Konu: John Rain, Alexander Imanov, Silas Isiah, Kurt Bowman. Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 683 defa)

#30 - 08.10.2020 18:42
Kavganın çıktığı yer;

Kavga ettiğim yer;

Saklandığım yer, adamın beni bulduğu yer;

Ssleri yeni çektim ama her şeyin burada gerçekleştiğine eminim John_Rain'in beni bulması aklımda soru olarak kalıyor, iyi forumlar.
Kargaşadan kaçtığından beri birkaç kişi seni kovalıyoruz herkes ararken binanın arkasında ben buldum ve sopayla kovalamaya başladım, seni bir yerde bulmuş olmuyorum seni başındam beri takip ediyorum zaten ve bana 3.parti yazılım kullanıyorsun diyerek iftira atıyorsun üstelik oynarken cleo bile kullanmamaya özen gösterirken, bu konuyu burada kendi adıma sonlanırıp konuyu inceleyen yetkililere bırakıyorum.İyi roller,İyi forumlar arkadaşlar.

#31 - 08.10.2020 21:32
Buffalo birliğinin DM birliği olduğunu bu görselede bakarak anlarsınız, vurulup vurulup ya Kahkaha atarlar ya da küfür edip kışkırtırlar ama hiçbir zaman Fear-rp yapıp role uyum sağlamazlar.

#32 - 09.10.2020 05:02
Buffalo birliğinin DM birliği olduğunu bu görselede bakarak anlarsınız, vurulup vurulup ya Kahkaha atarlar ya da küfür edip kışkırtırlar ama hiçbir zaman Fear-rp yapıp role uyum sağlamazlar.

Oluşumumu karalama hakkı sana düşmez kardeşim. Üslubunu koru, orada öyle yapmamın sebebi; Sabah hepinizi ben vurdum. Kurt'u ve Silas'ı özellikle istiyorum diyorsun, ben de bunu duyduğum için gülüyorum. Fear-rp ihlali olmadığını düşünüyorum.

Son olarak, dün yaşanan olaylardan sonra ise OOC kin tuttuğunuzu düşünüyorum. Unutmayın ki, bu sadece bir oyun.

#33 - 02.11.2020 18:40
Merhabalar, incelendi.

Uzun bir inceleme süreci oldu karşı karşıya onlarca yanıt verilmiş ve pek çoğu konudan bağımsız. Aynı zamanda bu şikayeti objektif açıdan izlerken iki tarafın pek çok ufak sebebi birbirine karşı büyütüp yönetime sanki rolün akışını muhteşem derecede etkilemiş, dev ihlaller olmuş gibi yansıtılmaya çalışılmış, dışarıdan bakıldığında çok bariz ve açıkcası böyle şeyler görmekten hoşnut olmuyoruz.

" "Dallama" dedi bu ihlal gözardı edilmesin." diyen kişinin silah çekme emote'u vermeden ateş ettiğini görüyoruz. Eğer karşı tarafın loguna düşen yaptığınız bir silah çekme emote'u olsaydı, karşı taraf karakterleri elinizde silah olduğunu rolsel kabul eder ve üstünüze gelmezdi -Kİ- eğer gelirlerse de büyük bir cezayla karşılaşırdılar. Lakin burada böyle bir durum yok, siz emote'sız silah çekiyorsunuz ve kendileri üstünüze geliyor. Bu rolde sizin emote hatanız var ve konu buradan başlangıç veriyor. Arkadaşınız karşı tarafa küfür etmiş, karşı taraftan birileri ise duymuş ve buna "Mix" diyorsunuz. Şahsın loguna düşmüş ki küfür ettiğinizi duymuş ona göre dönmüşler. Açıkcası söylenilen şeyler o kadar dev, efor sarf edilecek ve kendinizi harap edeceğiniz konular değil. Kurt Bowman'ı "dallama" dediği için, sizi ise emotesiz silah çekip ateş ettiğiniz için uyarıyorum. Diğer üyelerin durumları için ilgili açıklama zaten yukarıda yapıldı. İki tarafında hataları mevcut, uyarı seçeneğini seçiyoruz. Buna ek olarak "o sopa çekti bende silah çektim emotesiz" ve benzeri savunmalar maalesef geçersiz.(Karşı taraf ateşli silah çekmediği sürece.) /me silahını belinden çıkartır. Gibi bir emote'u verip kurtulsaydınız tüm bu konularda haklı olabilirdiniz.

K&A.