Konu: John Rain, Alexander Imanov, Silas Isiah, Kurt Bowman. Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 697 defa)

#20 - 08.10.2020 13:51
Herkese merhaba, şikayeti incelediğim de tamamen yapılan ihlalleri karşı tarafa nasıl lanse ederim adına açılmış şikayetten başka bir şey görmüyorum. Şikayette bahsi geçen olaylar tamamen bizim motorlarla onların bölgesinden sürüş yaptığımız sırada bizi durdurmaya çalışmalarınla başlıyor umursamadım gitmeyi tercih ettim giderken’ “Orospu çocukları” küfürü yüzünden geri dönüş yapıyoruz ve arkadaşla konuşmaya çalışıyoruz videonun atmadığı kısımda Swenin kulağına seni öldüreceğim diyor. Olayın daha öncesinde ise bunu IC - OOC olarak bilgi dahilimde değildi, arkadaşlar Swen ve Ceniza problem yaşamış ve Ceniza. Palaminoya gel sana kimin ne olduğunu göstereyim demiş fakat biz oraya ne silahla ne de laf atarak geçiş yapıyoruz tamamen bizi ‘ONLAR DURDURUYOR VE GİDERKEN KÜFÜR EDİYORLAR, KÜFÜR İÇİN İNİP ADAMI VURMUYORUZ KÜFÜR EDEN ADAMI DÖVMEK İÇİN İNİYORUZ. Daha sonrasında şikayet videosu izlenirse Ceniza koşarak gidiyor emotesiz silah çekiyor sonrasında da düşüyor. Şimdi benim merak ettiğim kısım biz nerede kışkırtıcı harekette ve DM mantığıyla davranıyoruz. Yani arkadaşlar biz evet DM mantığında olsaydık 15 kişi silahlanır döner sizi vururduk o kadar da salak değiliz. Biraz realistik olun şikayet açarken de kendi aleyhinize olan şeyleri bizim aleyhimize işliyor gibi göstermekten vazgeçin. Sevgi ve saygıyla!
Savunmalarınızı yazılı yerine görselli ispat etmek tarafınıza daha iyi işler dostlar, silahla gelmediğinizi söylemişsiniz fakat birlikten bir arkadaşınız motorundan Shotgun çıkartarak Non-RP davranış sergilemiş. Küfür eden adamı dövmek için indiğini söylemişsin dolayısıyla saldırı tarafı oluyorsunuz bu durumda ve savunma tarafı yani kasaba sakinlerinin size karşı kullanacağı tabanca dengi küçük silah ve yaralayıcı nesneleri emotesiz direk sistemsel kullanma hakkı doğar, dolayısıyla emote vermesi gerekmez. Bunlara ek olarak ;
1-) Ateşli silah kullanan birisine sopayla saldırmak Non-RP veya Fear-RP olarak değerlendirilir.

2-) Tekrar ateşli silaha yumrukla saldırma Non-RP veya Fear-RP kural ihlali

3- Brawl için geldiğinizi ifade etmişsiniz fakat motordan Shotgun çıkartılıyor saldırı tarafı olmalarına rağmen emotesiz ateşleniyor, Hem Non-RP hem de emotesiz kullanım.

4-) Düşürdükten sonra kullanılan klasik cümlelerden "Manifesto" bazen bu tarz kelimeleri kışkırtıcı bulmakta hatta bizim birlikten bir kişiye bundan ötürü ceza vermişti bunu da eklemekte fayda var.

Tüm savunmalar geldiğine göre artık kararı yetkili arkadaşlara bırakmak daha mantıklı olacaktır, daha fazla tartışmaya gerek yok.
Roller keyif verici fakat ihllallerde dikkatli olmamız gerekli dostlar, sevgiler.  :o
« Son Düzenleme: 08.10.2020 13:56 Roseven »

#21 - 08.10.2020 14:01
Motorlarımızla kasabadan ayrıldığımız sırada arkamızdan "Orospu çocukları" denildi ve arka tarafta sürüş yapan arkadaşlarım ile ben bu durumu duyduk. Daha sonra bunu bildirdik ve geri dönerek sizi çembere aldık. Swen'i ittirerek herkesin arasından kaçtınız ve  sonrasında chatloga bakacak olursanız benim orada Martino'nun ensesine 0.47 de vurduğumu görebilirsiniz. Ancak kişi rolüme tepki vermedi ve kaçmaya devam ettiğinden dolayı onu kovaladım. Martino ile ben teke tek yapıyorduk, silah sesi duydum fakat sizden bir emote görmediğimden dolayı ve kavgaya odaklandığım için bana ateş açılmadığını fark ettim. Videoya baktığınızda başkalarına ateş açıyorsunuz, bana ateş açmak için yöneliyorsunuz fakat sürekli olarak engelleniyorsunuz. Doğal olarak da ben kavga sırasında kendim için bir tehdit görmedim çünkü yaralanan taraf sizsiniz. Silas'ın silah çekme emotesi chatlogumuza düşmüştü, kalabalık olduğumuzdan arka tarafta ne olduğunu pek umursamadım çünkü orada güçlü taraf bizdik.

#22 - 08.10.2020 14:03
Hermena ailesi olarak açıklamalar bu kadar dostlar, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya gerek yok bırakalım gerisine yetkililer karar versin.

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#23 - 08.10.2020 14:07
Orada size fear rp  için hood onayı gerekmektedir ki , öyle fear rp yapalım. Orada sizden fazlayız ve kalabalıkta Brawl rolü çıkıyor ve sen brawl rolüne silah çekiyorsun. Silah çekiyorsun fakat emote'de vermiyorsun. Olaylar tartışmaya dönmemesi için daha yorum yapmayacagım. Admin kararı bekliyor olacağım iyi FORUMLAR.
« Son Düzenleme: 08.10.2020 14:10 yusufaksu2 »

#24 - 08.10.2020 14:13
Orada size fear rp  için hood onayı gerekmektedir ki , öyle fear rp yapalım. Orada sizden fazlayız ve kalabalıkta Brawl rolü çıkıyor ve sen brawl rolüne silah çekiyorsun. Silah çekiyorsun fakat emote'de vermiyorsun. Olaylar tartışmaya dönmemesi için daha yorum yapmayacagım. Admin kararı bekliyor olacağım iyi FORUMLAR.

Yani bende daha fazla emote vermeme gerek yok, kurallara bakarsanız sistemsel silah çekebileceğimi hangi birinize anlatmam grektiğini şaşırdım bunu artık anlatmayacağım, Brawl rolü için biz çete değiliz ve yirmi beş kişiye karşı üç kişi nasıl bir Brawl rolü beklediniz ki bizden? Mantıklı düşünelim biraz, Tarafımca son yanıttı. İyi oyunlar. :)

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#25 - 08.10.2020 14:19

Yani bende daha fazla emote vermeme gerek yok, kurallara bakarsanız sistemsel silah çekebileceğimi hangi birinize anlatmam grektiğini şaşırdım bunu artık anlatmayacağım, Brawl rolü için biz çete değiliz ve yirmi beş kişiye karşı üç kişi nasıl bir Brawl rolü beklediniz ki bizden? Mantıklı düşünelim biraz, Tarafımca son yanıttı. İyi oyunlar. :)
(Son Yanıtım) Sizden fazlaysak ve Brawl rolünden kaçınıyorsanız , fear-rp yapmak zorundasınız. Silah çekerek bazı kuralları delmeye çalışıyorsunuz. Realistik düşünelim mekanınızda 10-15 motorlu çete var, 3 kişisiniz brawl yapmamak için silah çekiyorsunuz ki sizin arkadaşlarla arkada brawl rolü dönüyor ve sen brawl rolünün ortasında kaçıp deagle ile ateş açıyorsun.Huh birde yanımızda bir kişinin silah taşıması savaşmaya geldiğimiz anlamına mı geliyor?Kendi ağzınla belli ediyorsun ki sadece 1 silah. İyi forumlar....
« Son Düzenleme: 08.10.2020 14:25 yusufaksu2 »

#26 - 08.10.2020 14:26

Bu görüntüde öldüreceğinizi söylediğiniz için sizden hesap soruluyor ve Kurt Bowman "Bir yanlış varsa gelir konuşursun, bizi ne diye tehdit ettiğinin farkında mısın?" diyerek bizim DM mantığından uzak diyalog ile sorunları çözen bir taraf olduğumuzu kanıtlıyor.

Burada da Martino'nun "Orospu çocukları" diye bize hakaret etmesinin sonucu bu durumu bildirdiğimin kanıtı.

#27 - 08.10.2020 14:34
Dostlarım bütün birlik aynı açıklamayı yaptınız hiçbiriniz de bir kanıt bir belge göremiyorum, ne yaşanıp bittiğini anlatmanıza gerek yok ki ben zaten aynı şeyleri anlattım , ne olup bittiyse boşuna video koymadım ki ben oraya bu konu olayı anlatmanız için açılmadı, kanıtlarınız ile beraber kendinizi savunmanız için açıldı lütfen aynı şeyleri tekrar edip yazı kalabalığı yapmayalım, yetkililer kolayca ilgilenebilsin. Olayın nasıl başladığını zaten şikayeti okursanız anlattım küfür ettiğimizi tehdit ettiğimizi ben zaten hepsini şikayette belirttim okumadan mı cevap yazıyorsunuz anlamış değilim. Olay zaten video'da var ki ben orada ister silah çeker istersemde kaçarım buna siz karar veremezsiniz karakterim karar verir, orada anlaşmalı bir Brawl rolü yok. Sayıca üstünüz Fear RP yapın diyorsunuz kusura bakmayın 25 kişilik bir oluşumun lideriyim, robot gibi durup sizin beni dövmenizi izleyemem üstelik benim mekanımda. Birazda Realistik düşünüp konuyu sonlandıralım. Düşünün gerçek hayatta belinizde bir tabanca var, il-legal olaylardasınız. Bir grup üstüne yumrukla koşarak gelirse gerçekten yerinde durup dövmelerini mi izler? grupa koşarak yumrukla karşılık mı verirsin? Tabancana dayanırsın değil mi? yapmam gereken durumu yaptığımı düşünüyorum lütfen Brawl Brawl... Emotesiz emotesiz... aynı yorumları tekrar tekrar almayalım. Hepinize rollerinizde başarılar dilerim.

Bu yazıdan sonra yazı atmazsanız mutlu olurum.

#28 - 08.10.2020 16:23
Şimdi dediğim görüntü;

Arkadaş benim burada olduğumu nereden bildi? Ben onun yanındaki açık yerde saklanıyordum, arkadaş sanki ben ona konum vermiş gibi yanıma geliyor ben beni döveceğini anlıyorum emote veriyorum. Emote'u neden iki kez verdim derseniz arkadaşın chatloguna düşsün diye iki kez verdim, ilkinde çok uzakta verdim çünkü uzak dediğim onu gördüğüm an verdim oda uzaktaydı ve arkadaş sopa ile dalıyor ama emote vermiyor, oyuna girdiğimde tam olarak nerde olduğumun görüntüsünü atacağım.

#29 - 08.10.2020 17:42
Kavganın çıktığı yer;

Kavga ettiğim yer;

Saklandığım yer, adamın beni bulduğu yer;

Ssleri yeni çektim ama her şeyin burada gerçekleştiğine eminim John_Rain'in beni bulması aklımda soru olarak kalıyor, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 08.10.2020 17:44 Motive »