Konu: [30.08.2020 Adam Tryler] Yetersiz rol bilgisi/ Birden çok ihlal.  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.08.2020 16:12
Arkadaşlar bana saldırıyor ve kendilerini haklı gibi gösteriyorlar dm dediği yerde benim ismim yok o yüzden onu kabul etmiyorum Saldıran taraf karşı taraf olduğu için kendimi savundum ve dm gibi göstermişler

DC Dedikleri olayda bunu kabul etmiyorum başkası benim yerime yapmış olabilir üstelik Vice-rp Discordlarında gerçekleşmemiş birşey bu

Gasp olayını pasif olarak biliyordum sonra Flexman adlı Supporter bana yasak olmadığını role uymamı söyledi sonrasında parayı verecektim ama bana kimliğimi sordular bende kimliğimi verdim Flexman'a sorabilirsiniz.

İllegal rol sergilemedim Saldıran taraf karşı taraf ve bende kendimi savundum illegal rol yapmadım

Yüzümde maske varken bana saldırıyorlar kimliğimi bilmeden ve maskem yokmuş gibi davranıyorlar.
Dm'de ismin gözüküyor, Ss'lere bir bak istersen hasarlar kısmında adın gözüküyor. OOC yalan mı söylüyorsun şimdi de?

#11 - 30.08.2020 16:23
Hasarlar kısmını çekerken gözden kaçırdığın birşey var sol üstte emotem gözüküyor bence adminler görmeden sil yoksa iftiran açığa çıkacak

#12 - 30.08.2020 16:35
Allah'tan sabır yetkililerden ise şikayeti karara bağlamalarını bekliyorum. İyi forumlar.

#13 - 31.08.2020 08:31
Merhabalar, incelendi.

Kurallarımızda da yazdığı üzere discord üzerindeki konuşmalar kanıt niteliğinde değil, lütfen discord konuşmalarınızdaki kavga kıyameti foruma taşımayın. Bu konularda defalarca uyarılarımızı yaptık.

Adam Tyler karakteri RefuseRP, Ortak Nezaket ve kapsamlarından cezaya tabii tutulacak.

@Anarchist sinirlerinize hakim olamayıp bu şikayet konusunda yazdıklarınıza biraz daha dikkat etmeniz önerilerimiz arasında. Bu şikayet konusunda Vice Roleplay yönetim ekibine hitap ettiğinizi unutmamalı ve platform kurallarınca seviyenizi korumalısınız, yazdıklarınızı yönetim ekibi okuyor.

İyi forumlar.