevkini kötü etkileyecek bir rol olduğunu düşündüğümden şikayet açtım.

#16 - 04.12.2020 17:02
Şikayeti uzatmanın bir anlamı yok, sadece yetkililerin işini yapmasını zorlaştırır. Yukarıda gerekli savunmalar yapıldı, yetkili kararı.

#17 - 04.12.2020 18:22
Savunmalar makul. Herhangi bir sorun bulunmuyor.