Şahsi görüşüm; bir gün önceden yapılan planlara, hapishaneye gitme sürecinin iki saat sürmesine değmedi. Bunu herkes biliyor ki prison etkinliğinde herkesin istediği şey brawldır. Çok fazla abartılmadığı sürece brawl rolüne karışılmaması gerekiyordu. Anlaşmalı olarak brawl rolü yapmamız söylendi. Anlaşmalı olarak brawl rolü yaparken bir tane kanı kaynayan polis arkadaşımız, emotenin yazıldığı an silahını çıkarıp sıkmaya başladı.
Bir diğer sorunda çoğu kişi hapishaneye kaçak olarak sigara, uyuşturucu sokma rolü yapıp hapishanede para kazanmayı planlıyordu. Bir tane bile böyle rol yapana denk gelmedim, benim çevremdeki kişilerin planlarından birisi de buydu ve maalesef yapmadılar. Diş fırçasını sapını sivrilterek kesici alet yapma planım vardı. Yapmadım.
Yapılan planlara ve iki saat boyunca beklediğimize değmedi. Ki benim fikrimce berbat geçmesinin sebebi iki saat boyunca prisona girmek için beklemekti. VCPD'de bekledik, VCPD'nin arkasında bekledik, prisonun orada sıraya girip bekledik. Bekledik de bekledik. Brawl rolü için hemen IC ve OOC müdahale edilmesi, zaten sunucunun yarısı küçük bir yerde, yapılacak tek rol brawl atmaktır. Şöyle bir kural getirilebilirdi: "Oluşumların 1 saat, kişilerin 30 dakika arayla brawl atabilme kuralı."
Polislerin brawl rollerinde emoteyi görür görmez silah çekip sıkması, anlaşmalı olarak brawl rolü yaptık ve bu durum yaşandı. Ki bu rolü dışarıda yaptık. Polis arkadaşımız emoteyi görür görmez silahını çekip sıkmaya başladı.