Konu: [02.12.2020] Rafayel_Moses - RETARDED RP  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2020 22:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafayel_Moses | @hapY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.12.2020 | 21:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Taksi istedim içinde kendisi müşteri olarak bulunuyordu. Beni de aldı taksici, tabii ilk onu bıraktı inerken bana bu tarz küfürleri etti. Şahısla daha önce iyi/kötü bir rolüm olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Böyle bir gereksiz rolü/agresifliği neden yaptı hiçbir fikrim yok. Şahısla daha önce iyi/kötü bir rolümüz olmadı.

« Son Düzenleme: 02.12.2020 22:25 Rosta »

#1 - 03.12.2020 03:10
Sabah savunma yapacağım.

#2 - 03.12.2020 13:39
Fazla yazmayacağım her neyse konuya gelelim ben taksiciye ss de gördüğünüz gibi bunu alma yazdım bu arkadaş ise  seni almasın yazdı taksiye ilk ben binmiştim halbuki neyse seni almasın deyince böyle bir tepki verdim ve bu şikâyeti gereksiz görüyorum boş şikayet her neyse yetkililer karar verir.

#3 - 03.12.2020 13:50
Merhaba,

Pek sorun teşkil eden bir durum değil, göz ardı edilebilir. Bunun yapılması rolü olumsuz yönde etkilememiş fakat hiç hoş görülmüyor. Bu konuda sizi ilk ve son olması şartıyla uyarıyorum, tekrarı halinde tolerans gösterilmeyecektir. @hapY

Şikayet kapatıldı.