Konu: [27.9.2020] Felix Miller & Tim Blind NonRP, DM  (Okunma sayısı 288 defa)

#10 - 30.09.2020 04:05
@asir cevap bekliyorum.

#11 - 30.09.2020 14:52
En üstte açıklamam var zaten herzaman dediğim gibi güvenli bölge dışında olan bi rolde güvenli bölgeye kaçıp ss alıyor.
Üstelik katil olayı felan Social üzerinden başlamıştır foto'ların altına atılan katil mesajları veya bu adamların barına gitmeyin adam dövüyolar tarzında yorumlar için IC kin başlattım kendimce.

#12 - 30.09.2020 14:55
Bu rolün yapılmasının nedenini "Social üzerinden başlayan bir kindir" şeklinde açıklamışsınız. Bunu ekran kanıtlarınızla destekleyin lütfen, bekliyor olacağım.
Şahısın attığı yorumları anında sildiğim için elimde yorum bulunmuyor.

#13 - 01.10.2020 19:19
@HacAbi, böyle bir durum varsa onaylar mısınız? Vice Social üzerinden karşı kişilerle herhangi bir atışmanız vs. varsa açıkça söyleyin lütfen, ona göre sonuçlandırılacak. Teşekkürler. Beni ayrıca mentionlarsanız sevinirim.
« Son Düzenleme: 01.10.2020 20:14 Heavenly »

#14 - 01.10.2020 19:26
@Heavenly Tom Blind ile böyle bir durumun olmadığına eminim, herhangi bir şekilde social hesabımdan tartışma yaşamadık. Hatırladığım kadarı ile Felix Miller'la da böyle bir durum yaşamamıştık. Fakat tekrar etmekte fayda var, hatırladığım kadarıyla cevaplıyorum sorunuzu çünkü üzerinden zaman geçti.

#15 - 01.10.2020 21:21
Merhaba. @HacAbi, öyleyse iki olasılığı da göz önünde tutmamız gerekiyor. Bu konuda tam olarak bilginiz olmadığı için yapılmış olarak geçiyorum.

Bölgeye gittiğinizde sopayla araçtan inseniz de (Sanchez'den sopayla inmeniz hatalı olmuş, bir tık PG içeriyor. Tekrarlamayın lütfen) kişinin görebileceği mesafeden tekrar emote vermeniz gerekiyor ki kişi görsün. Bu durumda Felix Miller emotesuz sopa çekme/saldırı, Tom Blind emotesuz yumruk attığı için hatalı durumda. Bunun için de cezalandırılacaklar. Parantez içinde yazdığım, Sanchez'den inip sopayla saldırı anını da tekrarlamayın. Sanchez'de sopa koymuş olabilirsiniz, emote vermeniz gerekirdi. Teşekkürler.