Gün içerisinde Davros'un telefonuna fotoğrafımızın çekildiği birkaç görüntü geliyor. Durumu kendi aramızda konuşuyoruz, konu hakkında bilgi arıyoruz. Öncelik ile konunun Krikor karakteri ile bir alakasının olmadığını belirteyim. Geçmişte yaşadığınız IC sorunlardan haberim var. Gelen fotoğrafta fotoğraflarımızın olması bizi konunun peşine düşmemize sürekledi. Stephan karakterinin seni içeriye aldığını gördüğümde yanına geldim, konu hakkında bilgi edindim. Başımızda fotoğraflarımızın çekilmesi gibi bir olay varken senin karakterinin şüpheli davranışı üzerine Stephan seni odasına çekiyor. Fotoğraflarımızı çeken birileri ve üstüne ortada şantaj gibi bir olay döndüğü için hareketlerden şüphelendik. Gün içerisinde bu işi yapanlar mekana uğradı, onlardan biri olduğunu düşündük. Karakterlerimizin yapısı nedeniyle konuşmayacağını düşünerek şiddete başvurmuş olabiliriz. Yalan söyleyebilirsin ya da gerçekleri söylemekten kaçınabilirdin. Bu neden ile seni hırpaladık, sana niye DM atalım? Başımızda bunca olay varken yaptığın hareketler şüphelendirdi ve buna göre rol sergilendi.
Size gerçekleri anlatmama izin vermeden döverek olaya başladınız. Karakterime karşı böyle bir rol yapmayı en baştan tasarlamış olduğunuzu gösterir bu. Ortada doğru düzgün bir sebep yokken ilegal bir birliğin üst rütbeli üyelerinin, legal bir karakteri tenhaya çekip dövmeleri durumundan doğan apaçık DM bu, bazı platformlarda NOOB DM olarak da adlandırıyorlar. Şuan sen sunucuda önüne geleni dövüp sonra "sen busun busun, ben seni bununla itham ediyorum şimdi dövdüm" gibi bir anlayışla insanlara saldırırsan sen DM cezası yersin.
Ayrıca karakterlerin sözde tuvalette yer alan güvenlik kameralarına baktıklarını kanıtlayan bir ekran görüntünüz varsa atar mısınız? Çünkü ben tuvaletteyken tüm birlik üyeleri masalarda oturmuş sohbet ediyordu. Ben çıktım birden karşıma dikildiler. Ne ara güvenlik kameralarını kontrol ettiniz de böyle yanlış düşüncelere sebep verecek videoyu gördünüz?