Öncelikle selamlar, ilk önce şunu belirtmek istiyorum ki bu rol Heavenly tarafından iptal edildi. Ekran görüntülerinde de belli olduğu üzere bu role itiraz etme sebebemi kısaca açıklıyorum.PD görevlileri hoodumuzun hemen yanında gym'in önünde bir olay üzerine toplanmıştı. Ben de insanlara sırf rol çeşitliliği olsun diye, çatıdan aşağıya düşme rolü yapıp insanların farklı bir tarz rolle karşılaşmasını istedim tamamen iyi niyetimle bu tarz bir haraket yaptım. Rolü ilerletip kendimi yukarı çekmeyi başardım, daha sonrasında polis branda açıp atlamamı istedi ve bende atladım. Benim burada itiraz ettiğim şey şudur, Jake Winter adlı arkadaşın orada yaptığı haraket aşağı düşen bir insanın üzerine atlayıp kelepçelemesi ve üzerini aramaya başlaması. Sizce bu ne kadar gerçekçi? Düzgünce yaklaşıp efendim iyi misiniz bir sorun var mı demek yerinde, kelepçeleyip üstünü aramak ne kadar doğru? Bana saçma gelen olay budur ve tamamen bunun için itiraz ettim sinirimden role uymadım daha sonra Heavenly ile pm üzerinden konuştuk ve rolü iptal etti, böyle bir durumun tekrar yaşanmaması için uyardı. İyi forumlar teşekkürler

Heavenly'nin rolü iptal ettiğine dair ss :
https://hizliresim.com/Xd6Vqo