Konu: 10.10.2020 - Krasimir_Alanov // Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 437 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.10.2020 16:13
Olayın şahidi olarak yazıyorum;

Boone ile birlikte araçla gezerken polis çevirmesine tabii tutulduk. Polisler gerekli kontrolleri yaparken kişi taksisiyle geldi ve anlamsız bir biçimde olay yerine gelerek izlemeye başladı. Polislerin uyarısına rağmen gitmemekte ısrar etti ve sonucunda polisler müdahale etti. /do kanalı üzerinden polis arkadaşla birlikte karşılıklı olarak özellikleri belirttikten sonra "/do Peki bu seferlik öyle olsun." yazdı. Boone'da /do'nun böyle bir kanal için kullanılamayacağını belirtti ve ardından şahıs saygı sınırlarını aşarcasına yanıtlar vermeye başladı.

Saygısız üslubunun yanı sıra tehditkar konuşmaları ve sürekli RP kuralını ihlal eden davranışları mevcut. Kişiyi polisler araca götürürken kişi bizim yanımızda durdu ve o sırada Boone karakterine pm yoluyla yazmaya başlamış. Polisler araca gitmesine rağmen kişi hala bizim yanımızda ooc kinini pmlere yansıtmakla meşguldü. Kişinin ettiği küfürleri ve tehditkar yorumlarını yeni görüyorum. Oyun içinde yapılmış bir uyarıya karşı bu derece kinlenmek, işi küfürleşmeye ve ooc kavga isteğine taşımak çok komik ve acınası bir durum. İnsanların eğlenmek ve vakit geçirmek adına girdiği sunucuda "zihinlerinde mafyacılık" oynayıp çevresine ooc tehdit ve kin saçan şahısların bulunmaması gerekiyor. Kişinin sunucuya emsal oluşturacak cezaları almasını ve örnek olması açısından sunucudan yasaklanması talep ediyorum.

#11 - 10.10.2020 16:30
 ;D

Forum hesabı ve oyun içi karakteri direkt olarak yasaklanabilir. Eğer bu kadar huzursuzluğu sebepsiz yere yarattığımı düşünüyorsanız ben kendim kabul ediyorum platforma zarar gelmemesi açısından.
« Son Düzenleme: 10.10.2020 16:38 Feltz »

#12 - 11.10.2020 19:16
@Ahesta Ekran görüntülerini yenilemeniz gerekiyor.

#13 - 11.10.2020 21:29
Ekran görüntülerinde herhangi bir problem yok. @Flexman Neyini yenilemem gerekiyor tam olarak?

Edit: Farklı bir iletinizi gördüm. Sanırım hızlıresim ile ilgili bir probleminiz var. Farklı bir adminden rica ederseniz o incelesin. Zaten kişininde talebi ortada.
« Son Düzenleme: 11.10.2020 21:34 Ahesta »

#14 - 11.10.2020 22:18
Ekran görüntülerinde herhangi bir problem yok. @Flexman Neyini yenilemem gerekiyor tam olarak?

Edit: Farklı bir iletinizi gördüm. Sanırım hızlıresim ile ilgili bir probleminiz var. Farklı bir adminden rica ederseniz o incelesin. Zaten kişininde talebi ortada.

Yanlış yönlendirme insanları birader, sebepsiz yere olduğu düşünülürse diye not düştüm oraya kişinin talebi vs. yok.

#15 - 11.10.2020 22:21

#16 - 11.10.2020 22:40
Yanlış yönlendirme insanları birader, sebepsiz yere olduğu düşünülürse diye not düştüm oraya kişinin talebi vs. yok.

Yanlış yönlendirilen bir şey yok zaten ben de detaylı bir şekilde açıkladım. Kişi sizi uyarıyor ve siz bir uyarı karşısında deliye dönüp OOC olarak küfür etmeye, buradan tehditler savurmaya başlıyorsunuz.
Son olarak, sana kin tutacak kadar boş kafalı da değilim o kadar vaktim de yok ama eğer bir gün denk gelirsek burnuna güzel bir yumruk yiyeceksin.

Oyunda gerçeklesen hangi sebep sizin kişinin burnuna yumruk atmak istemenize neden olabilir ?  Nereden bakılırsa bakılsın herhangi bir haklı yanınız yok. Daha önce de belirttiğim gibi gereğinin yapılmasını istiyorum. @Flexman
« Son Düzenleme: 11.10.2020 22:42 GodOfMoney »

#17 - 11.10.2020 22:49
Dediğim gibi kişinin kendisine karşı garezi olduğunu düşünüyorum. Ortada gayet net bir şekilde kışkırtma var. Bugüne kadar durup dururken kimseye yükselmedim. Senin arkadaşın kusurlu.

#18 - 12.10.2020 14:48
Merhaba,

Olay çok farklı yerlere gitmiş. Forum üzerindeki üslubunuz nedeniyle hesaplarınıza Yirmi Uyarı Puanı eklendi.

@Ahesta Bir ihlal yapıldığında ilk başta kişiyi PM kanalından uyarın, direkt olarak rolü bölüp, "do sohbet kanalı değildir." demeniz doğru olmamış. Hatalı do kullanımını ise bu seferlik es geçerek uyarıyorum, tekrarı halinde yaptırım uygulanabilir.

Karşılıklı ihlaller var, bu neticede;

Robert Boone, rolü böldüğü ve Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.
Krasimir Alanov; yeni karakteriyle Marsellus Winnfield, Ortak Nezaket kapsamında ağır bir ceza alacak.