Anket

Prison etkinliği nasıldı?

Kötüydü
10 (43.5%)
İdare eder
9 (39.1%)
İyiydi
4 (17.4%)

Toplam Oy Verenler: 23

Konu: Prison etkinliği nasıldı?  (Okunma sayısı 742 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 05.07.2021 08:53
gardiyanlardan birisi buydu

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 05.07.2021 09:27
Prisona girmek uzun sürdüğü için başlangıçta tilt olmuştum ama içerisi o kadar da kötü değildi. Girmeden önce gardiyanın biri aracılığıyla içeriye iki derste kart ve sigara sokma planım vardı. Gardiyan üzerinden yapamadım bunu fakat sonlara doğru birlikteki arkadaşlarla aramızda sigarasına poker döndürdük. Prisonda yapılabilecek keyifli rollerden biriydi bence. Bizi aldıkları ilk hücrede yanımda birlikten bir arkadaşım ve aramızın pek iyi olmadığı bir birlikten biri vardı. Adama çok sert yapmadık, hatta neredeyse hiç. Bi sigaraya gittim geldim, adam yoktu ortada. Tüm rol boyunca oyunum 5 fps olmasa daha da fazla eğlenirdim. Sadece kilisede rol yapamamak biraz içimde kaldı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 07.07.2021 11:26
Aslında birliklerle ortak bir event düzenledik. Amacımız kalıcı bir prison rolü veya gerçekçi bir durum değil, bundan ziyade yeni dönem güncelleme videosu için birkaç kesit almaktı. Bunu 10-15 kişilik video ekibi yerine, 140 kişinin katıldığı gönüllü/davetli birliklerin video katılımı gibi düşünebiliriz.
Doğruladığı gibi, video amaçlı bir şey olduğu anlaşılabilir bir durum. Bunu en çok belli eden şeylerden biride Ermeni Mafyasıyla siyahi çetenin brawla girmesi  O:-) Çoğu kişi toplu brawlardan sonra sıkılıp çıktı(bende). Event sağlamdı ama üstte denilen gibi, SAMP Türkiye oyuncusu fazla şaşırtmadı, kısaca zevk alamadım.

Size denk gelmemiş olabilir, içeride badcop rolleri de yapıldı birini bıçaklattırma gibi vs. ama şahsi görüşünüz önemli.
Badcop rollerinden kastın adam dövdürmek ve jiletletmekten başka bir şey olmalı, bunlar Türk hapishanesinde yaşanan durumlar ve çoğu kişi çavuşlara rüşvet verip böyle rollere girdi. Daha çeşitli ve karışık roller olabilirdi, 140 kişi aynı ortamda anlık bulunamıyor.
« Son Düzenleme: 07.07.2021 13:00 efeandac »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok