Konu: [02.08.2020] Jeremy Lynch  (Okunma sayısı 487 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 02.08.2020 19:49
Pd neden sürekli şikayet açıyor. Olaydan ilgim yok bu arkadaşıda tanımıyorum ama  Rütbeli memur arkadaşlar ic olarak bu arkadaşı sorgu odasında biraz korkutsa madem zorunuza gidiyor , Hani orada fear rp yapmazsa şikayet açsanız mesela
PD neden şikayet açıyor diyerek benim ilk kez açtığım şikayetin altına -hem de olayla bir alakanız yokken- yazmanız doğru değil.

#21 - 02.08.2020 20:13

Support yetkisinin amacı oyunculara destek olup, bilmediği soruları yanıtlamak ve yardımcı olmak sanıyorum. Bir oyuncuyu IC'de kışkırtıp, PM'den yapılan rol ile ilgili herhangi bilgilendirici bir şey söylemeden şak diye şikayet açmak değil bu yetkinin amacı. Bundan önce de aynı durumların yaşandığını söylediniz, kaçına aynı şekilde kışkırtıcı davrandınız? Kaçına PM'den bilgilendirici bir şey yazmadınız? Sizin amacınız yardımcı olmak mı? Bu şekilde?

#22 - 02.08.2020 22:10
PD dedim zaten sadece senden bahsetseydim PD demezdim degil mi?

#23 - 03.08.2020 20:42
Merhaba, bildirim için teşekkürler, incelendi.

"Konuyla alakam yok, olayda yokum, yazmak istedim." tutumlarını artık yenmeliyiz, 2020 yılındayız ve pek çok kuralı yayınladık, pek çok kişi bu tutumdan ceza aldı ve uyarılar yapıldı, bunun bilincindesiniz. Yasak olduğunu bilmenize ve belirtmenize rağmen konuya yazmanız sizin hakkınızda kötü bir imaj oluşturuyor. Bu bağlamda forum cezası alacaksınız. @Prect

Şimdi şikayet konusuna gelelim.

Ulfric kullanıcısının karakterinin çevirme esnasında sergilediği tutum ve hakaretleri IC bir boyutta, kuralımız buna izin verir nitelikte. Çünkü bu tutum büro içerisinde yapılmamış, bu konuda hemfikir olmalıyız.

Büro içerisinde küfür etme konusu ilgili ekran görüntülerinde mevcut, fakat bu ekran görüntülerinde elimizdeki olay örgüsüne bakmak ve bir yere dikkat çekmek istiyorum. "Ya biraz önce küfürler ediyordun, etsene daha." tutumu kişinin küfür etmesine yol açmış rol bağlamında, bu durum gayet doğal. Burada resmen arz ve dönüt durumu mevcut, kuralla kısıtlayabileceğimiz ya da kural dışı bir durum mevcut değil. Dikkat çekmek istediğimiz ince çizgiyi anladığınızı umarak burada olayın cezalandırılması gereken bir nokta olmadığı kanısına varıldı.

İyi forumlar K&A.